Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
farmi, já nabrala fakt moc 😅 celkem 31. Ty poslední kila byla jen voda, normálně mi i prosakovala i kůží. Porodem šlo pryč 12 a teď mám ještě shazovat 15, ale jde to pomalu dolů 😉 Ještě se nemůžu moc hýbat, takže hubnem jen kojením. Pokud se moc hýbu, tak břicho bolí jak ďas. Po luxování jsem se dva dny nemohla hýbat 😠
jo farmi nesoukromnic s foteckou.....
Markee ty jsi teda pracovnice.... ja uz bych byla mrtva...
no jo farmi jako dělej se sebou něco jooooooo... takhle nás napínat, prý že neumí stáhnout z mobilu 😠 😀 😀 😀 😀
Hani,já bych padla a spala,ale malé se nechce 😀 Míša je dnes v práci,takže mi nikdo nepohlídá. Ona by teda chtěla k babce,ale ta je nastydlá a já potřebuju,aby byla Johanka zdravá,kvůli odběru krve na té genetice.
markee můžu se zeptat kolik ti tam platí? Kamarádka shání práci a ptala se mně na platy brigádníc a já je netuším ani řádově 😖 Jestli nechceš, nemusíš mi odpovídat, jen bych chtěla té kamarádce pomoci
Aronek v pohodě. No máme ve smlouvě 55 až 60Kč. Ale je to v hrubom ☹ Ale jelikož nedostávám od pracáku už penízky,tak se hodí aspoň něco. Ale štve mě to ☹
Ale prý je to částka dobrý,pže prý v ostatních firmách dávaj 40 až 50Kč hrubého-tak to nechápu. To teda tam povídali ostatní brigádnice,kde byli a kolik dostávali. No mazec.
Tak to jí fakt nabídli málo, ona je taky už skoro dva roka bez práce a sem by ještě musela dojíždět 😠 Prostě s prací je to na prd 😝
Aron,je to s prací šílený. Je tam paní,která je 2 roky na pracáku. A jediný příjmy má z toho,že chodí na brigády. Tady u té firmy je od září,ale na stálo prostě oni nechtěj zaměstnávat.
Markee a ty to máš nějak blízko, nebo taky dojíždíš?
Mně už volali z práce, jestli se nechci vrátit a to nemám ani po šestinedělí 😠 si myslí, že se přetrhnu, ani mně nehne, kojíme a užíváme si sebe navzájem 😎
tý vogo já se z toho picnu, ted jsem vám tu psala takovej dlouhej příspěvek a ono se mi to smazalo 😠 😠 😠
takže ted to vezmu už jen ve stručnosti 😠
markeesku supr že jsi se ozvala, sem na tebe myslela 🙂 ta práce jako nenevypadá zas tak špatně 😉
aron, nic si z toho nedělej, já v prvním těhu nabrala ještě víc, ale do roka od porodu to bylo skoro všechno dole 😉 a až se ke koju přidá i ten pohyb, to půjde samo 😉 ted se ale šetři jsi ještě v šestinedělí!!!
jako holky chápete to, co maj proti těm ubrouskům? 😕 Dyt je to hergot moje dítě, moje nakoupený ubrousky..tak co otravujou 😠
a i v cizině koukám 😕
jinak teda na fotku si ještě počkáte 😝 😀 manža teprve ted přijel z práce, ještě bude papat a pak se koupat.. a taky ještě uvidím, jak na mne budete hodný 😀 😀 😀 😀 😝 😝
jako jsem tu, tak si nikdo nepovídá jo?!! 😀 😀 😀 No jak chcete 😝 si taky můžete na další info a fotku počkat třeba tejden 😝 😝 😝 😀
Aronek,no dojíždím. 9 km tam a pak zpátky. Není to daleko,ale zas studené auto nejvíc žere. Já teda dnes a zítra jedu s kamarádkou,pže prostě nemám auto(dnes ho má Míša v práci a zítra přijede v 8 a to už tam musím být).Odpoledne mám spinning,takže to fakt odhlašovat nechci a nepůjdu na odpolední. Příští týden nevím co mě čeká,ale nejspíš-pondělí ranní,úterý ještě nevím-můžu i ráno i odpoledne, a středa jen ráno. Čtvrtek je genetika a pátek Praha,takže ty dva dny nejdu.
Farmíííí-já chci fotkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů 😀
Já jí nejspíš propásnu,pže jsem KO. Začíná to na mě opět doléhat. No kdyžtak jí uvidím jako poslední-zítra. ☹
Ježiš,ten je krásný.........Tercinko,ten se vám poved............je sladký...já chci taky

Sarlott,jsem ráda,že je to jen brigáda. Pže teď tam zrovna jsou nějaké rozepře v té firmě a být tam na stálo,tak jsem psychicky víc v prdeli než teď. Oni teda nenabíraj. Maj 6 stálých pracovnic-dělnic a vyhovuje jim zaměstnávat brigádnice.
Jinak jsem stahaná,ale to je i tím jiným pohybem. Nojo po 4 letech jsem v práci.
Fotka Lukáška by byla???