Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Kočky kde jste, mám malýho na ruce, chrní, tak načuhuju, divizna jedna, a kde nic, tu nic 😉
Mari Laurinka slavila určo svátek, tak proto bylo v pupíku rošambo 😀
a jo, no to bude ono asi tam měla párty 😀
no téda Lukášek se má, hají na rukách u maminky, no to by se líbilo 🙂
to je fajn tak poslouchat rady od maminek co se jim ted narodili mimiška.TERCI díky já sem si totiž do ted myslela že malý bude furt kopat ale i dnes se tam jen vrtí jak nějaká žížalka.zatím proběhl jeden kopanec jinak tam teda asi furt cvičí gymnastiku nebo co 🙂 .bříško ale tancuje tak je to teda v pořádku 🙂 .mari taky mě začíná někdy překvapovat co všechno ten prcek v bříšku dokáže.už na něho ani nevyzraju když chci jít spát a on kope a chci se ho zbavit a v klidu usnout tak už nepomáhá ani když si lehnu na bok..dřív sem ho takhle zmákla a necítila ale ted to jaksi nejde.si tam dělá co chce a nedá pokoj 🙂 .
no jo si už teď dělaj co chtěj, viď Petruš, no jo, aspoň víme že jsou v pořádku když řáděj 😀
petrosko a tak to bude i až se narodí, zvykej si 😀
jejej rači se nechám zlobit než aby mě nezlobil nikdo 🙂 .
Ahojky zlatíčka moje 😵 rychle jsem dočetla, zase jste tu vymýšlely krvinky 😀
Šimonek od Wladěnky je bojovníček a prostě to musí zvládnout!!! Když už se teda tak předběhl 😉 😀 já budu asi jak slonice a budu těhotná 2 roky 😝 žádné kontrakce nevedu. Bolí mě jen v kříži, stydká kost, kyčle. A občas honě silný pocit bolení v podbříšku jako na MS. Jinak vůůůbec nic 😠 Zítra máme 1. výročí svatby, byl by to krááásný dáreček, kdyby malá už vylezla 😅 pořád ji ukecáváme, ale je neposlouchá, lumpina jedna 😅
Na všechny moc myslím 😵
flair já taky neměla žádný příznaky, a v den porodu kontra po 5 minutách jsem považovala za poslíčky 😀 😀 😀
Ahojík už jsem zpět, byli sme ještě nakoupit a na obědě 😉
velký utz dopadl výborně, váhový odhad 1823g🙂 malá je hlavou dolů, obličejem na pravou stranu, dle hlavičky odpovídáme tt těhotenství, dle váhy jsme o týden větší🙂) placenta na zadní stěně. Doktor kontroloval srdíčko, ledviny, žaludek, páteř..měřil stehenní kost. ukazoval nám obličej na 2D utz-byly nádhreně vidět rtíky a nosík🙂 takže žádné rozštěpy nebo jiná nemilá překvápka🙂 a dostali sme i 3D fotečku. Sice jen půlku obličeje, pže plod vody už je ve 31tt méně, ale stejně je nááádherná🙂 Jo a pohlaví nám ukazoval, je tam děvčátko nad vší pochybnost🙂
tak co šarlotko? Flair, no vidíš jak tě předeběhl Šimonek, jen aby tě ještě někdo nepředeběhl, Si dáva načas ta vaše holčička 🙂
no jo princeznička , trošku špulí pusinku, že 😵
jinak gratulka Šarlotko
jéééé Šarlotka je krásná 😵 😵 😵
Ahojky ve spolek - tak předně hlavně držím palečky Šimonkovi, ale je to kluk šikovná o ono to zvládne 😉 🙂 A Vladěnko Tobě hodně síly 😵
jinak všem co mají za sebou uspěšné kontroly veliká gratulka a máte krásné fotečky 😉
Holky jinak u nás se vylévají řeky- Morava, Olšava... i potok je vylitý.. je víc vody než před 14 dny.. ale už teda neprší- ťukám to, pže zítra mám jet zase do Hradiště... kamošky malá má narozky 😉 malý se tam těší a já taky na pokec... no uvidíme jaká bude cesta 😝
včera jsem byla na té hysteroskopii, tak tedy nic moc příjemného, ale dá se to vydržet, vyděla jsem na monitoru, kde bude jednou (a jak doufám velice brzy 😉 ) bydlet miminko či miminka.
Mám potvrzeno že přirozené těhu u nás nelze - mám neprůchodný vejcovod 😒 ale s tím jsme již tak nějak počítali a více méně už jsme to věděli od té laparky v r.2008. Jinak je ale vše v naprostém pořádku a čekám na mrchu a pak začnu tělo připravovat na KET - tzn že koncem června záčátkem července si pojedem pro miminka 😵 😵 😵 😵 do bříška 😵 😵 😵 😵
tak snad tentokrát už to bude ono 😉
flair díky🙂 hele ještě máš 10dní jooooo 😀 😀 kolik vážíte včíl ?
@m.aa.b ahojík, jsem na Tebe myslela... takže doktoři stanovili konečně diagnozu jo.. a nebolelo to ? myslela jsem že tou laparkou se to právě dá zprůchodnit.
Na KET držím pěstičky, pak nahlaš datum ať můžem posílat energii... to bude super. Budete dávat asi 2 embryjka že🙂
To musí klapnout 😉
@sarlotta děkujuju 😵 no konečně to nebylo já to měla víceméně stanovené - když mi dělali tu laparku, jenže ta byla akutní a ne diagnostická - bylo tam podezření na mimoděložní těhu a navíc jsem měla i volnnou těkutinu v břiše, takže určitě nezprůchodnovali.Tak se to jen definitivně potrvdilo 😅 Já mám navíc ještě PCO - syndrom polycystických ovári, takže nevím na kolik by ta průchodnost pomohla. Každopádně já jsem na 100% smířená s tím že mimi bude ze zkumavky a nemám s tím vůbec žádný problém - hlavně když bude 😉 bude to takové naše zkumavčátko 🙂 🙂 🙂 už jsem to řekla i své mamce - ta si totiž myslela že to půjde i normálně, tak mi na to řekla že aspon budem mít raritku - jenže bohužel když to tak sleduji tak to až tako á raritka není 😔 bohužel, ale u nás v rodině určo jo páč tam se o ženskou vždy jen otřely trenky a byla v tom 😀 😀 😀 😀
Určo dám pak vědět kdy půjdem na KET 😉 a dvě embryjka stopro 😀 já už si totiž ty dvojčátka moc přeju (ale milovat budem i jen to jedno když bude 😵 )
m.aa.b kamoška má taky polycystické vaječníky a je z toho nešťastná... že to jako nepůjde normálně... sem si ťukala na čelo.. v dnešní době je tolik umělých oplodnění, že je to prostě normální....navíc se teď embryjka vybírají podle toho jak se vyvíjí v čase- se to sleduje kamerou/sem viděla dokument-tak su chytrá 😀 / a nevybírá doktor jen dle sebe a konečného stavu, ale právě podle dynamiky vývoje a během toho jak rostou v roztoku tak se tam ničím nezasahuje a ony pak mají větší šanci se uchytit v děloze, pže když se jim měnil roztok denně tak byla náchylnější. 😉
@sarlotta tak to jsem ani nevěděla 😀
já dr opravdu důvěřuji - aby ne svěřujem jim to nejdůležitější naše dítka 😉
jen ten zbytek už je na mě a mém těle, tak doufám že mě zase nezklame 😠 páč dle embryoložky jsou naše embryjka špičkové kvality 😉 taky se příteláček pěkně čepýřil když nám to říkala - jako že dal dobrý materiál 😉 😉 😉 😉
m.aa.b to klapne... a už to máš za chvilinku.. to je super🙂
m.aa.b budu taky držet palečky
Šarlotko s tebe je normálně paní doktorka 😉

ahojík holky, koukam správi od Wladky, no to je dobře, Šimonek je kluk statešnej, šikovnej aj maminka, vše zvládnou.
Petroš mne se ta naše holka tak provaluje v bříšku, až mne to včéra bolelo, normáně jak kdyby mne nekdo mlátil po břichu, já nevím co ta holka tak řádí. Jestli už není spíci princezna? Už s ní je asi šidlo, no to se máme na co těšit 😀
Jé ahoj Kveti, no Adámek je zlatíčko, rostou teda ty dětičky jak z vody, to jo.