Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Mari, Handm, Katynko: Holky, naše silná čtyřka (nevím, jestli si to taky takhle pamatujete - že jsme sem přišly tak nějak zároveň 😉 ), tak ta se jen tak nevzdá a na mimísky nenechá dlouho nikoho čekat!!! 😉 Mari a handm to začly a my s Katynkou se přidáme za chvíli! 😉 Prostě pro nás s Katy ještě nebyl ten správný čas, my chceme miminko až v roce 2011 totiž... 😃 😃 😃 Ty jedničky se nám líbí! x-) x-) x-)
No a vůbec, celá naše diskuze Zamlklinek jednou zvítězí! 😉 Holky, jak se potom budeme jmenovat? 😃 😃 😃
No a vůbec, celá naše diskuze Zamlklinek jednou zvítězí! 😉 Holky, jak se potom budeme jmenovat? 😃 😃 😃
Wlladi, aha... tak to mas holt pěkné bratry v triku 🙂 Ale co, hlavně že bude zdravý a všichni okolo taky!🙂
já mám 8 bratranců, bráchu a nemůžu si stěžovat-měla jsem se jak v bavlnce 🙂)) takže ta tvoje růžičk ase může potvrdit 🙂)
šarlotko, ano ano, jdu, ale až v pět... z práce pomastím ve čtyři, ráno jsem čůrala do zkumavky 😃
Já už to taky chci vidět!:_)🙂🙂🙂 jsem zvědule
já mám 8 bratranců, bráchu a nemůžu si stěžovat-měla jsem se jak v bavlnce 🙂)) takže ta tvoje růžičk ase může potvrdit 🙂)
šarlotko, ano ano, jdu, ale až v pět... z práce pomastím ve čtyři, ráno jsem čůrala do zkumavky 😃
Já už to taky chci vidět!:_)🙂🙂🙂 jsem zvědule
Děvčata, děvčata! Já jsem už na konci...teď je řada na vás, tak se předveďte! 😃 Já už má (skoro) odrozeno 😃
Handm - kdyby jim to jedno triko stačilo... :-N Jasně, že stojíme hlavně o zdravé dítě. Sic jsme na holčičku mysleli, ale kluky holt umíme líp, no. 😉 Už teď ho strašně moc milujeme 🙂
Handm - kdyby jim to jedno triko stačilo... :-N Jasně, že stojíme hlavně o zdravé dítě. Sic jsme na holčičku mysleli, ale kluky holt umíme líp, no. 😉 Už teď ho strašně moc milujeme 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli
a to je tedy zvlastni, že nedělá NT.. ale určitě nic nezanedbal, to snad proboha ne!! Určitě je všechno v pořádku!!!