Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
markee ☹ neboj určitě bude zase líp 😉
terci tak to už bude určitě mrňousek za chvilku na světě 😀
teda já jsem dneska úplně hotová, udělala jsem si bramboráky tak si je vezmu k tv a natahnu se 😎
Tercinko,nebyla jsem nikde. Myslela jsem,že to nepotřebuju. Abych pravdu řekla,tak se mi k psycholožce nechce.
ahoj holky.tak sem nevydržela a zašla si na tu Ko přece jen dnes místo zítra.uplně mě překvapila ta moje hrozná gyndařka.usměvavá jak sluníčko,koketovala že mi to sluší a že už se bříško rýsuje.všechny vysledky krve a moči v pořádku,tripl potvrzeny na negativní a rh factor taky negativní,vše prostě v pořádku,byla ze me mile překvapena a prý nejhorší je snad za nama.a o té mojí pohotovosti taky kyvala hlavou že je vše jak má byt.velký ultr mě čeká 28.4 a KO u gyndr 29.4tak sem s usměvem odešla a bombardovala obchody.koupila sem si krásný pižámko pro mimiška a taky vitamínky calibrum na 2 měsíce,protože mi prý chybí zelenina.a to já ji přímo jím ve velkém tak nechápu.ale pro prcka cokoliv.Berete taky někdo vitamíny pro 2 trimestr?jinak SARLOTKO pokud se ti teda bude chtít tak mužu zavítat k vám do tabulky 🙂 .jinak vše gratulace ke KO 🙂
Tercinko tak Lukášek se ještě nedere na svět ju? 😀 a máš krásný termín 😉
Elisko a koupila si něco mímovi? 🙂 Já vždycky,že nic,že se jen podívám a pak v obchodě si všechno důkladně prohlížím a stejně koupím 😀 😀
Farminko,tak jak je?Pomáhá ti čajíček? 😕
Markee nebud smutná,tohle jsem přesně taky ořvala a hodně krát když jsem se dověděla,že švagrovka je těhu 😔 😔 To nebylo jako,že bych jim to nepřála,ale spíš proč nám to nejde ☹ Chápu jak ti je.
Eli bramborák mnam 😵 😵 já teda ted ujíždím na brambůrkách od Lays jarní cibulka 😀 😀 to můžu 😀
Elí já bych měnila, ale není za co 😅 všechno je to tu už přebrané 😝 všichni lepčí rozebraní 😀 😀
a co jsi si koupila pěknýho? nebo bylo jenom čumendo? 😉
Markee nejsi zlá, jen sama moc nešťastná ☹
Petrosko to dobře,že jste s mimíkem v pořádku 😉 😉 S těmi vitamíny,nevím zda holky baští,ale určo bych je ještě jedla.Já třeba nejím moc maso,nejím vůbec ryby a mléčné výrobky.Takže já mám vitamíny,co mohu brát celé těhu a i v kojení.
Hele nedělejte chutě s bramborákama a brambůrkama jo? Mě pálí žáha, jenom na něco takovýho pomyslim. Ale ne, že bych si nedala 😀
Jo holky, když jsme u toho, na žáhu taky funguje kyselá okurka,jen tak jí zkousnout, malou, a nebo si loknout láku !!! Včera jsem vyzkoušela, protože jsem zapomněla koupit sodu a fakt to funguje 😉
Kopi právě, že se něco začíná dít, ale uvidím, možná jenom plaším,a zejtra sem přiběhnu jakobynic 😀 Začala jsem slabě špinit.
Petrosko super že je všechno OK, a vitamíny určitě ber, nic tím nezkazíš 🙂
petrosko to je dobře, že jste v pohodě🙂
holky já i když jdu jen na rohlíky tak mimísovi něco donesu 😀 ponožky, čepičky, body, ...
kopi já zas miluju chilli a limetka 😀
farmi to je škoda ☹
taky moc nejím maso a ryby vůbec tak beru mamavit nabo tak nějak takové růžové, veliké tablety co se špatně polykají 😝
Tercíku mě taky pálí žáha jak hrom 🤐 ale nedělá mi problém se pořádně nacpat 😀 😀
Jéé Tercie tak týdny už na to máš,né 😀 😀 Hele a nešpiníš z toho vyšetření? 😕
Eli teda to se mimík má 😀 😀 😀
Já přešla z femibionu na ten gravital,protože jsem zjistila,že Femík nemá železo a když nejím to maso,tak bych ho asi skoro vůbec neměla.A od té doby co ho papám,už mě nikdy nebolela hlava.
Holky za to jsem dneska třikrát brečela 😅 😅 rozbrečí mě každá kravina 😝
Kopi právě že je to z toho, asi mi udělal hamiltona a neřek mi to,neřád... Tak uvidím co bude, krom toho špinění mi nic není.
No mě taky nedělá problém se nadlábnout, i když vím, že pak budu trpět jako Hus 😀 Ale soda to zachrání, teda když jí nezapomenu koupit 😀. To bych nesměla jíst vůbec nic, mě už totiž pálí snad po všem.
Já beru calibrum mami...
brý večer 😉
jen nakukuji a k tématu pálení žáhy : prý také pomáhá sníst ppár oříšků 😉 dnes mi to říkala mamka páč prý si také zapomněla koupit jedlou sodu a tohle ji kdosi poradil, tedy ten dotyčný si dával dvě tři mandličky, ale ona si dala oříšky a prý také dobrý 😉 😉 😉
Petroško gratulka ke kontrole 😉
Markee ☹ jak píše Farminka tedy ted mi to jako vypadlo,ale psala něco že bude dobře a že svítí sluníčko, no jsem to trubka já to vážně zapomněla 😅 😅 😅 ale Ty víš co myslím viď 😵 mám Tě ráda a hlavu vzhuru 😵 😵
vlastně já vás tu mám ráda všechny 😵 😵 😵
Ahoj,
Markee ☹ , sluníčko, všechno bude zas dobré, jen je to teď moc čerstvé a ta bolavá dušička si hodně pamatuje, ale koukni na holky nahoře v tabulce...taky na tom byly hodně špatně a teď se v noci nevyspí, protože kojí, přebalují, chovají...ale nás to taky čeká, podívej, já jsem třeba už poskočila 😉 . Myslím na Tebe.
Farmi, jak je? Jsi taky Mrakomor? Čím se teď proléváš? Musíš hoooodně pít, ať to ze sebe brzo dostaneš a znásilňování Tě tak nevyčerpá 😉
Farmi, vypadá to, že se Lukášek podívá na svou maminku z venku 😵 . Buď statečná, ať to jde pěkně hladce a piš ségře, ať máme informace 😉
....no a ostatní nevím, protože mě tady chlapi vyčerpali, malej nechce usnout a manža je protivnej, má rýmu... 😝
Natali,jéje, mužská smrtelná choroba na 7 - rýmička, co? 😀 To nezávidím 😀
Jinak Lukášek se úplně tak hned asi nepodívá, krom toho špinění se nic neděje, holt to nechám koňovi a uvidíme 🙂
Maab vidíš,oříšky, to by mě nenapadlo, ale omandlích jsem to kdysi kdesi asi už taky slyšela... no vidíte, co najednou máme věcí, žejo? 😉
Holky manža dorazil, ta pa zejtra 🙂
Terci, ono se nic neděje a pak rup šup kuk a miminko venku 😀 .
No děsný, malej už teda spí, ale manža prudí pořád....
Tak jdu sbalit malému věci, zítra ho hlídá ségra...a sobě do školy....jedu tam odevzdat to moje dílo.... 😉
Opatrujte se, dorazím až zítra večer, tak moc neplkejte, jinak vás nikdy nedočtu..... 😉
Tak pa pa a držte se 🙂 .
Kdyby se vám chtělo, tak hlasujte pro Amelii. je z březňátek a nějak nám prohrává
☹
http://opavsky.denik.cz/miminka/tak-uz-jsme-na-...
pekny vecer holky...dlouho jsem tu nebyla,tak se omlouvam,ale nejak to v praci nezvladam...jsem porad hrozne unavena.....a ted mam jeste starosti a hodne premyslim.....nasli jsme s pritelem krasny bytecek,ale nevim jestli bychom dostali hypoteku....me prodluzuji v praci smlovu vzdy jen na dobu urcitou,a pritel ma plat 10 000 cisteh,tak nevim,jestli by nam hypoteku vubec dali,ale ja ten bytecek hrozne moc chci... 😒
a co je tu noveho?Tercinko ,uz se ti to blizi 🙂
asi uz chrnite,preju dobrou noc 🙂
ahoj holky, hezký ráno! 🙂
cajori to , že máš práci na dobu určitou asi nevadí, alspon u mě to nevadilo, když jsme si brali půjčku na auto.Taky mi smlouvu vždycky jen prodlužovali, ale to nikdo nevěděl, oni miv práci jen vyplnili ten plat co beru a bylo to. Někde u hypošek chtěj taky vidět jen tři poslední vejplatní pásky zpět 😉 A ty jim jakou máš smlouvu nemusíš přeci vykládat 😉 😀
Jinak holky píšu, že včera ač jsem tu rozdávala rozumy, tak tenhle měsíc je asi pěkně stracenej a mám z toho nějakou depku 😝
Dnes jsem už 17 DC a včera nebylo taky nic 🙄 Mě je večer vždycky nehůř a tak na nějaký to svádění nemám ani pomyšlení a většinou hned usnu. Jako kdyby chtěl manža, tak mu ráda podržím 😅 No jenže ten sám od sebe nece a já bejt akční prostě nezvládám 😖 Já se z toho fakt poseru, když nemusíme, tak trénujem a když mám plodný dny tak nic 😢
a ted už pár dní nic, takže se můžu za nějakej čas připravit na bum bác dolů 😒 Hergot nemoc debilní! 😠
Natál jo jo jsem mrakomor číslo dvě. Liju do sebe čaje horem dolem, sem tam t střídám minerálkama a vincentkou 😝 Dnes večer prostě už MUSIM být fit 😠 😎
Tobě džím palce na předávání práce a hlavně na to, aby jsi to v klidu ustála s tím tvým protivným nemocným chlapem 😝 😎 😉 🙂
Dobré ránko 🙂
Tak už mě zase trápí zácpa 😅 🤐 no a nevím co bych ještě snědla,když nic nezabírá 😅 😠
Ahoj, přeji hezké ráno. Tak dnes to s námi tatínek prvně vzdal. Od dvou do tří jsme nespali a tatínek se stěhoval do obýváku 😉
Ahoj holky 🙂
Maab tichoučká gratulace 😉 😉 😉
Tercí určo ti udělal Hamiltona, ten prej bolí a pak se špiní, ale měl ti to říct teda 😒
No už se ti to blíží, a nám bude za týden měsíc.
HOLKY JÁ NECHCI, ABY TO TAK UTÍKALO, LUCINKA JE KOUZELNÁ, UŽÍVÁM SI KAŽDÉ MINUTY, ALE PŘIJDE MI, ŽE TO STRAŠNĚ LETÍ ☹ A JÁ JÍ CHCI MÍT POŘÁD TAKHLE MALOU A ROZTOMILOU 🙂 oNA SE POŘÁD SMĚJE JE TO ÚŽASNÝ 😀
Holky Vám ty týdny tak naskakujou, moc vám přeji ať to všem dobře dopadne, a ono to dopadne 😉
No ono se říká, že když je mamča v těhu šťastná a spokojená, že je pak i mimi, a já byla moc šťastná a spokojená, tak je to asi pravda. Lucinka je spokojené a usměvavé miminko 😀
Ještě fotečku a jdu kojit mojí princeznu 🙂
Jo a od včera máme naušničky, byla moc statečná. Až vyfotím tak ukážeme 🙂
ahojky
marti ta je kouzelná 😵 😵 gratulace k naušničkám už je to slečna mě o tom povídej jak to utíká ☹ úplně se mi chce brečet také chci aby zůstala taková jaká je 😅
jo s tím těhu holky to je pravda žádný stresy pohoda klídek a máte zaručeně hodné miminko 🙂 jako já 😵 fakt v těhu klídek pohoda a malá je pohodová až moc 🙂
aronku nezavidím to se nám ještě nestalo my spíme celou noc 😅
Teda kopi, co ty to pořád s těma střevama máš 😀 jednou srajdu, pak zas zácpu 😀 teda ty si to těhotenství umíš fakt vychutnat 😀 😀 Heletak hodně pij, a hodně ovoce a zeleniny a musí to jít samo 😉 😎
Aron srabík 😀 😀 😀 měla jsi se s těhovat s ním 😀 😀 😀
Martinko gratuluju k naušničkám a malýmu smíškoj 😵 Lucinka je nádherná 😵 Opravdu to děsně letí 😨
holky tak pak nezapomente dát návod na hodné a v noci spící miminko 😀 😀
i když můj osobní tip je, že to task prostě je, protože holčičky jsou hodnější 😉 😵
jo a všem vám přeju aby vám miminka zůstala co nejdéle malinká! 😉
ahojky holky,
takže včera to u nás vypadalo na rozvod,ale opravdu. Nebránila bych se vůbec,kdyby k tomu došlo. Včera fakt ne. Nemám už v životě pocit toho,že mě má někdo rád. Jsem blbá,vlastně Johanka mě má moc ráda a já jí miluju-zlatíčko ze všeho nejvíc. Jen jsem teď opět v háji. vím,že bych nejspíš k té psycholožce měla jít,ale mě se fakt nechce. Prostě nechce no.
Čtu tady ty hezké příspěvky,kterými mi utěšujete a bulím u toho-slzy jak hrachy a prostě se nebránim tomu pláči.
omlouvám se za své nálady,máte myslet pozitivně. Prostě já fakt nevěřim,že já a Míša budeme mít někdy další dítko ☹

Markét tak to ani omylem, proč hned zlá? Máš jenom velký trápení, to je celý... Přece nepřeješ nikomu nic zlýho, jen ti je líto že jim to jde a tobě ne, ale to se poddá, uvidíš!!! Nezkoušela ses zase vypovídat u psycholožky, nebo někde? Možná by ti pomohlo to zas ze sebe trochu dostat...