Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)

•
10. čer 2010@sarlotta no já doufám 🙂
0
právě že o tom kočárku co jsme chtěli nikde víc na diskuzích nepíší jen na té co mi poslala ona ten okaz.ale já na to prdím.ted si koupím kočárek který využiju max do jara a jak bude prdošek větší a bude chtět hačat a kukat kolem dokola co se děje tak se mu koupí sportáček x-lander 🙂 .
Holky a může se v těhu čistit zubní kámen?? =-) =-)
Dneska jsem volala na tu gyndu zda musím brát ty vitamíny a doktorka říkala,že není potřeba je brát.Že mám hodně jíst ovoce a zeleninu a na ty brnící ruce si mám koupit magnesium lacticum a mám ho brát 3x denně.Tak jsem zvědavá zda mi pomůže.
Dneska jsem volala na tu gyndu zda musím brát ty vitamíny a doktorka říkala,že není potřeba je brát.Že mám hodně jíst ovoce a zeleninu a na ty brnící ruce si mám koupit magnesium lacticum a mám ho brát 3x denně.Tak jsem zvědavá zda mi pomůže.
líbí se mi víc modeli 09 než 2010 ale vyjde nas to v 3kombinaci na 13 tis minimálně a to zas ja chci ušetřit at mužu prdoškovi koupit i něco jinýho.nějak to s mojim taháme všechno ze svých penízku tak nevím jestli rači koupit značkový nebo maxim za 7 tis.sme na všechno sami .máme skrblíky naše rodiče😃
@petroska Petrosko já nemohu ty vitamíny kvůli těm práškům na tlak víš 😉
No a ten x lander není 13tisíc tolik 🙂 vždyt ti dlouho vydrží 😉 😉
My si taky všechno kupujeme sami,sice tchýně slíbila,že kočár zaplatí,ale už vím kolik toho napovídala :-x :-x Včera jsme jim psali,že budeme mít tu svatbu a jen napsali,že mají radost.Já čekala,že třeba zavolají a budou to chtít s námi probírat a nic 8-( :-x Přitom švagrovka furt měla tcýni za prdelí a byli splu vše vybírat.Takhle já budu vše zase nakupovat sama :-N
No a ten x lander není 13tisíc tolik 🙂 vždyt ti dlouho vydrží 😉 😉
My si taky všechno kupujeme sami,sice tchýně slíbila,že kočár zaplatí,ale už vím kolik toho napovídala :-x :-x Včera jsme jim psali,že budeme mít tu svatbu a jen napsali,že mají radost.Já čekala,že třeba zavolají a budou to chtít s námi probírat a nic 8-( :-x Přitom švagrovka furt měla tcýni za prdelí a byli splu vše vybírat.Takhle já budu vše zase nakupovat sama :-N
Začni psát odpověď...

Odešli