icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

farmarska
25. črc 2009

abych nezapoměla ...

kopi já s tebou nehraju!!! ty se s našema výkonama vůbec nemůžeš porovnávat! ty a tvůj přítel jste sex.maniaci !! 😀 😀 😀

kopa
autor
25. črc 2009

Ahoj holky,

Murynko tak si zajdi ke kadeřnici,nechci abys takhle na mě čekala,když už to nemůžeš učesat 😅 Já už jsem si tu dovču naplánovala 🙂 Tak když ti to nebude vadit 😕

Farmi to teda jsme 😀 😀 😀 včera byl dobrý večer 😅 ,mě by se sem ani ty čárky nevešly 😅 😀 😀 😀

murynka
25. črc 2009

if neboj se pomůže to a jak říkáš i s takvou sliznicí se dá otěhotnět já měla také jen 8mm 😉
hlavně že už jsi to vstřebala a jsi v pohodě.....

if.v
25. črc 2009

jo jo Farmi, čekala jsem, že mi doktorka třeba řekne, že je vidět, jak sliznice narostla nebo že se to lepší...ale když se tvářila, jak se tvářila a pak mě s interpretací výsledků poslala za mým doktorem (za kterým jdu až 18.8), tak mě to prostě rozhodilo. Nečekala jsem, že mi řekne hned, že se povedlo a jsem těhu, ale doufala jsem aspoň v to zlepšení..mám stejné prášky jako ty a beru je od 17. do 26. DC....uvidíme

if.v
25. črc 2009

Mury, 8mm je prý plně dostačující a normální...cokoliv pod 6 se označuje za nízkou hodnotu a nepředpokládá se, že by se zadařilo 🙂. Když jsem byla v prosinci těhotná, tak jsem měla také 8...takže věřím, že se tělo dá do pořádku. Tento měsíc jsou 4 mm, příští bude 6 mm a v říjnu najdu // 😉

murynka
25. črc 2009

if to znám 😔 😔 člověk se těší na dobré zprávy a pak taková rána co??
já po revizi měla dlouhé cykly a hodně pozdní ovulku..a dr.mi řekl že to na otěhu není ža to mohlo způsobit potrat že moje vajíčka jsou přezrálá..tak jsem to chtěla řešit a nestihla jsem 😅 ale jak jsme se bála.....
takže kdo ví třeba s eu vás zadaří také tak moc bych ti to přála 😵 😵

if.v
25. črc 2009

děkuju Mury i vám ostatním. doma to řešit moc nemůžu a jinde to nijak ventilovat nechci. Nejvíc mi teď vadí, že jak jsou kolem mě těhotné (i včera na tom ultrazvuku jsem potkala kolegyni z práce a byla v 8tt), tak že se každý hned zeptá, jak to máme s druhým mimčem..to zabolí

murynka
25. črc 2009

jo jo to chápu 😔 😔 mě nedávno přišla sms jestli už jsme 3 ☹ ☹
kamarádka věděla že jsme těhotná ale nevěděla že jsme o to přišla..a v červnu jsme měli termínek 😔 😔
jinak tyto stránky jsou super právě že se z toho vykecáš 😅 také jsem to nechtěla řešit jinde a do ted všude říkám jak mi pomohl právě MK 😉 😉

ikopretinka
25. črc 2009

Ahoj holky,
tak dnes mám ovulku a od včera zákaz snažení ☹. Musí mi dát v pondělí antibiotika, snědla jsem před 3 týdny v restauraci kuře a pak skončila na infekčním 3 dny , no a ta bakterie ve mě pořád je ,takže ji musí napřed zabít.
If.v. nejsi v tom sama , pak to spolu doženeme jo?

if.v
25. črc 2009

Kopreti, no jasně 😎 . Také jsme měli zákaz snažení - když mi doktor dělal hormonální profil, tak než byly výsledky.... Držím palce, aby to bylo co nejdřív dobré

mabe
25. črc 2009

Dobre ranko devcata, 🙂

murynka
25. črc 2009

ahojky mabe 🙂

mabe
25. črc 2009

Ahoj mury, tak jak je dneska? Vikend v plnem proudu. Ja byla vcera na narozeninach do 3h. 😝 Delala jsem ridicku. Bylyl jsme s nasema a kamaradama - hrani na kytaru a zpivani. Je to moje srdcova zalezitost, uzila jsem si to. Ale dneska jsem moooooooc unavena. Takhle jsem jeste nebyla. Mela jsem strach, abych se vratila z obchodu domu. Nemuzu to takhle delat. Takze uz jenom odpocivat.

markee
25. črc 2009

Ahoj holky,týjo dvě kamarádky jedou do Chorvatska,teda spíš jedna tam už je a druhá jede zítra. Já chci takýýýý k moři. Jenže mi vedro nedělá dobře a prý je teď v Chorvatsku pořádný pařák. Chjo,ale moje pudy mě táhnout jet k moři 😀 😀 😀

mabe
25. črc 2009

Ahoj markee, tedka by to asi nebylo moc ono. Vsak tam pojedes. 😉

murynka
25. črc 2009

markee to jsme na tom stějně 😀 😀 dnes odletěla švagrová do řecka záávidím 😀 😀

mabe já odpočívám nic nedělám manžel je v práci ☹ ted koukám na film
to je fajn že jsi si to užila 😵 😵 😵

mabe
25. črc 2009

uzila, ale jsem mrtva

farmarska
25. črc 2009

if, kopretinko, holky zlatý, přestály jsme už horší věci, i čekat jsme se už naučily ne 😅 co jinýho nám také zbývalo a zbývá 🙄 Musíme všechny čekat a doufat a pak se snažit a zase čekat a zase doufat, ... 😝 je to na palici, ale takhle to prostě je a nic jinýho, se v našií situaci dělat nedá 😔
holky moc vám držím palce, aby jste byly obě zase brzy fit a mohly se snažit 🙂

kopretinko, co že se ti t o přihodilo?! a to z jídla?! 😕 to je děs 😝

murynka
25. črc 2009

mabe to tak bývá 😀 😀 😀 😀 😀

mabe
25. črc 2009

pro priste uz bude vedet. rikala jsem manzovi jsem se citim, jak kdybych normalne pila 😀

farmarska
25. črc 2009

áhoj mabe, těhulinko, jak je? krom té unavy 🙂

mabe
25. črc 2009

ahoj farmi, dobre. Brisko nijak neboli, az je to podezrely a prsa nafoukly bolavy. Jinak krom unavi nic. Vidim, ze mas dalsi foto 😀

farmarska
25. črc 2009

mabe a víš jistě, že ti do té limonády nebo co jsi to tam pila nepřimýchavali rum 😀 😀 😀 😀 😀

mabe
25. črc 2009

Vcera jsem to rekla nasim a ta reakce me prekvapila. Mamka: uz zase? Tak jsem ji rekla, jak uz zase, uz je to preci dlouho 1 rok a 2mesice od posledniho MA. A tatka nic moc nerikal. manza me to vysvetloval, ze maji strach. Nevim, ale trosku me to zklamalo, jako kdyby to bylo spatne. 😒

farmarska
25. črc 2009

no tohle už je starý, ale nějak sem si na ně zvykla, docela mi sedlo 😀 😀

to je dobře, že tě mimís nijak nezlobí a nemusíš trávit dopolka na záchodě v obětí s mísou 😀

murynka
25. črc 2009

mabe cože 😕 😕 ☹ to se nedivím já bych z toho byla zklamaná tedy ☹
jako strach mít můžou ale měli by mít radost a podpořit tě a ne strašit 😠

farmarska
25. črc 2009

mab já se mám taky dobř 🙂 na revizi nemusím, ve vnitř jsem uplně v pořádku a mám povolený snažení 😵

mabe
25. črc 2009

mury, oni me jako nestrasily, ale nebylo to takovy JEE PARADA. On totiz tatka mlcel,protoze si zazil se mnou pri poslednim MA. Sel jsem se mnou k dr. na kontrolu a ona rekla,ze je pozde a musim hned do nemocnice na revizi a on jel se mnou. Dokonce tam i brecel. Ja jsem jedina dcera, tak asi maji strach.

farmi, tak to parada, ze nemusis na revizi, budu drzet palecky. 😉

murynka
25. črc 2009

mabe já jsme také jediná dcera..ale mě říct už zase tak mě by to dost zabolelo ☹
moje maminka to také prožívala semnou a já jim řekla o těhu za 3 měsíce 😅 😅 a byli štastní......
jako strach má přeci každý no jen mě to překvapilo.... 😅 😅 😅

farmarska
25. črc 2009

mabe to je ošklivé co ti řekli 😢 vím že mají asi strach a zcela určitě si to ani neuvědomují, jak tě to zasáhlo.. 😔 lidi opravdu někdy plácnou hroznou kravinu 🙄 ale od někoho takhle blízkého to zabolí dvojnásob ☹
si taky vždycky vzpomenu, jak mi mamka, když jsem ted podruhé otěhotněla, řekla na co jedeme kupovat kolíbku, takhle brzy, že zas potratím a se na ní bude prášit.. 😔 😔
Však víš, co to v tu chvíli udělá s čerstvou těhulinkou 😅
ona to nemyslela zle, já to vím, bo mne má fakt ráda a pomáhá nám a fandí nám, ale prostě někdy holt normální člověk, který si neprožil to co my nevchápe, jak nás můžou takovýhle slova ranit 😖