Zablokovanej krk, co můžu použít v 11tt?

prcccek
26. črc 2013

Mám takový problém, dneska jsem se vzbudila hroznou bolesti hlavy a nemůžu vůbec hnout krkem, hlavu neotočím. Moje mamka mi poradila Dolgit krém a zahřívat. Jsem poprvé těhotná, jsem v 11tt a nevím co vše bych mohla nebo nemohla použit na namazání krku 😒 můžete mi prosím poradit. Mám jediné štěstí, že jsem dneska nemusela do práce, musím se do pondělí dát dohromady. Budu vděčná za každou radu.

lv
26. črc 2013

ty lokální mazací věci neublíží, mimo Dolgitu Voltaren, Veral, cikoliv. Ale možná i obstřik u doktora by pomohl..

susanitademacho
26. črc 2013

měla jsem nesnesitelné bolesti v 6tt a trvaly několik týdnů. V noci jsem nemohla spát, bylo to fakt hodně akutní, bolest vystřelovala po půlminutě do ruky, neexistovala poloha, která by mi ulevila. Ortoped mi předepsal elektroléčbu a rehabilitace (masáže), ale ty se mají dělat až ta nejhorší bolest poleví. Nic jiného než francovkovou mast, nahřívání bolestivé oblasti krku (to je důležité a nejúčinější, ale v tomhle teple úmorné) a nějakou koňskou hřejivou mast jsem nemohla. Ani obstřik. Ani analgetika. Jen paralen maximálně. Hodně štěstí a ať tě to brzy přejde... Hlavně si najdi cviky na protahování svalů a i přes bolest cvič třeba pětkrát denně a až bolest přejde, tak pořád, aby se nevrátila.

vashaa
26. črc 2013

Měla podobný problém, ale já jsem to pro změnu měla z klimatizace. Zašla jsem si na masáž, pak jsem si to místo mazala konopnou mastí a do týdne jsem byla úplně v pohodě.

lobella
23. dub 2018

Obnovuji diskuzi... Koncim 12tt a mam blokly krk a rameno.... Pres vikend jsem nahrivala, ale ted jsem zpet v praci a klimatizace jede a uz to zase citim jak to tuhne a boli... Nemuzu byt 14 dni dona na toto... Na bolest muzu jen paralen, zadny obstrik nebo masti, masirujeme olejickama doma, ale jak jsem v chladnejsim prostredi, zas to tuhne... V praci o tehu jeste nevi a husti do me, proc mi to dr neopichnul atd... Ale ten mi rek, ze jen v nejvetsi nouzi, at to zkousim pres teplo a masaze rozhybat

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru