icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

cajori17
22. čer 2010

holky,tak ja jdu trochu poklidit a poslaouchat u toho depešáky 😉

handm
22. čer 2010

@mari111 kdo si to má všechno pamatovat😀😀😀😀😀
Každopádně mě omluv, že trpím těhu-demencí 🙂
@petroska bezva 🙂

Hele, dneska jsem vlítla taky do DM a chtěla koupit lahvičky od Aventu a dudlík atd.. .a oni nic... mě překvápli... samá značka NUK... což se mi moc nešikovalo..

mari111
22. čer 2010

Avent skus na netu, bude asi aj levnější, síce tam máš k tomu poštovné ale když si ještě něco vybereš, tak se to určo vyplati 😉 Jinak těhu demenci omlouvam, taky jí mám 😅

mari111
22. čer 2010

startovní sadu tam maj za 1019,- ja jsem jí vyděla za 1250,- a víc, ještě že jsem ji dostala od kámošky 😅

handm
22. čer 2010

@mari111 díky, prozkoumám to 🙂 Já je viděla v Tesco, ale přišly mi ty věcičky drahé tam a nic moc výběr, myslela jsem, že v DM je mají a ono prd 😀😀😀
stejně si říkám, na co hned lahvičku, že snad budem kojit... ale zas je asi lepší být připraven..
a koukala jsem, že máš autosedačku od CAM... to je jak ten náš kočár značka 🙂

cajori17
22. čer 2010
mari111
22. čer 2010

no je to cam, starší autosedačka ale snad poslouži 😉 se mi líbila a byla levná 🙂

mari111
22. čer 2010

čaj to už jsem vyděla ,někdo mi to poslal na e-mail, je to pěkné, hafík jak papá 😀

sarlotta
22. čer 2010

@handm normal cena za kus je cca 6 kč, kolem 4,- za kus je to dobrá koupě--- plenky🙂

handm
22. čer 2010

@sarlotta ahaaa, to se taky dá přepočítávat na kusy?!🙂 boože, to jsou fakt někdy info! šarlotko děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!!

mari111
22. čer 2010

to sou počty

handm
22. čer 2010

tak jsem si při výpadku koníka aspoň vyklidila stůl v kanclu 😝
to je divný, mít tři krabice a sbalit do něj celou "kariéru" 😀😀😀😀😀 Navíc kdybych se do firmy vracela, tak ani ne na stejnou židli, podnik se má stěhovat 🙂 fakt zvláštní....

kopa
autor
22. čer 2010

jé on byl náky výpadek?
Já jsem spala,pak jsem mluvila s přítelákem a tak jsme se rafli neuvěřitelně,že ho mám plné zuby 🤐 🤐

cajori17
22. čer 2010

ahoj Kopi,co se stalo??????

kopa
autor
22. čer 2010

Caj zas tak nic hrozného,jen jsme se brutálně zhádali 😅

cajori17
22. čer 2010

jeeeee,hadali jste se kvuli svatbe???

kopa
autor
22. čer 2010

ale tak kvůli všemu 😅 😅 už to ani neřeším 🙄

kopa
autor
22. čer 2010

No jestli se té svatby vůbec nervově dožiji 😅 😀

cajori17
22. čer 2010

kopisku,nerozciluj se,protoze nosis pod srdickem mimiska 🙂

kopa
autor
22. čer 2010

@cajori17 Já už se ani nerozčiluji 😅

kopa
autor
22. čer 2010

Holt si prostě koupím černý těhu gatě a něco jak mi tu ukazovala Petroska 🙂 ještě mě napadlo,že bych si když tak pod prsa dala tu mašli 😅 ale dá se to někde koupit??V tom se budu cítit příjemně,než v šatech. 🙂

sarlotta
22. čer 2010

@kopa tak mašle se prodávají někde ve švadlence, galanterce, bytovém textilu možná... 😉 ale chtělo by ji dát do poutek na to tričko, aby Ti nepadala 😉

kopa
autor
22. čer 2010

@sarlotta tak švadlenku tu mám kousíček.No když tak bych si tam tu mašli nak nepatrně nití přišila 😅

sarlotta
22. čer 2010

jo to bude hezké🙂) 😎

kopa
autor
22. čer 2010

Tak už jsem se uklidnila a vidím vše zas dobře 🙂 Jen se prostě nesmím hádat s chlapákem.No zítra snad zařídí to jídlo 🙄 já si vyberu papů pro sebe a on at si vybere zbytek 😀 )

kopa
autor
22. čer 2010

@sarlotta Už to nevidím tak černě 😀 😀

kopa
autor
22. čer 2010

@kopa Až na to,že nesouhlasím s některými pokrmy 😅 jako je kaviár(příjde mi to takový snobáckýý 😅 😅 )

sarlotta
22. čer 2010

Kopinko máš to těžkýýýýýý 😲 😉 😉 😉 koho si to bereš 😀 😀 😀 😀 kaviár už dneska není tak drahá záležitost🙂 teda pokud nebude přímo z jesetera 😀 😀 , ale myslím, že přítelák si na něco hraje, zbytečně... měl by se jít zase někam vyvětrat 😀 😀 na tůru, aby ho přešli móresy 😎

kopa
autor
22. čer 2010

@sarlotta vid nemám to jednoduchý 😒 no právě že dneska se přítel prochází celý den a tak větrá a vymýšlí 😀 😀 Však jsem taky dostala sprdana,že ho furt buzeruji,že nejsem s ničím spokojená...že svatbu dělá pro mě abych měla radost...že bysme se měli mít víc rádi,těšit se na miminko no hotovej pan psycholog 😀 😀 na to já,že žrát kaviár nebudu 😀 😀 no sere mě neuvěřitelně!!