Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
cau holky........dlouho jsem tu nebyla....tak se vas ani nesnazim docist,jen jsem to bleskove proletela...
Kopi,gratuluji k neg.triplim 😉
Mari,ty budes mit holcicku?gratulka 🙂
Tercie ,Lukasek je nadherny....
jinak si uz na nic nevspominam.....ale myslim na vas.....
no jo, šak ja se taky ptám, i když už mám odchováno asi 100 detí od spolužaček ,kámošek a aj já sem dělala chúvu prckovi od pul roku do dva a púl roku, a už to je velikej kluk
no čajori kde si se flákala takovou dobu, dík za gratulku 🙂
jezis co to tam pisu?hruza a des,takze oprava : 🙂
gratulka k neg.triplum
*nevzpominam
MAri, to já sice taky.. neterinka bude mit v lete 4, taky je napůl skoro moje, v cizině jsem byla jako au-pair, ale prostě tohle bude uplně jiný.... 🙂
Ale děvčata! člověk se přece učí celý život. 🙂 A jak říkám já svým dětem: "Raději se 5x zeptat, než to pak jednou po.rat!" No Ne? 😀 😀
Ahoj Cajori. Jak je? Kde ses courala? Povídej. 😀
Handm - postýlka pěkná 🙂
Mari,ja nevim.....ale nejsem psychicky v pohode.....musim se na to citit,kdyz vas ctu.....mam z vas velikou radost,ale nekdy me z toho zaboli u srdicka,ale mam vas vsechny moc rada....jen jsem potrebovala se s tim vyrovnat-trosku
Krásný foťáček!! 😵
Caj, to chápu. Už je tu těch těhulí hodně. Za chvíli pojedeš tabulkou taky hore, neboj.
Je fakt, že je třeba myslet taky na jiné věci. Už jsem to tu dnes psala jednou - taky jsem se po druhém potratu stáhla a na koně ani nepáchla. Po 5ti, nebo 6ti měsících jsem byla zpět a ve stavu 😉 Cystu máš fuč, tak teď už bude jen dobře. Za chvíli se zadaří 😉
Handm, moc pěkná, ja sem vždy chtěla bílou ale jak sem našla toto s tou žirafko, no nemohla jsem odolat 😀 Čajori, ja to chápu ale neboj, taky se dočkáš 😉 jen to chce trpělivost
wlad......diky.....vcera kolem me 2 krat proletel čáp,tak už je na čase 🙂
ahojky holky, prosím o radu. Nevíte některá,zda je možné mít zvýšené hcg když by jste měli cystu? Nebo musíte být zákonitě těhotná? Nejedná se o mě,ale o kamarádku. Volala mi z nemocnice,pže už má jedno mimoděložní za sebou a doktor jí tam po problémech,které má teď 14 dnů, poslal. Nakonec,že musí být laparka a ona má strach,že to bude druhé mimoděložní. Pže v děloze nic není a má nějaký 9cm útvar u vejcovodu nebo ve vejcovodu(to jsem přeslechla). Je mi jí moc líto.
Caj, jojo, přesně jak Wladka piše.. já to měla stejně...🙂
Mari, já právě bílou miluju... 🙂 takže nějaká bílá to bude určitě 🙂
i tohle je krásný.. ale pokoj zatim cely nevybavujeme 🙂 A líbilo by se mi tmavší to hnedy,,, http://www.sconto.cz/cz/produkty/detske-pokoje/...
ahojík Marke, juj tak to nevím , neporadím
markee,hodne jsem o tom cetla ne netu,nekdo tvrdi, ze ano, nekdo ,ze ne....ale pry s tim nektere holky maji zkusenosti....takze to pry mozne je.......ale ja s tim zkusenost nemam
markee ano cysta může ukazovat HCG ale v nějakém malém množství držím kamarádce palce at je to jen cysta 😔
caj to bude foceníčko 😵 😵 😵 vím o čem mluvím 😎
Mury,však přítelák už letěl ven fotit pejska 🙂
mury,pekna fotka 🙂
caj pak se pochlub co přítel nafotil ju?a děkuju
jasne,ze se pochlubime......jsem rada,ze si ho koupil......prestal pit alkohol a chova se moc hezky,zaslouzil si ho......
no jo Čajori, tak to je dobře že přítelak nezlobíkuje, už jen ty // a budeš štastná. Moc vám fandím 😉
mari-dík..... 🙂
hezké foto Čaj 🙂
ne,me sa ta fotka nelibi. 😒
mari,tak jake mate jmeno pro princeznu?
bude to Laurinka?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
no tak se mi to nechce vlozit.. tak jdu pohledat odkaz aspon..