Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Caj to bys měla i vyšší mateřskou 😉
Já jsem si byla jen udělat k véče chleba s vaječnou omeletou a tu cibulovou medicínu ať jí mám na zejtra
No jo, nový vždycky zavání nepoznaným, nevíš co přesně tě čeká a tak... ale risk je zisk... zvaž to, uvidíš. Co přítel na to?
Díky, no mi holky pořád nechtěly věřit že sem buřt 😀 A ještě jsem to fotila ráno, nenamalovaná neučesaná, s blbým světlem a chtěla jsem si dát ruku před obličej ale nepovedlo se mi to, samospoušť byla rychlejší 😀
No a s tou prací...záleží jak se na to cítíš no... v tom moc nejde radit. Zvaž pro a proti...
Teríku tu bt asi praktikovat nebudu 😅
mě to příjde takové divné 😅 nechám si to jako poslední možnost,páč jako mě je celkem asi jedno kdy ovule,když spolu spíme pravidelně a testit už nebudu ☹
Natálka vede o dva hlasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵
ještě jsem to zkopírovala,abysme to nemuseli hledat 😉 http://kladensky.denik.cz/miminka/miminka201001...
Kopi děkuju 🙂 NO já se na tu BT ptám, abych se kdyžtak připravila, kdybys potřebovala radit 🙂 Je to na tobě, když nechceš, tak ne 🙂
Tercíku já ještě počkám s tou Bt 🙂 Moc ti děkuji,že jsi jsi připravená,dík jsi fakt kámoš😀 😀 😉 ale jsem tedko nak tak smířená ze vším a naprosto v pohodě,tak se nechci stresovat s tou Bt 😅 počkám ještě dva měsíce a na jaře poběžím na gyndu 😉
Aronku teeeda ty ji svědomitá 🙂
Ale taky už jsem teď dala dva hlasy po hodině 😉
Holky já teď narazila na diskusi k článku a chlámu se tu jak jelito, je to o používání cizích výrazů, mrkněte 😀
http://www.stastnezeny.cz/index.asp?menu=3&reco...
Kopi tak kdyby ses rozmyslela dej vědět, já to naštuduju 🙂 A třeba to ani nebude potřeba protože do tý doby už budeš těhule 😉
Dobré ránko 🙂
Hnedka jsem byla dát hlas Natálce,stále vede 😀
Umyji si vlásky a chystám se na nákupy,moc se mi nechce,ale potřebuji nové džíny...
dobré ráno 😵 😵
leni hezké nákupy 😎 jak já bych vyrazila 😒 ..
holky u nás luxus noc krmení ve 3 a vzbudila se v půl 8 😵 😵 to je zlatíčko 😵

holky,me ten kun porad blbne....vubec mi to nechtelo naskocit...No a jestli jde o tu praci,tak bych mela skoro dvojnasobny plat,co mam ted....