Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Tak jsem tu, ale koukám, že sama 😀 No, jak jinak 🙂
@lenik_25 je fakt že já měla vždycky takový pocity už od ovu, takže pak jsem spoléhala jenom na BT a na konci cyklu hypnotizovala teploměr aby stupínky lezly nahoru 😀 a stejně jsem dopředu nevěděla nic. akorá teda když jsyla těhu tak se mi přidalo pálení žáhy, podle toho jsem vždycky měla tušení 😉 Holt trpělivost...nic jinýho se poradit ani nedá 🙂
Ahoj holky, @majjka24 až budeš dělat prosím Tě tabulku, tak jsem dnes 1 DC.
Jo, mrcha přišla jak měla, ale jsem zvědavá, zda toho zlatýho stafylokoka mám vyléčenýho nebo ne, za týden nebo max za 14 dnů mám jít na kontrolu. Prášky jsem oboje dobrala, jedny jsem měla na 5 dnů a na zavádění 8 dnů, tak jsem ráda, že jsem vše dobrala, než přišla MS. Moc často nepíšu, ale dočítám Vás pravidelně. Vladi, video jsem viděla a fakt jsem brečela jak želva. Jste bojovníci a snad už Vás budou čekat jen hezký věci. Všem těhulkám přeji, ať se jim dobře těhulí a ať je nepotkává žádný špinění a maminkám přeji hodné dětičky. Snad se jednou i my mimča dočkáme, i když mi to připadá v nedohlednu, sice už se snažit můžeme, ale zatím jsme nezačali, protože pořád mám nějaký problémy, teď zas ten stafylokok. Teď jsme na víkend měli od manžela malou setřenici a bratránka a malej mi řekl, teto už si taky pořiďte miminko a my budeme jezdit hlídat 🙂 Fakt mě tím dostal, měla jsem co dělat, abych před ním nezačala bulet.
Ahoj Lukínku 🙂 😀 🙂 😀
Ahoj holky, tak jsem tu! 😵 Kontrola dopadla na výbornou, srdíčko bušilo jako o život, mrňousek se tam pěkně mrskal, až se mi chtělo brečet, jak to bylo krásný! 😵 Odpovídáme dokonce o dva dny starší - 9tt+2. Termín porodu vychází na 3.9.2011. Jinak příští týden 7.2.2011 už jdu na odběr krve pro ten prvotrimestrální screening, pak 14.2. další kontrola! Holky, já mám děsnou radost! Teď už jsem zase o dost klidnější a věřím, že to s mrňouskem zvládneme! 😵 😵 😵
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj holky, hlásím se s Lukym z Chodska 🙂 Prcek půjde za chvíéli spát, tak přijdu dočíst, a snad se tu s někým potkám online 🙂