icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

tercie
14. únor 2010

Krásnou neděli a krásnýho VALENTÝNA, pokud slavíte 🙂, my teda ne, páč manža na to stejně zapomíná, a mě to samotnou nebaví 😀
Dneska bude pohodička neděle, oběd jsem si přivezla od maminky, budeme mít bramborový šlejšky s cibulkou a šunkou, a polívku mám od předvčerejška, udělala jsem kotel, takže bude i do mrazáku na horší časy 😀
Manža dělá dneska dřevo a veřer jde na noční, tak jestli budete chtít některá se mnou trošku ponocovat? 😉

A jdu dočíst 🙂

tercie
14. únor 2010

Markee taky čekám na Sanitku, a na Primě pak prej poběží Dobrá voda, kobylky, to je můj oblíbenej seriál 🙂

markee
14. únor 2010

No já koukala,že bude spousta romantických filmů,tak si nějaký vyberu a podle toho taky půjdeme ven se vysmradit. Včera jsem s malou jezdila po klouzačce ze sněhu,kterou udělal Míša. No byla prča. Přišli jsme obě domů promočený 😀

markee
14. únor 2010

My taky Valentýna neslavíme a krom toho je Míša v práci. Zítra přijede a razíme na tu garančku 😒 tam se mi fakt nechce,pže zas spousta peněz a hlavně i času promarněnýho. Chjo.

markee
14. únor 2010

Koukám,že asi vyhraje: Jen blázni spěchají 😀 Takže po obědě půjdeme na chvíli vymrznout 😀

tercie
14. únor 2010

Dočteno 😀
MArkee u mě vítězí Vzkaz v láhvi, už se těším, je to krásnej film, a Costnera zbožňuju 🙂

tercie
14. únor 2010

Já byla vymrznout teď, odvezla jsem mužíčkovi do lesa svačinu a akorát jsem se nachomejtla k tomu, když šel strom k zemi. Veeeelikej buk. My jsme totiž rodina dřevorubců 😀

tercie
14. únor 2010

Tak mi běží kobylky v televizi, jdu koukat, ale jedním očkem budu nakukovat sem jestli některá nepřijdete 😉.

mari111
14. únor 2010

holky ja se musim hned pochlubit, mi tada Valentina slavime ale vzdy jen tak drobnosti ale ted jsem byla ofiko pozadana o ruku a dostala jsem zasnubni prstinek 😅 tak se s toho raduju 🙂 ale nejak nespechame na svatbu, stejne chceme malinkou jen my a svedci a az pak nejaka oslavicka s rodinou 😉

aronek
14. únor 2010

mari moooccccc gratuluji 😀

mari111
14. únor 2010

dik aronku 🙂

tercie
14. únor 2010

Mariiiii gratuluju, to je nádherný, romantika ty blááááho, závidím 😵 😵 😵
My jsme se brali taky skoro až dva roky po zásnubách, taky jsme nespěchali 😀

aronek
14. únor 2010

tak pro změnu přestala jít elektrika 😠

mari111
14. únor 2010

no my ani nechceme aby skrachovala rodina 😀 , nedavno segra mela 30 a pak svatba, za chvili porodi a pak jeste sestrenice ma velikou svatbu v lete na to uz se vsichni pripravujou ted, to bude mega svatbe takova klasicka slovenska, pres 100 lidi nebo kolik ani jeste nevim no a pak snad ja budu rodit a tak my se vemem asi az pak nekdy 😵

mari111
14. únor 2010

aronku jak to, sak uz nejsou kalamity

markee
14. únor 2010

Mari,tak to je krááásný. Moc gratuluju k zasnoubení.
NO myslím,že tak dlouho po zásnubním prstýnku se nikdo jako my nebral 😀 Bylo to až po 5 letech a to jakože už je na čase se vzít,když už máme dítko a jsme spolu dlouho. Jako jasný,že to bylo i z lásky,ale prostě taková ta romantika v kterou jsem kdysi doufala,tak ta nebyla.
My obědváme a pak půjdeme ven.

tercie
14. únor 2010

Ty bláho sto lidí,to bych se zbláznila, my měli dvacet,a to jen příbuzný, a měla jsem toho plný brejle...
MAri taky bch se vdala až se malý narodí, aby sis svatbu náležitě užila 🙂

tercie
14. únor 2010

Aronku ale nám ten strom do drátů nespad 😀

mari111
14. únor 2010

jo a prstinek mi prinesl nas kocourek na obojku, prej se nechal inspirovat nejakym filmem, ze tam taky prinesl prstinek kocourek na masli kolem krku 😀

mari111
14. únor 2010

marke dik za gratulaci, no pet let je dost ale proc ne, hlevne ze jste se nakonec vzali 😀 i kdyz pro nas fakt neni svatba nejak dulezita, dokazala bych si predstavit zit aj bez toho, no ale kdyz uz se ptal 😅
no tercinko a to jich bude vic jen uz fakt nevim kolik, jo a ja jsem taky rikala ze asi az po miminku, nebo ta oslava az po mimi at se muzu taky aspon trochu opit at si to dobre pamatuji 😀

tercie
14. únor 2010

Tyyy brďo MAri to bych asi brečela 😀 dojetím 😅 Fakt má přítel milý nápady 🙂

mari111
14. únor 2010

no taky sem trosinku uronila 🙂

markee
14. únor 2010

Mari,tak to je hezký nápad.
Mari svatba s tolika lidma není špatná,jen ty finance no.
Holky 100 lidí se dá zvládnout, já byla v podstatě jen na takových svatbách. S Míšou jsme měli 85lidí,ale kdyby šli i kamarádi,které jsme zvali a oni nechtěli jít,prý tam budeme mít i tak dost lidu. Tak jsme tu stovku taky dali. Ale nepřišli,tak nic. My si to užili i bez nich.
My se vlastně brali až když nám skončilo stavebko,platili jsme si vše samy.

mari111
14. únor 2010

ale zakrila jsem to smichem, no potesil ma no, je zlaty 😵

mari111
14. únor 2010

nomy by sme si to museli platit taky sami, sestrenici to platej rodice, jinak by si tak nevymyslela 😨 ale my to radej vrazime do domecku, jeste tu mame co investovat

mari111
14. únor 2010

no chtela jsem napsat nemame co ale bylo by do ceho, z kazde usetrene korunky kupujeme neco sem a ze toho jeste je co chceme a potrebujeme 😨

markee
14. únor 2010

Mari my to taky nebrali jako prioritu. Věděli jsme,že až se nám bude chtít,tak se vezmeme. Jinak jsme si vybavovali domácnost a pořád není dovybavená,ale tak z věší části jo. Sice některé věci-jako třeba postel(je stará tak 9 let)už odcházejí a potřebovali by jsme novou,ale to prostě až začnu vydělávat.
Tak vypnu PC a půjdeme pomalu ven. Zatím papa.

tercie
14. únor 2010

Mari to je rozumný, my taky nechtěli velikou svatbu, protože jsme měli před stavbou a nechtěli jsme se vydat z peněz. I když nám naši taky přispěli.

Markee tak se pěkně projděte 🙂

Holky mě honí mlsná, a s obědem chci počkat až přijde manža, jdu něco najít...

tercie
14. únor 2010

Tak jsem našla kompot ze švestek, s rumem a kakaem...od babičky. Původně jsem je chtěla do nějaký buchty...no, už asi nééééé 😀 😀 😀

mari111
14. únor 2010

terci ne aby si ozrala atleta tema svestkama s rumem 😀