icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

tercie
4. led 2010

Jé já nepřepla na novou stranu a furt aktualizuju tu předchozí 😀 Boha jeho 😀

Handm je mi to jasný, taky někdy nevím jestli mě šálí zrak nebo smysly... no myslím, že se to co nevidět rozsekne 😉

tercie
4. led 2010

Asi už tu nikdo není, tak já taky jdu, dobrou noc 🙂

cajori17
4. led 2010

ahoj holky,nebudu ani docitat,jsem tu jen na skok..Tak u dr. jsem nebyla pac jsme s pritelem meli diskuzi ,ktera se protahla az do 4 h do rana...ale dopadla celkem dobre a byla take pekne zakoncena................ 😉

rano jsem nedokazala vstat,takze u dr jsem nebyla,a na testu nic......ale nezoufam,terba se podari priste........zitra dopoledne se sem mrknu....musim jet,pritel me ceka v pelisku,tak jsem rada,ze jsme se udobrili........mejte se krasne,a tem ktere na me v duchu myslely a drzely palecky moc dekuji...Dobrou noc......

sirella
4. led 2010

ahojky holky...než jsem dočetla tak tu už nikdo není ☹

tak jen stručně:
handm:Strašně velikáááánská gratulace...jsou to fakt hooodně výrazné//...moc moc ti to přeju 🙂

cajori:tobě to taky moc přeju 🙂 Je fajn ,že jste se usmířili...a třeba se něco objeví na testíku 😉

aronek
5. led 2010

Ahoj přeji pěkné mrazivé ráno 😉 U nás mínus deset a u řeky mínus patnáct 😖

aja.83
5. led 2010

Ahoj holky, hezké ráno! U nás je taky pěkná kosa, brr. Navíc jsem chytla od manži děsnou rýmu a ještě jsem si v noci přeležela záda. Tak tu v práci sedím jak lazar a snažím se to tu nějak překlepat. 😒

aronek
5. led 2010

Aji, mně to dnes taky nejde ☹ Mám nějakou zastydlou rýmu, takže mně bolí hlava a nejraději bych zalezla do pelechu a ne lítala v práci 😠 Ještě, že se mi to krátí 😉

aja.83
5. led 2010

Aronku, no jo, ty už to máš za pár! To to letí! Kdy nastupuješ na mateřskou?

markee
5. led 2010

dobré ráno,
Cajori,to je dobře,že jste se usmířili a doufám,že to bude už napořád.
Holky taky je taková zima,hlavně auto mě nasejřilo,pže jsem vezla malou do školky a ono zamrzlé jak z venku,tak ze vnitř. No takže do školky jsme vyrazili s 20minutovým spožděním-než jsem dala auto dokupy a dalo se jet-teda spíš vidět skrz okénka 😀 Školku nám zavřou v půl devátý,ale maj zvonek,takže by jsme se tam dozvonili. Jen jsem nechtěla,aby malá přijela pozdě. Zas si jí po obědě vyzvednu.
Já už nevím co s tím kašlem,mě se fakt k doktorce nechce,pže mě to fakt přijde,že mám na něco alergii a dráždí mě to. Mám to každou zimu. No,takže jsem nasadila jitrocelový sirup a ten cibulový čaj(teď mám ohromnou spotřebu cibule 😀 )

ee.liska
5. led 2010

dobré ráno 🙂
cajori, super, že jste se usmířili 😎
holky jak píšete o zimě, ani se mi ven nechce 😒

handm
5. led 2010

Dobré ranko, holky!!!
Sirel, díky za gratulaci!! Přidala jsem do albička dnešní testík a byla jsem na té krvi, volat na výsledek mám po 12.. tak jsem zvědavá! 🙂
Cajori, dobře, že jste se usmířili!!
TErci, promin, já včera uplně odpadla!🙂
Aji, jak je?! Moc dobře evidentně ne.. ale ony tě // vyléčí, uvidís!! Určo budou!!: -) Věřím tomu!!

Jinak tady je taky kosa, že by psa nevyhnal...

markee
5. led 2010

Handm,určo výsledky budou dobré.
My tu máme zimu,pže vyhasnul kotel a nechci jít rozdělat. Míša byl na PC do dvou hodin,tak ať si pak rozdělá. Já si říkám,že tu za chvilku budu dělat absolutně vše(což v tak v podstatě je),tak ať si taky miláček mákne aspoň co se týká topení. Si vezmu svetr a počkám až vstane 😀

ee.liska
5. led 2010

handm a podle poslední ms jsi jaký týden? já jsem to včera zkoušela a vyšel mi 7tt

ee.liska
5. led 2010

markee taky bych počkala:D

ee.liska
5. led 2010

handm to je super čárka, úplná dálnice 😵

handm
5. led 2010

Eelisko, podle ms jsem 6TT, nějaký 5+něco...myslím. Měla jsem naposledy 28/11
Markee, tojo, dobrý nápad.. já taky tvrdím, že neumím s vysavačem 😀😀😀😀

markee
5. led 2010

Tak zatopeno. Šla jsem dolu,že vyroštuju kotel a najednou je mnou Míša,tak jsem mu to s chutí přenechala a už topíme 😀

handm
5. led 2010

MArkee, žes ho tím roštováním chtěla hlavně vzbudit?! 😀😀😀
tak hlavně že topíte!

sarlotta
5. led 2010

ahojík🙂)
handm krása 😵 😵 😵

handm
5. led 2010

Ahoj šarlotko! No zatím jen // krása, čekám na tu krev!🙂trochu bojím... ale doufám! 😵

sarlotta
5. led 2010

Neboooj, držím palečky🙂)) kdy jdeš?

ee.lis a Ty jdeš kdy k doc ? s Tvým rozházeným cyklem já bych zašla na krev hned🙂)

kerrie
5. led 2010

Krásné ránko 😵

Handm............testík ukázkovej...........nádhera 😵 Už se těším, až nám za chviličku nahlásíš výsledky z krve 😉

handm
5. led 2010

šarlotko, byla jsem ráno.. vycucli mě a o výsledky mám volat po 12h..., podle toho, jestli to bude +, se domluvíme na kontrole se sestrou 🙂

Ahoj Kerrie, pořád 2v1?!🙂 Děkuju!!! 🙂 Já už se těším, až nahlásíš, že Emička jde na svět!!🙂

aronek
5. led 2010

aji, 14.1. jdu do poradny, tak doufám, že už budem sepisovat mateřskou. To budu 32tt, tak už by mohl. Jinak mám pořád kontroly po 5 týdnech, což je hrozně daleko, tak taky doufám, že začnu chodit častěji, jinak se do porodu uvidíme jen dvakrát 😠

sarlotta
5. led 2010

handm🙂))) tak to jsem netrpělivá s Tebou 😵 😉

kerrie
5. led 2010

Handm...........my stále 2v1 😀 Ale ve 3 v noci mě vzbudily bolesti bříška a teď mě bolej záda. Tak jsem si na dnešek naplánovala úklid bytečku, třeba ji trošku popoženu. 😉 😀

handm
5. led 2010

Aronku, tobě to tak hrozně utíká, ty týdny!!! Mám pocit, žes nedávno měla nějakých 20 a teď tohle!! Jak si furt v tý práci, člověku to ani nepřijde!!!
Taky by mi přišlo normálnější, kdyby se na kontroly chodilo víc, ale asi by se ti Dr zbláznili 😀
šarlot.. 🙂 mě to povídej... 🙂
Ale zas si říkám, tak hlavně aby byl +, pak aby byl v děloze, pak aby vydrželo 12TT a pak aby všechno dobře dopadlo přes všechny testy.. člověk z toho stresu fakt nevyjde v tom těhulenství.. 😀

markee
5. led 2010

Handm,jojo i to jsem měla v plánu. Roštováním ho probrat.
Jo,už se ti to krátí,za chvilku nám oznámíš,že v krvi je toho hodně moc 😀

sarlotta
5. led 2010

handm určo to bude ve stovkách neboooooj🙂)))

kerrie jééééé se těším na Emičku, to bude princeznička krásná... máš krásné datum 😎

kerrie
5. led 2010

Sarlottko.......no mě tohle datum vypočítal koník...........jinak mám termíny 16.1. a 22.1. Ale mám těhu cukrovku, tak je tu i riziko, že bude moc velká..........v pátek jdu na kontrolu do rizikový poradny a tam malou přeměřej, tak uvidíme, jak na tom budem a co s náma provedou 😉