icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

murynka
8. črc 2009

kupi myslím ostatní 😀 😀

jinak vyhrál dorjan 😵

kupina
8. črc 2009

m.c. tady je každá rada drahá. Já ze své zkušenosti vím, že jsem se o tom s nikým nechtěla bavit a musela jsem to vstřebat hlavně sama v sobě. Každý mě chtěl utěšit, pomoc, ale já jsem s každým takovým člověk prožívala vše znovu a o to víc to bolelo... Hlavní je se v tom nepatlat. Jen vyjádřit svou účast a že jsi tu pro ni, kdyby něco potřebovala. Musí vědět, že se má na koho obrátit. Ale mluvit o tom musí začít chtít sama. Takhle jsem to měla já, je možné, že některé jiné zamlklince pomohlo něco jiného.

farmarska
8. črc 2009

kupi to těžko, my jsme nějak pozpátku 😔 takže mi mudr říkal, že odpovídáme ted tak 7tt 😖 navíc ještě neviděl srdíčko ☹ no prý uvidíme co se z toho vyklube, jestli to doženeme 😔 ale díky za utěchu 😅

m.c to nevím co ti takhle poradit..ono je to hrozně těžký 😢 člověk má pocit, že to nikdo jiný než ten co si to sám prožil nechápe 😅
Tak jí doporuč nás 😅 mezi náma jí bude určo dobře. Alspon mě to tu hoooodně pomohlo 🙂

kupina
8. črc 2009

No to nevím kde jsou ostatní... Jednou sem vlezu a skoro nikdo tu není 😀.

Na dorjana jsme také koukali a líbili se nám netradiční barevné kombinace 😉. Sestřenka také do něho asi půjde. Teď o víkendu jsme se o tom bavili.

murynka
8. črc 2009

kupi mě se líbí celý 😀 😀

dlouho tu nebyla tercie ☹ ☹ a ted jsi přidala fotky kde jsi?????? 😕 😕

kupina
8. črc 2009

Farmi, mrňousek bude silný po tobě a určitě všechno dožene. Třeba jsi otěhotněla později. Moc bych ti přála, aby bylo vše tak, jak má.

kupina
8. črc 2009

No Tercie je pěkný číslo... Jsem četla tu diskuzi o nadpičníku 😀. Ten já mám taky... a teď už dost velký...

farmarska
8. črc 2009

holky u nás je ted parádní slejvák 😕

jinak vám povím, že jsem po dlouhé době, zapla večerní zprávy a je to pořád hrůza co se všude děje 😖

ta ženská co si přejela vlastní děti, no to je tragédie 😔
já to stejně nechápu jak to mohla zvládnout 😠 přece i kdybych tam měla jinou rychlost, tak vyjíždím pomalu ne! 😠 chudák kluk ☹ byl stejně starej jako ten náš..ani představit si něco takovýho nechci 😔

murynka
8. črc 2009

takže kopi má odpověd v těhu nezmizí 😀 😀 😀 😀

kupina
8. črc 2009

Mury, já už mám nafoceno plno fotek naší výbavičky a manža není schopen mi to na ten net dát. Ale dneska ho pěkně proženu, tak by tam snad mohl dát i fotku z dnešního ultrazvuku. Ale mimi se už celý na fotečku nevejde. Asi to bude obřík....

farmarska
8. črc 2009

mury nezmiizí, můžu potvrdit z prvního těhu 😀
ale už to ví, už jsem jí informovala, takže to pro ní zase taková rána nebude 😀

kopa
autor
8. črc 2009

ahoj holky 🙂
Kupinko gratuluji k chlapečkovi 😵 😵 😵 😵
Já jsem byla ráno u klienta a v rámci cestování jsem se byla podívat v CA na Andělu a ve spencrovi a itrácela jsem 😀 koupila jsem 5 tričko halenek 😀 No paráda 😵
Těhulky na Andlu v CA mají velký výběr těhu gatí a těhu tříčtvrtaku a mají je ted ve slevě 😉

Jinak s tím mým měřením asi začnu až příští měsíc nebot já nevěděla že musím ležet a rano jsem vstala a měřila,je mi to takové blbé před přítelem v posteli ráno měřit 😅 😅 jinak jsem měla 36,8 včera 37,5 a dnes 36,4.

tercie
8. črc 2009

Čáu ženy, jsem se nedostala dřív na pc, byla tady samá bouřka furt a mě nešlo připojení. Nějaký zásadní novinky? Mě se teď nechce dočítat 🙂

kopa
autor
8. črc 2009

jí nechci v těhu nadpičníkkkkkkkkkkkkkkkkk 😔 😔 😔 😅

murynka
8. črc 2009

hele my o vlku a vlk za dveřmi že jo kopi 😀 😀 😀 😀

tercie máme tu dalšího chlapečka 😵 😵 kupina čeká zdravého chlapečka 😵

kupina
8. črc 2009

Co co Kopinka je těhulka? Jestli jo, tak moc gratuluji..... Jupí, další těhulinka.... 😵

Farmi, máš pravdu je to hrůza, už by se to počasí mělo umoudřit. My jsme sice posílali penízky, ale stejně, to co prožívají ti lidé, to musí být hrůza. O všechno přišli ☹. S tou ženskou jak přejela děti, tak to jsem také nepochopila, jak se jí to mohlo stát. To musela vyletět jak trysk.... 😕

murynka
8. črc 2009

kupi ne ne není ☹ zatím ale bude 😵 😵 brzo 😵 😵

farmarska
8. črc 2009

kupi obřík-porod..o jojoj 😅
😀
holky jdu si objednat jedlej obrázek na dort 🙂 nikdy jsem to neměla, ale moc se mi to líbí-pro mladýho 🙂
i když manža mne strašil, že to bude pak pěknej blivajz..., ale on tomu nerozumí 😝 a kopi říkala, že má odskoušeno a není to nijak hnusný, spíš nijaký, což je ok. 😵

kopa
autor
8. črc 2009

Tercíku ahojky 😵 se mi po tobě stýskalo 😅 😵
No potřebovala jsem tě celý víkened ohledně BT,ale ted musím makat tak až se tu potkáme pokecáme ju?
Ale hlavní otázku mám-co nadpičník zmizí v těhu???Nebo je těhu břicho a pod tím povadlej nadpičník? 😅 😀

kupina
8. črc 2009

Já jsem s Kopi zase něco blbě pochopila... mě asi fakt hrabe.

Ahoj Tercie a Kopinko...

Mury, taky už funíš jak lokomotiva? 😅

kopa
autor
8. črc 2009

Kupinko nejsem těhule 🙄 teda zatím,ale blýská se na lepší časy 🙂
haha já vám dám vlka 😀 😝

murynka
8. črc 2009

kupi já už funím pěkně dlouho 😀 😀 😀 😀

farmarska
8. črc 2009

terci ty jsi tady!!! 😵
já už se bála co je s tebou!
bud jsem to tipovala na manžu, že jak jste měli to menší nedorozumění, že tě zabil 😀 a nebo na kamarádku, která byla v přestrojení a byl to vlastně masovej vrah 😀
tudíž mi prostě vycházelo, že jsi ted někde zahrabaná 😕 😅

kupina
8. črc 2009

Kopi 😀 😀 😀.

murynka
8. črc 2009

farmi v té díře by měla být jak jsme s eo ní jednou bavili 😀 😀 😀

jitie není žádnej vrah 😀 😀 😀 😀

murynka
8. črc 2009

to bych spíše vsázel na manžu a nebo PRKÝNKO 😀 😀 😀 😀

kopa
autor
8. črc 2009

Já už se prostě doma nedám, 😠 prostě bude stříkat a stříkat 😀 😀 😀

kupina
8. črc 2009

Kopi, to by bylo fajn, kdyby jsi byla další těhulinka. To bychom mohli jezdit na společné výlety a procházky.

kupina
8. črc 2009

Kopi, přesně tak ať to doma stříká o sto šest... A nevíte, jak je na tom Paajinka? Už se začali snažit, tak jestli není něco nového 🙂

kopa
autor
8. črc 2009

Kupinko bylo by to super 😵 mohla bych mít s kým chodit nakupovat,výletit a kočárkovat 😵 😵 To by bylo moc fajn 😵 Ale třeba to tenhle měsíc nevýjde,tak snad příští 😉