Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)

•
30. črc 2010@zlababa07 Já taky nejsem pro opakování, a to tak, aby byl můj malej brouček Bohouš, to ani omylem 😃 a co mě po tom, že by byl už čtvrtej v rodě. Akorát si pak pletou na koho se volá a otvíraj si poštu 😃
0
@mari111 mě kyčle taky bolely, a ta stydká kost taky, jsem nemohla vždycky vstát a než jsem se rozešla, invalida hadr, fakt 😃 Ale to pak všechno přejde 🙂
Hele to je dobrej nápad, si pozvu návštěvu na grilčo a řeknu jim ať si jídlo přinesou, a je to ne? 😃Hehe 😃
Tak asi pršet nebude, Lukýno je vzhůru tak jdem nakozit a jdem ven 🙂
Hele to je dobrej nápad, si pozvu návštěvu na grilčo a řeknu jim ať si jídlo přinesou, a je to ne? 😃Hehe 😃
Tak asi pršet nebude, Lukýno je vzhůru tak jdem nakozit a jdem ven 🙂
Já jsem se opičila po Terci, se mi líbi Luky, jinak jako z nouze bo pro kluka to byl fakt oříšek, mne se fakt žádne klučičí jméno nějak moc nebo nejvíc nelíbi.Ja mám vybrané jméno už aj pro druhoou holku a kdby kluk tak Luky 🙂 no ale na to ještě časúúú, ještě není jedna na světě :-N a búh ví co bude a dovtedy se mi třeba ještě nějaké jiné jména zalíbi
No a co Terci, chtěj jíst, tak ať si přinesou, né 😃 a utíkejte ven než začne pršet, u nás občas ještě vykoukne sluníčko tak nakonec asi pršet nebude x-) a za chvíli jedeme, nejdřív na buchtu, ja mám tu rebarborovou a tchýně prej ještě udělala borúvkovou, no to si zas dáme do nosu :-N
Ahoj holky,jen ve velké rychlosti jsem na vás přišla mrknout,bo jsem zase v práci,doma počítač už pár dní stávkuje,snažila jsem se všechno aspoň zběžně dočíst.
sarlotko-malinká je tak nádherná x-) x-) ,ještě jednou moc gratuluji
ivomal-je mi líto,že to tak dopadlo,ale je dobře,že jsi optimistka a už se radši koukáš dopředu.To je asi stejně jediný rozumný řešení 🙂 .Však my si ty prcky taky vybojujem!! 😉 😉
jinak všem těhulkám i dál přeji příjemné těhulení a úspěšné kontroly a maminám hodný děti 😃
U nás kromě toho,že zítra,nebo pozítří čekám mrchu(a že už má nakročeno :-S )nic nového,ale příští týden jdu za mudrem,tak uvidíme,jak dlouho chce ještě čekat,nebo co poradí.
Tak já už zas musím,ach jo,už mě to tu tak nebaví 😞 😞 .Pa holky a mějte pěkný víkend,snad na vás mrknu nejp.v neděli,to jsem zase v práci.
sarlotko-malinká je tak nádherná x-) x-) ,ještě jednou moc gratuluji
ivomal-je mi líto,že to tak dopadlo,ale je dobře,že jsi optimistka a už se radši koukáš dopředu.To je asi stejně jediný rozumný řešení 🙂 .Však my si ty prcky taky vybojujem!! 😉 😉
jinak všem těhulkám i dál přeji příjemné těhulení a úspěšné kontroly a maminám hodný děti 😃
U nás kromě toho,že zítra,nebo pozítří čekám mrchu(a že už má nakročeno :-S )nic nového,ale příští týden jdu za mudrem,tak uvidíme,jak dlouho chce ještě čekat,nebo co poradí.
Tak já už zas musím,ach jo,už mě to tu tak nebaví 😞 😞 .Pa holky a mějte pěkný víkend,snad na vás mrknu nejp.v neděli,to jsem zase v práci.
@mari111 Recept na takovou buchtu fakt nemám :-N
Včera jsem byla bez sil :-x Mi byli na výletě a jestli jste četli o tom požáru co ochromil dopravu mezi Kralupy,ústím...tak my byli ve vlaku a tvrdli tam 145minut :-x :-x :-x Ještě že jsme měli trošku pití,páč co pán rozvážel občerstvení neměl během pěti minut nic 8-( a dneska jsme vyřízená |-| Do toho tu byli ty řemeslníci a přijdou zase v pondělí :-x
Včera jsem byla bez sil :-x Mi byli na výletě a jestli jste četli o tom požáru co ochromil dopravu mezi Kralupy,ústím...tak my byli ve vlaku a tvrdli tam 145minut :-x :-x :-x Ještě že jsme měli trošku pití,páč co pán rozvážel občerstvení neměl během pěti minut nic 8-( a dneska jsme vyřízená |-| Do toho tu byli ty řemeslníci a přijdou zase v pondělí :-x
Začni psát odpověď...

Odešli