icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

farmarska
28. čer 2010

murynko byla jsi na vlaštovkách ? 😀 😀 😉

farmarska
28. čer 2010

tak já chci dělat trošku drahoty a napínat ...
hm... ale vybrala jsem si zrovna blbej čas 😠 není koho 😀 😀 😀

murynka
28. čer 2010

@farmarska ne jsem vědma 😀 😵 😵 ne fakt já to tušila..ale byla jsme tam 😎

murynka
28. čer 2010

dneska mi řekla moje nej kámoška co se 6.8 vdává že jí vyšel těhu test 😵 😵 😵 tak mám takovou radost

if.v
28. čer 2010

tak Farmi, IP 🙂. A první je tu 🙂, co jsem říkala...

if.v
28. čer 2010

ahoj Mury

if.v
28. čer 2010

Farminko, a kdy si změníš pas? 😎 šup šup, ať je to vidět 😉

farmarska
28. čer 2010

ivuš, já snad raději počkám až na potvrzení na gyndě 😅 😅 😅 at nejsem za dbžu, co si jeden den dává týdny a druhej den je stahuje 😀 😀 😀
mury no to jsou hezký zprávičky že 😉 😀 😀
holky a to jsem měla v pondělí narozky! no moc hezkej dárek jsem si k nim ještě dodatečně nadělila 😵 😵 😵 sem šikovná, musím se pochválit 😀 😀 😀
tý jo a to jsem původně depkovala, páč jsem jako měla mít zrovna aj termín porodu 😅 a ted nové štěstíčko 😵 😵 teda snad 😅 🙂 🙂

farmarska
28. čer 2010

holkýýýýý tak kde jste kdooooo???? já mám dvěěěěěěěě // !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

farmarska
28. čer 2010

a je to venku 😀 😀 😀 😀

farmarska
28. čer 2010

a doufám, že teda už konečně někdo přijde a přečte si to, at na tu radost nejsem sama 😀

if.v
28. čer 2010

FArmi, jestli jsou ty čárky jasné, tak bych to vůbec neřešila - jak to tu udělala Pája - prostě i kdyby je tam měla mít jen chvilku, tak i tu chvilku chtěla být šťastná 🙂. Šup tam s nima 🙂

if.v
28. čer 2010

🙂 já Farmi myslím, že přes ty vykřičníky tu ty // přehlédnou 🙂. Musíš napsat jednu zprávu, kde budou jen samé čárky 🙂

murynka
28. čer 2010

@farmarska 😵 😵 😵 😵 foto 😵 😵

murynka
28. čer 2010

farmi má 2 /////////////////////////////////////////////////////////////// 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵

if.v
28. čer 2010

sama tu na ni nejsi, ale čím nás je víc, tím víc je té radosti 😀 . a že teda holky stojí za to sem dnes přijít

murynka
28. čer 2010

@if.v ahojky jak se máš?

if.v
28. čer 2010

Farminka je TĚHULKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

if.v
28. čer 2010

ahoj Mury, mám se celkem fajn, jen teď čekám na výsledky testů předoperačního vyšetření a příští týden v pátek mě čeká ta hysteroskopie...a pak "zkažený" zbytek července - Anička nebude doma, takže v době, kdy budu mít hafo volného času sama pro sebe budu doma v posteli se zákazem sportu a všeho

farmarska
28. čer 2010

jééé holkýýý vy jste zlatíčka!!!! 😵 😵 😵 😵 já vás normálně miluju 😵 😵 z vás sálá tak to nadšení 😵 😵 😵 a to všechno pro mě 😵 😵 😵 a ještě jste mi to tááák krásně napsaly!!!! 😵 😵 😵 😵

farmarska
28. čer 2010

mury zítra ráno znovu testnu a šoupnu fotku 😉 zítra mám totiž vyjmečně odpolední a budu ráno sama doma, tak na to budu mít čas a nebudu za plašana, c si fotí občůraný papírky 😀 😀 😀

murynka
28. čer 2010

@if.v ☹ ajaj to mě moc mrzí...proč hystereskopie 😕 😕 co to vůbec je? 😒

@farmarska ale ale 🙂 známe se tak dlouho že tu radost prostě mít musíme 😵 😵 😵 😵

farmarska
28. čer 2010

ivčo jako čárka tam druhá je 😵 není to žádnej ten dušík, co se musí třeba nějak nakláně, nebo jen koukat z nějakého uhlu aby tam byl 😵 prostě tam je tentokráde krásná tlustá čárka 😵 sice o něco světlejší než ta druhá ale je krásně viditelná a na první pohled zřejmá 😵 já totiž ted , jelikož jsem byly pracovně vytížená a taky jsem nic nečekala, tak testila později než obvykle 😉

farmarska
28. čer 2010

Ivuš, kde budeš mít malou? 😕 tý jo, já si tak přeju, aby k tomu zákroku ani nedošlo 😉 😉 😉

farmarska
28. čer 2010

vid murynko, už to nějakej ten pátek bude 😀

if.v
28. čer 2010

Mury, kouknou pod celkovou anestezií dovnitř do dělohy a kamerkou se podívají, jestli tam něco není (doktorka má podezření, že jsou tam po té rok a půl staré revizi nějaké malé srůsty, které by mohly bránit otěhotnění)..Takže tak
Farminko, ty jsi truhlík..🙂. Vždyť ty jsi tady sluníčko vždy a za všech okolností..a palce si držíme všechny

if.v
28. čer 2010

Anička bude část července na táboře a část u tchyně. Domů se mi vrátí 1. srpna 🙂

if.v
28. čer 2010

Farmi, dej si tam ty týdny aspoň na chvilku - ať se pokochám 🙂

if.v
28. čer 2010

děkuju, vypadá to fakt pěkně 🙂

farmarska
28. čer 2010

no šak je tam už mám 😀 😀 😀 ale je to nezvyk 😀 😀 dyť už to je zase skoro 5 měsíců od minulého těhu 😅