icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

maendy
21. zář 2010

@ikopretinka děkuju za odpověd..... 🙂
A dělal ti je tvuj gyn?....a čím tě přeléčili jestli se mužu zeptat.... 🙂

markee
21. zář 2010

ahojky holky,
Miru,gratuluju k holčičce.
Maendy, radši bych ty testy taky podstoupila. Člověk nikdy neví,čím to může být způsobeno,tak ať víš na čem jsi.
Jinak já se byla ptát na tu práci do masny a ono to nakonec byla jen brigáda ☹ Ale i tak co paní říkala,že bych tam musela dělat. No v podstatě veškerý chod obchodu. No ze začátku by to byl mazec,pak se člověk zžil. Ale ono to fakt bylo na brigádu a nárazově-třeba jednou dvakrát do měsíce. Tak to zůstanu na brigádce,kde jsem. Zatím mají práci na každý den.

tercie
21. zář 2010

Ahoj holkýýýý 😀jsem tu na chvilku, protože Lukášek ještě bucá,je to dsnej vochrapa 😀 Ale mě to maximálně vyhovuje musím říct 😀
No a jsem to zakřikla už tam zase vysílá😀 Holky já vám to musím nějak poslat, co dělá já se musím vždycky řezat...strašně píská 😀

@maendy držím palce na kontrolu!!!

@sirella dneska den D!!! Moc držím palce!!!
Holky kdybych dostala zprávičku tak se sem s ní hned ženu,jo? 🙂

@aja.83 my tu taky asi máme léto nějaký báby, kdyby tak chtělo vydržet aspoň do vánoc,nějak se na tu zimu netěším...

@farmarska ségra druhej den hnízdíš? Člobrdo abys to nepřehnala,bacha!!! 😀😀 Jestli bude hezky tak si sedni na zahradu s knížkou, a sekačku nech v garáži jo? A auto můžou vypucovat kluci odpoledne ne? Jim to připrav jako bojovku 😀

ikopretinka
21. zář 2010

@maendy dělali mě je ve VIAMEDě v Brně, stačí ti doporučení buď praktického lékaře nebo gynekologa. Přeléčí to prednisonem. Pokud se otěhotní dělají kontrolní odběr a v případě pozitivních výsledků ti nasadí prednison i v těhu.

maendy
21. zář 2010

@ikopretinka děkuju za odpověď... 🙂
Dneska to gyn přednesu..... snad mi vyjde vstříc.... 🙂
@markee tak to je dobře že jsi kde jsi...snad se to časem vyvrbí a najdes něco lepšího.... 😉

ikopretinka
21. zář 2010

@maendy http://www.viameda.cz/, MUDr. Láníková

lenik_25
21. zář 2010

@petroska Ahojky a můžu se zeptat, v kterém tt bylo tvé miminko konečně vidět?

lenik_25
21. zář 2010

@miru.j Ahoj, jsem tu nová. Mrkla jsem na tvojí holčičku a je opravdu překrásná, moc gratuluji. Jinak tatínkovi je fakt podobná.

madormi
21. zář 2010

@maendy mě v repromede v Brně řekli, že když se jedná o druhý potrat, že mi tyto testy uhradí pojištovna tak nevím, ale i kdybych to musela platit tak do toho jdu a neváhám

maendy
21. zář 2010

@ikopretinka ja tam ted volala a rekli mi že bud to bere gyn,nebo tam oba přijedeme do amb a vezmou nam pak tu krev...jak to bylo u tebe?že pokud jsem mela 2 potrat tak by to melo jit prez pojistovnu....tak nevim zda se mi to složité...ale podstoupim vše...
@madormi Tak jak řikáš madorm..... třebas se tam sejdeme... 🙂
Prý to je složitý vyšetření....a musi to byt naplanovane......

madormi
21. zář 2010

@maendy no jasný domluvíme se a jedem 🙂 paní mudra mi říkala, že první schôzka môže být do týdne od zavolání a objednání se, že déle bych čekat nemela. tak 29.9. jdu na gyndu a pak se tam objednám.

maarrtina
21. zář 2010

Krásné ráno, u nás svítí sluníčko. 😵
Teď jsem volal Dr. pro prcka a máme zařízeno, jak přijedem máme zavolat a přijede se na nás podívat. Takže super.
A odpolko jdeme do lesa na houby, tak snad bude nějaký úlovek. 😉
Jinak jsme objednala prckovi kombinézky a ještě povlečení to objednám odpoledne.
Kopi: jinak to je hrůza, dívala jsem se do tabulky, že jsi ty a pak zlababa nebo já no to je hrůza, bojím bojím ☹

maendy
21. zář 2010

@madormi a taky do te viamedy jo?..... no já se ted cítím líp že aspon něco chci podniknout.... 🙂
Já mám posl tyden v říjnu dovču tak to skusim nacpat tam.... i když už tam mam imuno v brně.... to abych se tam pomalu odstěhovala 😀

majjka24
21. zář 2010

Krásné slunečné dopoledne přeju Všem
@maendy Tak to tady pak písni jak jsi dopadla, s těma testama, tež bych si na to zašla, je to test na protilátky, jo?? To jsem vůbec netušila, že něco takového je. Třeba mi to dělali taky, ale nevím o tom, dr. mi tež nic neřekne. Vždycky jen: budeme brát krev! A to se dělá až po 2 potratech??A nevíte udělají mi totež když umřel ve 14 tt??Může to tělo zareagovat až tak pozdě, kdyby mu něco vadilo??Nevadí,že se tak vyptávám??? Já jdu ve čt k Dr. tak jsem zvědavá .- jestli o tom vůbec ví, sice je mladý, ale magor.....
miru : Gratulace k nádherné holčičce 🙂
@lenik_25 U mě bylo vidět v 7 tt., uvidíš, že to bude dobré 😀

maendy
21. zář 2010

@majjka24 mladý dr je kolikrát lepší než stará škola....jak mi řekla má hematoložka... mají nové znalosti a jsou modernější.. 🙂

majjka24
21. zář 2010

@maendy no to ti nějak nevím...mě připadá, že tady se toho ví víc, ....mě právě vůbec neřek, když jsem byla těhu, co mlžu a co ne, kdybych se nezeptala tady tak....třeba ty sýry(něteré) já je miluju,vůbec jsem netušila že se to nemůže a ani některé čaje....Jediné co mi fakt říkal, AS dobrý, příjdtě za.....a toť vše

lenik_25
21. zář 2010

@majjka24 Děkuju za útěchu. A v tom 7tt už bylo vidět rovnou i srdíčko? Já byla včera v 7+1tt a nic, víš... a odhad byl na 6+2tt ☹ Jinak je mi upřímně hrozně moc líto, co tě potkalo.

maendy
21. zář 2010

@lenik_25 zatím neházej flintu do žita..... uvidíš.... 😉
A když to nevyjde..... zase bude novej mimísek.... podívej tady na nás....já tě chápu.... u mě to bylo taky takove porad nejiste....hcg nic moc a na uzv se to porad nejak neukazovalo.....ale snáším to líp než poprvé....loni to byla hruza...... ☹
Drž se....... budu na tebe myslet...kdy tě čeká kontrola?

paajaa
21. zář 2010

Předem se mooooc omlouvám, ale vůbec nestíhám sem chodit. Jsme oba v pořádku. Včera jsme byli na 3D, ale jako na potvoru byl malej nakyblovanej na mé břišní stěně a nic z toho nebylo. No jo chlap- nechce se fotit. Jinak práce na domečku pomalu pokračují. Už vybíráme nábytek, ale na nestěhování je tam ještě hromada práce. Tak se tu všechny opratrujte. Páááá

maendy
21. zář 2010

@paajaa jéé to je fajn že si tu....už tu byla po tobě sháňka 🙂
To je fajn že je oliverek v pohodě....no prostě chlap.... 😉

sarlotta
21. zář 2010

ahojík holky, hezké úterýčko🙂
Sem byla u kadeřnice, mám melírek, malá byla se mnou hvězda🙂) a byla hodnáááá, spinkala na chodbě v kočárku u okna 😀 a pak sme dali kojčo mezi stříháním a foukáním🙂)))

@ee.liska no možem na kafíko, se domluvíme v IP🙂

majjka24
21. zář 2010

@lenik_25 Děkuji.Měla jsem takové tušení.....pokaždé na UTz tam ležel jako placka, nikdy se nepohnul (co já vím, když jsem byla na screeningu, tak DR. do něho štouchal, at se pohne a on nic. Všechny holky psaly, když byly na ko že malý dělal kotrmelce.....a ten můj nic. jen srdíčko tlouklo......Přiroda to tak chtěla, musíme věřit, že to bude dobré 🙂 Kup si třeba nějaký čajík na udržení plodu, už mám objednáno : http://www.vltava2000.cz/caje-kava-bylinky/good... . A srdíčko jsem měla.

sarlotta
21. zář 2010

@paajaa ahojík🙂 jako máš neomluvenooooo 😀 😀 😀 😀 je fajn, že je všechno ok... krásné tt máš 27tt týýý jooo. 😎

sarlotta
21. zář 2010

@miru.j blahopřejuuuuuuuuuuuuuuuuuuu🙂 Viven je na světě..jupíííí a je to šikulka krááááásnáááá...jsem moooc ráda. 😎

aja.83
21. zář 2010

@paajaa Jeee, ahoj Paajinko! Tebe jsem tu dlouho neviděla! 🙂 A už jsi 27tt, páni, to to letí! A nový baráček se rýsuje! Tak ať se vám i nadále takhle krásně daří! 😵 😵 😵

lenik_25
21. zář 2010

@maendy Kontrola až příští středu. To budu podle MS 8+3tt.

sarlotta
21. zář 2010

@petroska no já to pozoruju u malé od těch 6týdnů, že víc kuká..asi už líp vidí, soustředí se na hračky, poslouchá zvuky...a nechá se víc ukecat, když není hned jídlo🙂)

@mari111 no 2 měsíce to už je lepší...ale první očkování, když pominu TBC v nemocnici se dává až ve 3měsících...ale to bych neřešila při cestě na Slovensko..to by snad nevadilo... hlavně musí být cestou přestávky a kdybys mohla ještě kojit tak by to bylo na cestování ideální🙂 ona bude spát, to nevadí, že bude v sedačce, ale když se probudí, tak vydělat kočárek a po kojču se projet na vzduchu... žádná klimatizace v autě..hlavně kvůli nějaké té infekci průdušek, bych se bála.

maendy
21. zář 2010

@lenik_25 věřím že to dlouhé čekání tě znervoznuje......ale snaž se být v klidu...jsou i případy kdy to opravdu je opožděné.....

tak ja se holky loučím...jdu vyvenčit hafanku a pak jdu na gyn...mám to pul hodiny pěšky..... a jsem na pul 2 tak to abych si pomalu pohla..... večer se ozvu jak jsem dopadla......

sarlotta
21. zář 2010

@lenik_25 neboooj, můžež být pozadu až o 14dní s těhu,,záleží kdy byla přesně ovulka, jestli to víš🙂 a taky na kvalitě utz 😉 vydrž, příští týden bude jistě srdíčko blikat 😉

mari111
21. zář 2010

Ahojík, no Pájuš to je dost že si se ukázala, hlavně že jste v pořádku.