icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

handm
4. srp 2010

@mari111 my mame ty deti snad fakt pres kopirak...😝 dneska rano jsem myslela, ze s bobistou něco je... vůbec zadnej pohyb, pritom vźdy kdyz manzelovi zazvoni budik a jdem snidat, tak zacne radit... tak jsem ho premlouvala, co jako, proc se mnou nemluvi.... a nechal se ukecat az nekdy v deset... a ted tam radi zas.. prevaluje se, ruzne roztahuje koncetiny, pred chvilkou jsem mela cosi zarazene pod zebro... 😀

aronek
4. srp 2010

@ee.liska díky za fotku, Filípek je fakt kouzelný 😉

natalie77
4. srp 2010

Mari, asi je unavená z toho tlachání s námi 😵 😀 ....
Tak si lehni na levej bok....ona bude hopsat...Marek to dělal... ale měl hlavu dole, na levém bohu měl zadeček a nohama mi kopal málem do brady nebo pod žebra....on byl lumpík už v tom břiše... 😉 .
Dneska v noci super zážitek, malý se bouchnul o zábranu postele....hned do rtu, tak mu tekla trošku krev, no a nemohl usnout, tak chtěl napít, písničku...no a pak chtěl na velkou, byli tři ráno, tak jsem protestovala, že se v noci spí a nekadí...ale šla jsem s ním na záchod....no a povedlo se, asi ho bolelo břicho a ten malej mi povídá:
" No vidíš, koukni na ten bobek, a ty jsi říkala, že se v noci nekadí...no a já to umím, to jsem ale šikulka, viď? "
No jsem se teda nasmála, pak hned usnul...ale já se v duši smála...a pak nemohla zabrat 😝 dost mi připomněl mne, když jsem byla malá, také jsem ke všemu měla keců plnou hubu, hlavně na keci mojí maminky 😀 😀 😀

kopa
autor
4. srp 2010

@ee.liska Eli já mám nahoře dohromady 6kilo 😅 ale jak říkám,já mám dost zásob já bych je mohla rozdávat 😀 😀 Mě právě přijde,že po hlavních jídlech jsem taková nafouklá a tak si dám raději třeba hroznové víno,banán...je to pro mě líp stravitelnější 😉
@farmarska Velká gratulace k těhu průkajdě 😵 😵 😵 a ke kufříku 😀 Já tam měla toho celkem dost i náké vložky,ale to jsem vyhodila 😅 i plínky pro mímo jsme tam měla a taky jsem je vyhodila 😅 přišli mi takové obyč 😨
@handm tak to jsem ráda,že i ty máš někdy o kilo mín 😀 jsem se právě lekla,že se mi zdá že jím dost(manža chodí skoro každý den na nákup) 😅 a aby mímo nestrádalo.

handm
4. srp 2010

@natalie77 😀😀😀😀😀😀
hele, prosím, jak říkáte doma Marečkovi, kromě Marečku?!🙂 zdrobněle myslím....

m.aa.b
4. srp 2010

@natalie77 děkuju 😵 😵 😵

natalie77
4. srp 2010

Máro, Mardo, Máni, Márinko, Mařenko, Máničko, Maňásku, Maroušku...
no je toho až až....tak různě, ono se to prostě časem vyvrbí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

natalie77
4. srp 2010

Mary a Marýsku ještě....

kopa
autor
4. srp 2010

@handm Handm teda ty jsi pilná včelička 🙂 to je fajn,že máš vše nachystané 😉 hele a jak to vyřešíš s věcmi do porodnice?Na Motole píší že jen malé zavazadlo 😅 tak já si vemu pak asi batoh a zbytek mi asi další den donese manža 😅 páč ten den ho ke mně asi už nepustí né? 😕
@ee.liska Eli díky za fotečku Filípka 😵 Je moc krásný ani nevypadá,že se narodil dřív 😉

handm
4. srp 2010

@natalie77 my jsme tuhle došli právě k MArkovi jako jménu pro klučíka, ale právě nám přišlo, že nejde moc zdrobnělin... 🙂🙂 tak jsme z toho byli takový přešlý...🙂
ale máte jich spoustu krásných... 🙂 děkuju

ee.liska
4. srp 2010

a ještě jedna

handm
4. srp 2010

@kopa včelička?! vždyt já nic nedělam 😀😀😀 okna umyjou mamka s tchýní 😀😀😀 já jim dám jen najíst 😀
o té porodnici jsem se bavila s holkama na diskusi Porodnice MOtol a shodly jsme se, že kdyžtak igelitka s tím nejnutnějším a zbytek necháme v autě případně a manžel to pak později donese 🙂 moc nevím, kdy ho ke mě pustí, ale jelikož chce být u porodu, tak tam bude asi dost dlouho 🙂 🙂🙂🙂 a příští úterý jdeme na tu Instruktáž, tak se zeptám tam...🙂

kopa
autor
4. srp 2010

Filípek je fakt moc krásný 😵 😵
Holky a jak se má asi Vladěnka? 😕 jak jim to doma jde,doufám že nakoukne 🙂

kopa
autor
4. srp 2010

@handm Dobrá,tak to tam zjisti 😀 😀 já budu čekat na informace 😀 😀

handm
4. srp 2010

@ee.liska je to slaďouš 😀😀😀 fakt fešák a evidentně pohodář.... jak má tu tlapku podloženou 😀

ee.liska
4. srp 2010

tak petros už trochu chodí, cítí se líp. Filípek je na tom dobře, projevuje se jako narozený v termínu, nikde žádný problém, kontrolovali mu srdíčko i orgány a OK. Petros se na něj jde dneska podívat, chudina ho ještě neviděla. Prý ho všichni chválí, jak je nádherný a čilý.pořád dýchá sám, nemusí být ani na JIP, jen v nějakým vyhřívaném boxu, v pátek půjde asi k mamince na pokoj 🙂

natalie77
4. srp 2010

@handm no já to jméno moc chtěla, se mi líbí...já teda chtěla, aby byl Martin po manželovi....ale on nechtěl..že se to pak plete...tak podobný byl Marek...manžel chtěl Davida...no a jak já ležela na sále v tý porodnici na kapačkách ve 30.tt...tak mi donesli ten papír, ať to hned vyplním...kdyby to nezastavili...no a já si řekla, holku jsme měli jasnou ještě před těhu....tak co mám dát Marka nebo Davida.....?? No a pak jsem si řekla, má kluka, tak už to je dárek a já si ho pojmenuju ...chvíli po porodu jsme mu říkali Mardavídek 😀 😀 no dneska manža říká, že Mára je prostě nejlepší 😀 . Jen nevím, jaké dáme to druhé klučičí 🙂

handm
4. srp 2010

@natalie77 chceš slyšet ftip?! manžel je Martin a nechce jméno po sobě 😀😀😀😀😀 a holku máme taky jasnou!!!
O Davidovi jsme taky uvažovali, ale nelíbí se mi Davčo, Dádo... 😝 a taky že má svátek o vánocích 😝

jestli my jednou budeme mít ještě někdy durhého klučíka, tak fakt nevím, jak se bude jmenovat.. my máme s klučičími jmény fakt problém...líbil se nám, hlavně mě Daniel, ale je to vlastně po tchýni (je Dana), tak jsme to zavrhli...

natalie77
4. srp 2010

Eli, díky za info....Petrosku pozdravuj a Filípek je pašák, jak to zvládá a taky je moc krásnej, jak má tu ručku podloženou 🙂 .
Tak hlavně, ať už ho vidí....já trpěla, všichni ho už znali, i uklízečky jenom já pořád nic, jsem brčela ségře, že mám miminko a neznám ho....no chuděrka si po porodu se mnou užila....ty hormony byly děsný...

mari111
4. srp 2010

Filča je frajer, je fakt krásnej 😵 Handm tak mne donutila vylést po schodech do ložnice, pustit si to pooslouchátko na srdíčko a jak jsem srdíčko zaslechla tak se začala vlnit, no je to moje opice mazaná, takle mne přehánět po schodech. Asi to bude fakt čertice a teď asi ví že ji pomlouvám a házi tam sebou jen aby mi co nejvíc ublížila, šak ja jí dám až vyleze 😀 😀 😀 😀

ee.liska
4. srp 2010

@tercie falška domestosu, to je taky gól 😀 fotečky dával na fb tatínek, petros je tam jen označená

@m.aa.b třeba ještě // vylezou ☹ 😉

handm
4. srp 2010

@ee.liska super zprávy o Petrosce a malinkym prdolkovi!🙂🙂🙂🙂 jsou to šikulkové!🙂

handm
4. srp 2010

@mari111 je to potvurkaaaaaaaa 😀😀😀😀😀😀

natalie77
4. srp 2010

jéééééé tak to je vtip 😀 😀 😀 😀 😀
Daniel je hezký.....mám Danu švagrovou, tak to jsme ani nehodila do placu 😝 😉 😕
No a David ...taky se mi nelíbí Dáda, Davča...
Já třeba chtěla Emílii po mojí prababičce, no a manža mi řekl, že se nám narodí miminko a ne prababička....
je to boj se jmény... ..a hlavně když se mi líbí jméno, tak ho někdo už má nebo je to takový blbec, že to hned zavrhnu 😀

mari111
4. srp 2010

Handm Natalko ja mám taky Martina a taky nechtěl po sobě jméno 😅 Ale naštěstí to je holka, teda doufam 😀

m.aa.b
4. srp 2010

@ee.liska nn už nevylezou ☹ embryjka byla pětidenní a zítra už je ofiko termín testování od dr a oni si určo nechávají rezervu 🙂 už jsem s tím skoro smířená 🙂 🙂 🙂

m.aa.b
4. srp 2010

jo a Filípek je šikulka a moc pěkný princátko 😵

natalie77
4. srp 2010

Mari,Handm, to je teda dobrý.....založíme téma Otec Martin nechce Martina 😀 😀 😀

mari111
4. srp 2010

no nejhorší je když se nějaké jméno líbi a pak si člověk spomene že už někoho takového zná a je to zrovna třeba nějakej blb nebo blbka. Já naštěstí žádnou Lauru neznám 😀

ee.liska
4. srp 2010

@natalie77 to je hezké, to je rozumbrada 😵

@kopa to je nádherná váha