Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
AHoj Venus,gratuluju ke zdravemu miminku.
holky, u nas je snad 40stupnu na slunicku.Zasla bych si aspon do obchodu pro nanukac,ale me se tam vubec nechce.Lezim na posteli a jsemjako mrtvola.Spat se mi nechce.A nevim co mam delat.Rikala jsem si ze vyperu veci pro mimi at to mam vse ciste,ale necham to na zitrek asi.Jeste uvidim.Takovou nudu jsem nezazila dlouho.To neni ani nuda,Spise lenost,nebo je to z toho horka takova unava,nic delani.
Jsem hrozna vimmmmmmmmm.............Ale co mam proti tomu delat. :-| 😞
holky, u nas je snad 40stupnu na slunicku.Zasla bych si aspon do obchodu pro nanukac,ale me se tam vubec nechce.Lezim na posteli a jsemjako mrtvola.Spat se mi nechce.A nevim co mam delat.Rikala jsem si ze vyperu veci pro mimi at to mam vse ciste,ale necham to na zitrek asi.Jeste uvidim.Takovou nudu jsem nezazila dlouho.To neni ani nuda,Spise lenost,nebo je to z toho horka takova unava,nic delani.
Jsem hrozna vimmmmmmmmm.............Ale co mam proti tomu delat. :-| 😞
Ahoj Kopi:
Co mi zbyvalo,ja mela na ten nanuk chut.
Ted tu sedima cekam az tu nekdo prijde.Pritelak ma odpoledni,A uz mu pisi mail.At to zabali v sedm,ze si to pak nadela.Ja se fakt nudim.
Jsem hnusna ze??
Holky ja bych ted chtela normalne porodit.Abych mohla fungovat jako drive.z ohnout se poradne,lehnout si na bricho.Zcvicit si..A taaaaaaaaaaak............. :-|
Co mi zbyvalo,ja mela na ten nanuk chut.
Ted tu sedima cekam az tu nekdo prijde.Pritelak ma odpoledni,A uz mu pisi mail.At to zabali v sedm,ze si to pak nadela.Ja se fakt nudim.
Jsem hnusna ze??
Holky ja bych ted chtela normalne porodit.Abych mohla fungovat jako drive.z ohnout se poradne,lehnout si na bricho.Zcvicit si..A taaaaaaaaaaak............. :-|
Začni psát odpověď...

Odešli
Mury: jo jo snažení za chvilku začne- jsem 7DC a ovu čekám tak 15DC