Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
holky jak je možné že jsem doma a nestíhám dočítat to fakt nechápu. tak teď na to jdu tak snad stihnu alespoň polovinu z těch 10 stran 🙂 takhle ani nevím jaký jsem dc natož co se děje tu :-/ a teď 14 dní se sem nedostanu vůbec. návštěvy a pak jedu do ČR tak snad tu budou jen samé dobré zprávičky
dneska jsem se rozhodla pro beauty day, tak myslím padnu vyčerpáním, než se oholím, umyju hlavu, dám si masku....
@mari111 takové tlaky to je dobré, to se chystá pěkně.. já měla tvrdnutí bříška ke konci - často a najdenou jsem byla na 5cm otevřená 😉 , tak máte ještě čas... malá byla o 16dní dřív zhruba a bylo to poznat, nechtěla otevřít očka, byla neklidná, červená, měla napuchlé víčka oční - to nevím jestli to nebylo přir. porodem teda 😝 😉 ... malý byl na termín a byl úplně vyhlazený, růžovoučký, hned kukal a reagoval 😉
mě se to hodí furt🙂 malý je ve školce od 8 do 15hod.. tak mezi tím🙂)) pak musíme ven 😎 😎 se domluvíme v IP. dneska jedu do Véček- musím malé koupit čepičku... nějak nemám zrovna nic co by jí sedělo, buď je to malé nebo velké 😀 😀 jo a ta zavinka letní jak sme kupovali spolu.. ta je supeeeer 😀
už nepiju magnézko, piju čaj z maliníku a mám kapičky ten len, jinej jsem nesehnala, magnézko je přece do 36 né?
mari111 já pila do konce a stejně sem se otvírala... nějaké magnésko to nezastaví.. ale že by Ti bříško netvrdlo tak často 😉 to se domluv na gyndě, co si o tom myslí Tvůj gyndař 😉
jinak holky, malá spí v zavince v noci, bez ní ani ťuk... a máme pampersky zelené- spokojenost a ještě jsem moc spokojená s ubrousky od nivei-pure... bez parfému... perfektní 😉 zadeček antíráme zatím jen bepanthenem a mažu olejem z porodky, nebo bubchenem, myjeme mýdlem od bubchenu. jo a líh mám taky ještě z porodky... to mi nabalili všechno... že rozdělané si mám vzít.. tak ani nemá cenu kupovat si.

Martinko jsem ti skoukla album, Lucinak je fakt zlatunka a krásně se směje a si představ že máme stejné lampy, aj tu kulatú aj tu stojatú a aj šipky jsem tam zahlídla a myslím že to máme taky stejné 😀 😀 😀