icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

mirax
21. únor 2011

...nějak jsem to odklikla..další fota🙂

farmarska
21. únor 2011

ahoj holky, nestíhám vás dočítat, ani na to nemám, trošku jsem ochořela 😝
minulej tejden se u mne stavovali dvakrát po sobě tchánovci 🙄 a tchýně si stěžovala, že má nějakou horkost či co 🙄 no a už to bylo... určo jsem od ní něco chytla 😝 páč jsem jediná z rodiny co marodí a s nikým jiným než s nima jsem do styku nepřišla 🙄 V sobotu mi vylítnul opar na puse a taky u nosu (což je horší páč nemůžu pořádně frkat). Mám zvýšenou teplotu, bolí mne kebule, do toho zduřený uzliny na krku bolej, že nemůžu pořádně ani otáčet hlavou.. 😝 no fůůůj v tomdle stavu bych rodila fakt nerada 😝 😝 😝

farmarska
21. únor 2011

jdu zkusit dočíst alspon poslední stránku a pak si udělám další čajík s medem a šup zase do pelechu 😉

farmarska
21. únor 2011

martinko oslavička musela bejt krásná a těch dárků 😨 a dort vypadal taky krásně a jestli byl i tak dobrej .. 😉 😵

mari, jak se mám kocourek? a co se stalo tchýninýmu bafíkoj? ☹ a jak se má Lauruška, spinká už v noci líp? 😕

jéé a kopretinka má novou fotku 😵 a moc jí to sluší 😵

farmarska
21. únor 2011

kopretinko moc hezký věcičky máš 😵 i kočárek hezkej 😵 a ta dlažba 😵 já mám takovýdle barvičky moc ráda 😵
a ty kočky nebudu komentovat, páč jak náhodou zapomenu otevřený dveře do vrchního pokoje, kde mám autosedajdu, kočárek a tydle věci, hned mi tam potvory nalezou 😠 jako oni snad na to vyloženě číhaj 😀 a autosedačku na spaní si našly i když byla daná hodně vysoko na polici 😝 vůbec nechápu jak tam ta můra vyšplhala 😅

farmarska
21. únor 2011

jinak teda sem myslela, že jsem přes pindíky expert 🤐 😀 ale o přilepeným jsem taky ještě neslyšela 😀
ale z vlastní zkušenosti vím, že i z předem určeného chlapečka, může bejt nakonec holka 😅

farmarska
21. únor 2011

mirax jéééé no to je bomba!! ty fotky!! 😵 😵 😵 ty tvý dětičky jsou prostě k umuchlání!! 😵 😵 😵 mají hrozně hezký a roztomilý kukuč 😵 a na těch pidilyžičkách... 😵 😵 😵 😵

farmarska
21. únor 2011

tý jo a krční migréna, to jsem ještě neslyšela..to musí bejt taky pěknej humáč 😝 😝 tak snad ti pomůžou a bude zase líp 😕 hlavně že už ten žaludek je lepší 😉 a chtěla jsem napsat, že i ta unava bude za chvíli lepší, ale to asi ne.. 😅 s těma tvejma dvěma raubířema 😅 😀 😀

blackie26
21. únor 2011

ahoj jen jsem vam chtela rici po potratu v cervenci 2010 jsem opet tehotna v u noru 2011 a jsem hrozne stastna

farmarska
21. únor 2011

jo a dobře, že jste si hory užili!!! 🙂

farmarska
21. únor 2011

blackkie supr! 🙂 moooc gratuluju!! 😵 😵 😵 😵

farmarska
21. únor 2011

tak a já jsem si splnila svých minimálně 6 monologovejch příspěvků a tak už zase můžu jít 😀 marodit si 😝
mějte se tu pěkně a já později zase nakouknu 😉

madormi
21. únor 2011

ty farmi koukej to rycle vyležet, my už chceme Míšánka, ty si furt vymýšlíš kraviny proč to ještě nejde 😀 😀
jinak holky já mám zítra ko ráno, tak už ted jsemmírně nervní, ale musím věřit 🙂

farmarska
21. únor 2011

no jo mad, jsem se rozhodla trumfnout i velrybu v déce těhotenství 😀
já jdu zítra taky k mudroj, tak jsem zvědavá co u mne nového 😉
téda ale tobě ty tejdny teda naskokujou!!! 😨

ikopretinka
21. únor 2011

Ahojky 😉
@farmarska díky za pochvalu. No , já kdysi v létě upekla piškot, že jak vychladne tak na něj dám ovoce a zaliju želatinou. Tak jsem ho uložila úplně nahoru na tu nejvrchnější skříňku kuchyňské linky a šla mezitím zalít kytky. Pak přijdu a u něj seděla kočka a jen se olizovala, tak třetinu sežrala a zbytek olízala 😀 , jsem myslela, že ji přerazím 😀 😀 . Ony fakt vylezou všude.To je hrozné, že se na tebe ty nemoci tak lepí. Přeju ti brzké uzdravení a ať zítra dobře pořídíš. 😉 😵
@madormi taky držím palce
@blackie26 gratulka 😉
@mirax moooc hezké fotečky, nejlepší je malý na lyžích, takový hříbeček, fakt bomba, máš krásné dětičky 😉

ikopretinka
21. únor 2011

Já mám Kontrolu ve středu, tak snad bude vše jak má. JInak před chvílí volali, že vezou postýlku a ostatnní, tak jsem zvědavá. No stejně musím počkat na manžu aby to vyložil a rozbalil a vytahal nahoru do patra.

handm
21. únor 2011

@farmarska což velrybu 😀😀 bude stačit trumfnout mě 🙂

jinak ahoj všem

ikopretinka
21. únor 2011

@handm ahoj, no to je fakt, ty sis dávala na čas 😀 😀
Tak já nebudu nenažraná, já potřebuju vydržet aspoň do konce března, to by mohlo být už o.k. snad . Jako 40tt se asi jako kindr vejce nedožiju,ale kdo ví že? 😀

lucierob
21. únor 2011

@mirax krásné fotečky. a jak se Tobimu líbí lyžování?

@farmarska teda, zase nemocná? Na tebe se ty bacilky nějak lepí. Tak se rychle koukej uzdravit, máš na to už jen pár dni 😉

@kopa všechno nejlepší k svátku
@lenik_25 taky všechno nejlepší k svátku
a kdybych náhodou zapomněla ještě na nějakou lenku, tak prostě přeji všechno nejlepší k svátku!!!!!!!

kopa
autor
21. únor 2011

Ahoj holky 😉
jen přidávám foto 😀

@lucierob jé díky,já na to úplně zapomněla že mám svátek 😀
Leníkovi taky přeji všechno nejlepší k svátku 😵 😵

aja.83
21. únor 2011

Ahoj holčiky, zdravím vás a doufám, že se máte všechny fajn! 😵
@mirax Krásný fotečky! 🙂
@kopa Vše nej k svátku! Jůůů, Víteček je na téhle fotečce kouzelnej, jak se krásně směje! 😵
@lenik_25 Taky vše nej k svátku! 😉
@ikopretinka Krásný věcičky máš nachystaný a kočárek má hezkou barvičku! 🙂
@farmarska Teeeda, tobě ty baciláci nedají pokoj! Brzy se uzdrav, ať už můžeš v klidu frčet do porodky! 😵

katyna6
21. únor 2011

Ahoj holky 🙂
přišla jsem se za váma v rychlosti mrknout a zkusím aspoň trochu dočíst.Jinak všem přeji krásný sluníčkový den.U nás teda je,sluníčko svítí od rána,ale zima,jak v Rusku 😀 .No a taky hlásím 4DC 😔 ,jak budete prosím někdo dělat tabulku,děkuji.Ne,že bych teda počítala s jiným výsledkem,ale rozhodně to nepotěší 😖
A jdu teda číst

katyna6
21. únor 2011

farminko-to je mi moc líto,že se tě zase chytly nějaký hnusný baciláci.Nejsem na tom teď o moc líp,ale bojuju vší silou,já snad ani nemám čas v klidu doma marodit.Pořád ještě tu máme toho jordánskýho kámoše,do toho o víkendu prcka od přítele,no řeknu vám holky docela se těším dnes do práce na noční 😀 .
kopi,leníku-taky přeji všechno nej nej nej k svátečku.Kppi víteček je krásnej usměvavej klučík 😵
a dětičky od miraxky samozdřejmě taky 😵 😵 Docela vám holky závidím,teda docela dost.(jako v dobrým samo 😉 ),pač mi někdy přijde,že se jich nikdy nedočkám ☹ .No,za 14 dní jdeme do Caru,už budou výsledky,tak snad budeme moudřejší,ach jo.
mad-na zítra moc držím palečky a těším se na dobré zprávičky
jo a abych nezapomněla-cajdo,aji-veeeeelikánská gratulka ke kontrolám,obě vaše fazolky moc chválím,že pěkně rostou 😵

katyna6
21. únor 2011

tak jsem si pokecala,jdu si chvíli odpočinout a pak zase na noční,ufffff,jak já se těším,až budu sna někdy s prckem doma.Pa holky

sluune
21. únor 2011

ahoj holky,

mozna si me nektera pamatujete, asi pred mesicem jsem se tady ptala na missed abortion... no bohuzel se to potvrdilo, takze v desatem tydnu byla revize, ted je to tyden...

chtela jsem se zeptat, za jak dlouho jste se pak zacali snazit o mimco a brali jste nejake vitaminy nebo neco na regeneraci? ja cetla o femigardu a kontryhelu...

moc dekuju
L.

nicollka
21. únor 2011

ahoj holky tak jsme došli v 15h z Vyškova a hned sem padla a spala do ted :D

tak pan dr. mě jen objednal na endokrinologii. Jdu 8.3. na 7h. Řikal jen že mi hrozi větši poceni a hubnutí, nepřibírání na váze (to by mi mimochodem nevadilo) :D ale ne v těhu ..
výsledek
TSH - 0.000 a meze jsou 0.35-4.94
T4-volný 29.430 a meze jsou 9.01-19.0

vůbec tomu nerozumím, takže no comment k tomu více 🙂

lucadav
21. únor 2011

@mirax Moc hezká fotečka

aronek
21. únor 2011

@sluune o mimčo jsme se snažili hned, pila jsem jen kontryhel a brala kyselinu listovou. Dorazily jen dvě MS 😉 Držím palečky, aby se rychle zadařilo 😵

lucadav
21. únor 2011

@sluune Ahojiky ,,,ten kontryhelový čajík se prý pije,hodně i kyseliny listové,,,zkus to!někdo se snaží už další měsíc 😉 Držím palečky ,at to vyjde znovu!!!

lucadav
21. únor 2011

@kopa Nádhernej=)))))krásná fotečka=)))