Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Aji: držím palce, aby to snaženíčko opravdu mělo své ovoce. Dobrou náladu si drž co nejdéle. 😉 😉
Ahoj holky,u nas krasne sviti slunicko,ted jsem byla vencit pejska.....A uklizim ,jak dabel,prevlikam postele,peru,vysavam a ted si chci po zime poklidit balkon..do 14 h mam prace dost a pak prijde pritel z prace..
holky snazilky,nebojte se ,taky se brzy dockame,musime si hold na sve stesticko pockat 🙂
ahoj Pájínko, ráda tě tu vidím 🙂 já jsem taky netě
hule a vometám tu už poměrně dlouho 😝 teda chvíli jsem si zatěhulila, ale už jsem zase jalová a mimi doma žádné. Kočko ale jak říkáš, žádné smutnění, s usměvem jde všechno lépe a i my se těch miminek dočkáme! 😵 Jinak Páji jo jo mamka mi to vrací, času na smutné myšlenky nezbejvá 😀
miraxíčku , kerinko tak mne mrzí když čtu , že máte doma s holčičkama trápeníčko 😢 Tý jo snad se vám brzy vykurýrujou!! Takový malinešký bobíčci to jsou a takhle je to zlobí 😔
mirax jo těhulování je príma, člověk je šťastnej jako blecha z každý nový dobrý kontroly 😵 Ale já bych se ho už klidně zřekla!Chtěla bych počít-otěhotnět-srdíčko a hned pak rodit! všechno hezky odbejt v jednom týdnu, žádný dlouhý čekání a nervy 😀 😀 Mě už to věčný těhulení a pak nic z toho nebaví 😝
kerinko určitě nic nezanedbáš, s tvojí láskou k malé a pečlivostí, to prostě nejde 😉
mirax ted to čtu, gratuluju k bobanoj v nočníku!! 🙂 🙂 Je to boží co všechno neudělá mamině s malým dítkem radost vid 😉 😀 😀 😀
murynko neboj, můj manža taky dlooouho po Robertkoj nechtěl a ted jezdí odevzdávat i spemoně a páří se napovel 😉 😎 Né že by teda po miminku nějak zvášť toužil, ale toužím já, to stačí 😀 🤐 a jemu už ta představa nepřijde tak hrůzná 😀 😀
jéé já si snad dneska naordinuju před spaním sen o hovnech! a čím hoven víc tím líp! 😀 a nejen že do nich budu dupat, klidně se v nich i vykoupu 😀 páč jestli to funguje ,tak alspon bude z čeho zaplatit ten doplatej za elektriku 😎
Mě to taky blblo,měla jsem napsaný příspěvek a ztratil se mi 🤐 🤐 🤐 🤐 tak jdu psát znova 🙄
Kerrie to je mi líto,že máte trápeníčko s očíčkama 😔 snad vám doktoři pomohu co nejdříve!
Paaji nejsi žádná brzda!!Hlavně nepřemýšlej,že jsi tu zůstala jako poslední 🙄 🙄 Holt prostě někomu to jde dříve,někomu později 😅 Podívej,bude jaro sluníčko,na manžílka taky příjde jaro a určo se zadaří 😵 😵 Moc vám to přeji 😵 javascript:addEmoticon('😀','vBody')
Sarlott já právě včera měla strach,že těch 2,99 je málo.Tak sjem ještě večer studovala net a našla že je to o.k. 😉
Nici mě tedko testík ukázal už 25DC 😉
Aji takové sny o hovínkách 😀 😀 😀no ještě lepší a účinější je když do něj šlápneš v reálu néé? 😀 😀 😀kdyžtak přijed,u nás jich je dost 😀 😀
my jsme byli na procházce,je tam krásně 😵 😵 😵
Jinak přítelák na tom pohovoru dopadl dobře,ted jen jestli postoupí do dalšího kola 😅
Jo a začínají mi asi nevolnosti 😅 přítelák došel s dvěmi koblihy a já je nemohla rozdejchat dvě hodiny 😝
taky mi to chvíli nenačítalo...
farmí...tohle bude pro tebe hrozný..to čekání a strachy během těhu..úplně tě chápu, že budeš klidná a šťastná až teprve budeš držet mimčo v náručí...kolikrát má člověk pocit, že // rovná se dítě a jak často to tak není ☹ ☹ ☹
nejhorší je, člověk si po tom 12tt tak jako odfoukne a bohužel i někdy později se to zvrtne..tady na koníkovi se vás sešlo s podobným údělem víc, ale celkově si myslím, že už to tak časté není.
Je dobře, že máš v manželovi dobrého spolupracovníka 😉 , že jste oba tak stateční a nevzdáváte se..zvlášť ty...jsi opravdu moc statečná 🙂 🙂 🙂 ..to určitě dělá ten zdravý vesnický vzduch v krakonošově 🙂 🙂 🙂
jooo a bobek vnočníku..to je jeden z nejlepších dárků od děťátka pro maminku 😀
včera mi manžel donesl krásnou kytku..jen tak...hned s ena něj vypálila, co provedl 😀 ..s kým, že mě podvádí 😀 😀 😀
oba mrňousové spí, zkusím si bucnout...ale už nějak nemůžu přes den zabrat, zlaté těhu, to jsem spala snad i za chůze 😉
mirax néé vzduch, za to můžete vy! 😀 strašně jste mi pomohly a pomáháte! 😵
ty jsi teda éro, manža s kytkou a ty hned s podezřením 😀 😀
já taky dostala kytici, hned jak jsem přijela ted z nemocnice, tak manža s Robertem jeli nakoupit a oba mi přivezli kytíci růží, jako že jsou rádi, že už mne mají doma 🙂 bylo to od nich moc milé, uplně mne to dojalo 😵 a bylo to snad taky prvně, co jsem nepodezřívala, že je za tím nějaká sviňárna 😀 😀
farmíí 😀 😀 ..manža se smál..., ale taky chvíli koukal jak malej Jarda 😉
teď sem vylezla na balkón pač krásně svítí sluníčko..a venku teplo a úplný jaro...až mě to nějak dojalo a málem mi ukáplo..já sem střelená, ale v šestinedělí, tak mám nárok, co?
Já už se na jaro těšíím. letos byla zima krásná, ale teď s těma dětma už to chtělo nějaký lepší terén a konečně teplo. Těším se, až s Tobíkem vyrazíme s novým kolem-odrážedlem 🙂
ahojky holky,
tak já dnes vstávala před sedmou a vezla malou do školy,pže jsem musela pro mamku a pak do města. Ona na pracák a já nejdřív k psycholožce a pak na pracák. U psycholožky to bylo o ničem,pže nemám debku. Na pracáku jsem čekala přes hodinu než na mě přišla řada. Samozřejmě mi nenabídla nic a šla jsem během 5 minut zas pryč. Teď jsem byla pro malou ve školce a dodělávám oběd-teda už jen brambory. Mám hlad jak vlk,takže jsem jí snědla sváču co nosí ze školky a kousek sušenky co jsem našla na stole 😀 No bufeťák hadr 😀
Jinak venku je opravdu krásně,jen na tenisky to není,pže je mám látkové a bílé,takže jsem je měla hned jak prase. Ale měla jsem tričko s 3/4 rukávy a mikču na zip a vůbec nebyla zima. Nabíjím si pěkně baterky.
Ve čtyři máme schůzi,kvůli karnevalu,takže teď si chci odpočinout,než zas půjdu do riflý,chjo.
Ahoj holky
tak už se skoro hoďku pokouším dostat na koníka,taky mi to blbne 😠 .U nás je dne krááásný jaro.Svítí sluníčko,příjemný vzdoušek...to je hned líp na světě.I když bych věděla,čím to ještě víc doladit 😵
kopinko,markee-moc vám to holky přeju,že jste z ordinací šly s úsměvem!To potěší!!!Držím vám i prďolkům palečky!! 🙂 🙂
aronku jak je,už to máš za pár,že?Těšíš se,nebo bojíš?
ahoj hollký mě blbnul taky, hajzl nenačítal se a já už začínala mít absťák! 😉 Tý jo ted se divím sama sobě, jak dlouho jsem to takhle bez vás mohla vydžet! 😅 😅
Jinak u hlásím u nás taky už konečně sluníčko 😵
kerie snad jooo!! 🙂
kerrie-malá je nádherná,teď jsem koukala na fotky.Snad se ty očička brzo zahojí a už budete mít pokoj.kamarádka s malým taky měli tohle trápení a museli chodit na protahování kanálků-Tak ať vám to dobře dopadne!! 😉
markee hlavně aŤ nenastydneš, ted v tvém stavu! todle počasí je zrádné 😉
kopi těhunevolnosti tfůůůj! 😝 😝
Ahoj holky 🙂
taky mi celé dopoledne nešel kůň 😠
Byli jsme s manžou na procházce, úúúúúžasnýýýý - dnes je JARO 😀 😀 😀, dali jsme si zmrzku s čokoládovou polevou z měkáče a já nastavovala obličej k sluníčku a vdechovala teploučko . Akorát jak už chodím zakloněná kvůli megabřuchu 🙂 , tak mě po půl hoďce bolely záda a musela jsem domu. ☹
Přemlouvám Lucinku, aby vylezla a já mohla hodiny trávit s kočárkem venku, kór když je tak krásně 🙂
Jenže ona má radši tatínka, ten jí promlouval u bříška před olympiádou, ať se narodí po olympiádě 😀 , takže ona ho poslouchá a čeká až na příští týden, potvůrka jedna maličká 😀

Sarlottko, bouřlivé snaženíčko proběhlo o víkendu a teď čekáme na výsledek 😀 ! Ale když to nevyjde, tentokrát to zvládnu možná i s úsměvěm 😵 ! Pořád jsem tak pozitivně naladěná, až se tomu sama divím! 😉