Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
mari,flair moc gratuluji 😵 😵 😵
mari téééédyyyy to jsme včéra přehlídla ty jsi zasnoubená super gratulace 😵 😵 😵 😵 a fakt hezky romanticky kocourek jéééééééééééé 😎
mari 🙂 jak jinak než maminkovsky 😀 😀 sofinka je zlatíčko i když dneska neměla svůj den já menstruuji tak to asi prožívá semnou 😀
už má 4780g 57cm 😵 a příští středu jdeme na naušničky au au 😅
joj no veru au au ale to se rychle zahoji a bude kocka uz aj s naucnickama 😉 jnak to je od ni ale pekny ze to proziva s tebou 😀
mari to od ní moc hezký není 😀 😀 já nenáladu ona uřvaná to není moc dobrá kombinace 😅
akorát nevím kdo s ní na ty naušnice půjde já to nebudu 😀 😀
uz je to lepsi, uz mi neni tolik zle,jen obcas ale hlavne uz pokazde nezvracim, jen minimalne. jinak ja sem taky rikala ze na takove "akce" jak sou injekce a nausnicky a podobne tyrani 😀 bude chodit tata 😅
mari 😀 😅 přesně na ubližování na to koukat nebudu srdíčko moje stačí když pláče hlady nebo když jí bolí bříško už jí tečou slzičky a já skoro brečím s ní 😅
to je dobře že už je ti líp 😎
Mati, tobě taky gratulka je KO 🙂
Mury, maminka asi špatně snáší, když se miminku dělá nějaká bolístka, že 😕 Sito zatím neumím představit, co mamča v takovou chvíli cítí 😕
Terci, díky za info o Farmince. Naprosto chápu, že teď se na Koníka necítí... 😔 Myslím na Tebe, Farminko 😔
flair neumíš si zatím představit věcí fakt ani já něvěřila že se to úplně změní žiju jen pro ní 😵 opatruji jí...prostě je to takové automatické co ti naskočí vše za signály atd....fakt maminka a mimi je propojené 😵 miluji jí nejvíc na světě a ona miluje mě pak tátu 😀 😀 a pak ostatní 😀
nedávno se sama bouchla ručičkou prstíčkem do oka to bylo řevu ☹ ☹ ale musí se naučit koordinovat ty pohyby ale zatím poznává takže si sama způsobí bolístku já jí pak tisknu a utěšuji a u nikoho se neuklidní tak jako u mě...
nedá se to pospat brzo na to přijdeš sama 🙂
Mury, já si pořád říkám, co když to u mě nenaskočí 😕 😕 😅 Já zatím žádné mateřské pudy necítím 😕 Moc se těším na miminko, ale prostě zatím necítím takové to , co mají maminky, když mluví o svých dětech 😅
flair neblázni já to neměla také 😎 a hodně dlouho po porodu také ne ☹ bylo to tím jak byla ode mě... 😔 😔
tak jsme byli odloučené ale pak doma to naskočilo ale upřímně naskočilo to hodně potom co se na mě usmála areagovala atd předtím to byla spicí panenka jen papala a spala 😅 😅
mury, já mám jen strach, že když dude brečet, tak řvu s ním, protože nebudu vědět jak mu pomoct ☹
aronek ale budeš 😉 😉 citem to zvládneš já jí chytnu přitisknu k sobě mluvím na ní konejšivě a ona se uklidní....je asný že je ti toho miminka líto ale pomoc nějak musíš 😉 ten pláč tě vyburcuje hele já se ani nenajím když pláče 😅
Ahoj holky jsem tu jen na skok,jsem nastydlá a tak ležím a odpočívám 😨
Mari a Flair gratuluji ke kontrolám!!! 😵 😵 😵
Já volala odpoledne na tu gyndu,že se chci objednat.Řekla jsem,že jsem těhu a že jsme byli s paní doktorkou domluvený,že až zjistím těhotenství mám se objednat od toho dne za 2týdny až 3 týdny.No to mi teda řekla sestřička,že o tom nic neslyšela a že kam mě má jako objednat,když už má na měsíc objednáno a plno 🤐 🤐 🤐 🤐 No myslela jsem,že jí pošlu do prdele tak jsem jí řekla,že beru ještě duphaston a že mi asi brzy dojde že!!!Tak si mám zavolat ve středu až tam bude doktorka.
No holky byla jsem fakt naštvaná,jako chápu že má narváno,páč ordinuje jen jednou týdně 4hodiny 😅 😅 😅
Už to vidím,jak mě nevemou a já budu muset hledat novou doktorku 😢 😢 😢
Zlabi,Miraxko,Kerie díky za pochvalu testíku 😅 😀 se tu červenám 😀
Miraxko no to Bětuš teda roste,to je moc dobře.
Kerrie no strouhanka 😀 😀 😀a já jí říkám já jí kupuji v krabici a pak přišla švagrovka a tu jí taky nabízela 😀 😀 😀
nejlepší byla tchýně když řekla,že chtěla dát malému Tomovi chleba s medem 😀 😀 😀(bych se bála kvůli zoubkům 😕)No mazec!!! 😀
Holky jsem pošuk 😅 testuji dvakrát denně.Za chvíli dám fotku do albíčka testu 😅 😅 😅
Snažilky kdybych to tady moc přeháněla a vám to vadilo,napište mi to 😅 😅 Ale určitě chápete,že se stal asi zázrak 😅 😅

mirax dik 🙂 flair taky gratuluji k dobre kontrole 🙂
jinak az bude nekdo delat tabulku tak mam dalsi kontrolu 1.3.