icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

sarlotta
14. dub 2010

no Paajaa hlásí příští týden // a běda jak nééé 😠 😠 😀 😀 😀 d ržím palušky všechny 😉

katyna6
14. dub 2010

aji-téda,to jsi měla štěsí!!!!Závidím!!!Já včera ztratila 200,je to sice nic moc,ale taky to naštve a ty tááákový štístko!!!!jen si něco pěknýho dopřej,to je správnej přístup!!! 😀

aja.83
14. dub 2010

Jo a taky jsem se pak u té kamarádky docela opila...Já hovádko. Obvykle piju pivo, jsme s manžou velcí pivaři 😀 ! No a když piju víno, piju ho hrozně rychle (jako pivo) 😅 No tak jsem dopadla špatně, včera mi bylo celý den hrozně zle, až jsem musela jít v práci i zvracet 😝 . Ale nechápu to, nikdy mi po víně špatně nebylo, bylo bílé a navíc jsme to s ničím jiným nemíchali, a byla jsem najedená...No nic, pak jsem to rozchodila, byla u mě kamarádka na návštěvě, tak jsem mlela pantem, až mě málem huba bolela 😀 😀 😀 . A večer přijel manžílek a měli jsme krásný večer. Fakt nádhernej...Poslední dobou v posteli nějak filozofujeme, místo abychom tam dělali jiné věci 😀...ale i na ty vždycky potom dojde 😵 😵 😵

mari111
14. dub 2010

no teda Ajuško filozofko, takové štěstí, jen tak dál a kdyby si Emičky nacházela častěj, tak občas jednu-dvě pošli aj mně 😀

kopa
autor
14. dub 2010

Ahoj holčiny 🙂
jsem dneska měla divoké sny 😀 😀 nejdřív se mi zdálo o celé mé rodině a pak se mi zdálo,že mi kolem pokojích lítali vrtulníky a mířily na mě nákými samopaly.Dávala jsem ruce na hlavu a furt do mě stříleli 🤐 🤐

kopa
autor
14. dub 2010

Jéé farminka má taky novou fotečku 😵 😵 sluší ti to 😵 a jak ti je???pořád marod?

Kytii však tobě ty týdny taky krásně letí 😵 😵 a jak se máte s mimčem? 😕 Koukám,že jste tu probírali kočárky.

Katynko,tak mi nakonec asi do té červené nepůjdem 😅 😅 ale děkuji ti za možnost fota 🙂

Aji tvoje historka s Emičkou 😀 😀 😀 si mě pobavila 😀 jen si něco hezkého kup 😵

kopa
autor
14. dub 2010

jo a jinak jsme vybrali takovou ložnici-našla jsem to včera na modré střeše a druhý asi ten obývák.V obýváku nemáme ještě jasno 🤐 🤐

tercie
14. dub 2010

Brý ránko 🙂

tercie
14. dub 2010

Kopreti já včera úplně zapomněla ti odpovědět, jak mi zmizel ten příspěvek a pak jsem to psala znovu...
Kamarádce to taky zjistili, tu alergii,a 3 měsíce se chránili a pak hned otěhotněla 😉 Je dobře,že víte, kde je zakopanej pes, teďuž to půjde, ale škoda,že jste se trápili tak dlouho...

Kopi ložnice moc pěkná 😉 A sny dobrý,zkus se schválně podívat do snáře, jestli to něco znamená 😀

Aji ty brďo, dva litříky, to máš štístko jako blázen 😉

katyna6
14. dub 2010

kopi-ty máš teda sny 😅 Ty fotky jsou moc pěkný,hodně se mi líbí ta ložnice,hlavně ta hlava nad postelí 😀 😀 😀
ahoj tercinko,pořád 2v1? 😉

katyna6
14. dub 2010

holky já na chvilku vypadnu,jdu něco pojíst a musím trochu uklidit,bo je tu bordel jak v tanku.Ale dlouho bez vás nevydržím,nebojte.Pa

kopa
autor
14. dub 2010

Holky ložnice se mi taky líbí,máme podobný nábytek,takže to bude ladit.No ted koukám ještě po těch obývákách 😒

ee.liska
14. dub 2010

ahoj 🙂 dneska jsem pochrupala dlouho 😅
kiti jé tobě to taky utíkáá 😵
nikol ☹ 😒
aji to je štestí 😵 jasné kup si něco pro sebe 😉

ee.liska
14. dub 2010

kopinko, to jsou sny 😀 pěkně jste vybrali 🙂

tercie
14. dub 2010

Katy jo, pořád, Lukášek si asi nechává dělat trvalou nebo co 😀

sarlotta
14. dub 2010

terci sem Ti říkala, že to bude na termín🙂

kopa
autor
14. dub 2010

jo,ale to nejdůležitější z toho snu jsem vám ještě nenapsala 😀 😀 zdálo se mi,že jsem šla na wc,otevřela jsem dveře a z mísy mi vylejzal bílí potkan(byl celej mokrej,nechutnej) 🤐 🤐 no a já se pak kolem 3 hod.ráno vzbudila a bála se jít na wc 😀 😀

sarlotta
14. dub 2010

Kopís tak to teda fakt nevím, pže vrtulník, samopaly ani potkani ve snáři nejsou 😀 😀

wlladka
14. dub 2010

Ahojky!!
Tak především gratuluji Sarlottce k děvčátku a Hahanah k chlapečkovi 😀 😀 😀 😀
Ikopretinka - to je teda hnusná alergie. Hlavně že už alespoň víš, v čem byl zakopaný pes. Ať se alergie pěkně léčí, pak třeba miminko přijde jedna dvě. 😉

Miru - výsledku je mi líto. 😔 Amnia se neboj, nic to není a na miminko se dává veliký pozor. Byla jsem 8.3. a fakt to nic není. Neboj se, že bys potratila. Je tam riziko asi 0,5 % a to platí pro těhulky, které mají potíže jako je krvácení a pod. Pokud jsi si ale jistá, že si děťátko necháte i s vadou, je toto vyšetření opravdu zbytečné. Držím palce, aby se vše v dobré obrátilo. Mě je 38 a taky jsem byla na AMC kvůli rizikům jako DS, rozštěp páteře ad. Moc držím palečky!!! 😔 😔

Aji, teda, kam se chodí na Emičky?? U nás nerostou - a to prší 3 dny v kuse 😖 😅

kopa
autor
14. dub 2010

Sarlott skoda 😅 já právě snář nemám 😅

wlladka
14. dub 2010

Kopi - jestli tem potkan nebude mít spolitost se zácpou zatracenou! 😀

tercie
14. dub 2010

Šarlot myslíš zejtra jo? To už mi přišlo v mailu z rodiny,že se narodí zejtra 😀 No kdyby, tak super, to čekání kdy už je děsný 😀 A nebo taky podle ovulky mám termín až 18. tak jestli až pak... protože zítra jsem 41tt a nevím,jak dlouho tu nechávají v porodce přenášet,počítám,že by mě po neděli asi chtěli už nechat ve špitálu a vyvolávat. Ho musím umluvit, aby vylez sám 😀

mari111
14. dub 2010

no Tercinko to by si mu mala domluvit, al neboj, dočkáš se 🙂 ja sem tááák zvědavá na Lukáška 🙂 😵 😵

paajaa
14. dub 2010

Sarlott: no kdyby to bylo jen na mě, tak // jsou už dávno. Když to neklapne, tak prosím vynadej přírodě, ju??? 😀 😀

Katy. buď ráda, za aktivního přítele. Manžel toho má teď moc- starosti v práci a s domečkem, takže bez mé inciativy by to stálo za starou bačkoru. Doufám, že až se přestěhujeme, že se to zase vrátí do normálu. Jinak já jsem smířená s tím, že nic nebude a jediné co očekávám je MS.

Kopi: hezké fotečky. Já osobně o obýváku ještě nemám vůbec představu. Potřebovala bych se jen někam podívat. Pro inspiraci.

sarlotta
14. dub 2010

terci mě prdla voda na termín když sem si hopsala na baloně doma🙂))

tercie
14. dub 2010

Aha, tak už ženu manžu pro pumpičku 😀

tercie
14. dub 2010

Jsem si říkala, jestli tomu nejde trošku pomoct...tak míč je dobrej jo? Protože schody doma nemám, akorát žebřík na půdu 😀

aja.83
14. dub 2010

Holky, já právě teď přišla na jednu věc: Já jsem ukecaná osobnost, to je jasná věc! 😀 Ale můj manžílek si prostě někdy neškrtne...Jako že by mi něco taky povídal 😀 . Tak si s ním teď v posteli povídám...Pěkně po tmě, no jsou to kolikrát docela zajímavý debaty, filosofie jako blázen, slzy, hádky, nesouhlas, souhlas....A nakonec???Úžasný sex! 😵 😵 😵

tercie
14. dub 2010

Aji tak nevím, co si teď z toho mám vzít...že ukecaný lidi maj úžasnej sex? 😀