icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

tercie
22. čer 2009

Aha, holky já jsem neaktualizovala 😀

Kyti mám v albíčku, mrkněte, pořád se na ní chodím koukat 😀

Na žáhu mě pomáhá mlíko, a v noci víc pod hlavou, aby se to nevracelo...

tercie
22. čer 2009

Rennie jsem zobala taky, když bylo nejhůř, a taky mi pomáhaly 😉

markee
22. čer 2009

Venusko,koukala jsem na ten femibion. Ty nový jsou hodně drahý. Já se vždy zeptala v lékárna na potřebné vitamíny v těhu a oni mi dali ty kusové nejpotřebnější a vždy vyšli lacino. I u Johanky mi doktor předepsal acidum folicum od ZENTIVY a pak Jodid 100.

secretacka
22. čer 2009

Tercie: Kytička je opravdu nádherná. A manžel vypadá moc spokojeně a hrdě. 🙂

tercie
22. čer 2009

secret jo to mi povídej, musela jsem se smát, když vyprávěl, jak ji byl koupit, tak nejdřív neměli 30 růží, tak hodinu čekal než je dovezli, a pak jak si je nesl do auta, jak po něm ženský závistivě koukaly, prej šel nafouklej jak holub 😀

secretacka
22. čer 2009

Tercie: No jo, chlapi. 😉 udělají dobrý skutek a už se nosí. 🙂

markee
22. čer 2009

Tercie,krásná kytice- nádhera. To jsem si taky přála,ale v zimě jsou kytky drahé ☹ tak se žádné romantické gesto nekonalo ☹

tercie
22. čer 2009

markee díky, je fakt, že narozeniny v létě jsou co se týče kytek výhoda... ale zas co z toho, všechna sláva, polní tráva, kytka zvadne a nic po ní nezůstane...

kopa
autor
22. čer 2009

🙂 kukendo 😀
Ahojky,
já jsem ted dorazila z práce domu a jsem total vyřízená a ještě si nesu naké doklady které musim dneska zaučtovat,tak mazec.
Noha mě stále bolí 😠 😠 tak myslím,že mám tento týden i po cvičení 😒

Jdu vás dočíst 😉

tercie
22. čer 2009

Kopi nazdárek, jojo, tomu se říká, sportem ku trvalé invaliditě 😀 Proto radši nikam nechodím 😀

kopa
autor
22. čer 2009

Terci ahoj 🙂
Já měla na výběr,jet do Zoo a nebo jít na túru a pak jet parníkem 😵 Jenže Zoo už znám nazpamět a výlet parníkem mě lákal,jenže když jsme v půlce túry zjistily,že parník nejede 🙄 😠 bylo mi jasné,že to odnesou tapky a nic jsem říkat nemohla.Já mám právě doma nové boty na tůru za 4600kč,ale nemám je ještě rozchozené,takže jsem měla jen geoxy.No a nic jsem neříkala,protože bych poslouchala,že mám doma nové boty 😅 😀

tercie
22. čer 2009

jo to znám, taky remcám a pak se to obrátí proti mě, tak příště radši držím hubu a krok 😎 🤐

tercie
22. čer 2009

Zlatíčka jdu spláchnout tu kebuli, jsem zvědavá co mi to na tý hlavě udělá. Dávala jsem pallettku intenzivní fialovou, ale přestali ji dělat a ty ostatní mě nezaujaly... tak jsem zkusila garnierku tmavě fialovou, tak jsem zvědavá... pak přijdu říct, kopi aspoň v klidu dočte, viď? 😉

murynka
22. čer 2009

tercie nádhera 😵 😵 😵

já do ted spala 😅 olí mě zase hlava ☹ 😠

kopi kde jsi se flákala celý den 😀 nohy mě bolí pořád ty stehna také 😕 😅

kopa
autor
22. čer 2009

Mury mám moc práce 😔
Musím proúčtovávat školení a zálohy z roku 2008,opruz 😒

kopa
autor
22. čer 2009

😵 Tercie máš moc pěkonou kytičku 😵

Venusko neboj,uvidíš zítra,že je vše v pořádku!!! 😵

kopa
autor
22. čer 2009

Tak jsem si tedko holky načla tvaroh na strouhání mnamka 😀 Vždycky před MS mám divné chutě 😀 tady je pěkně hnusně 😒

murynka
22. čer 2009

tady je také hnusně ☹ a chutě ani mi nemluv užjsme zoufalá 😖

kopa
autor
22. čer 2009

tady je celkem černo 😒 a já sama doma 😀
A proč zoufalá?jen papej hubenoure 😉

murynka
22. čer 2009

leni protože lednice plná ale ničeho na co mám chut 😒 a sme z toho nervní město 10km daleko....
to se prostě nedá 😅 ve 4 jsme měla polévku s hpuskami a mám zase hlad 😝 no je to možný 😲

kopa
autor
22. čer 2009

aha aha...
😀
já mám ledničku radši prázdnou 😀
tak si zítra něco koupíš,né?nebo si nech něco dovézt 😉

kelly1983
22. čer 2009

Nazdárek🙂 po Vás teda dočítat, tady je to úplnej debatní kroužek 😀 😀 😀

murynka
22. čer 2009

kopi nakupuji ale to nemá smysl vždy pak mám chut na něco co tady není 😝 😀
takže to bych zde musela mít od všeho trochu 😒 a něco dovézt?bylo by to fajn ale to by padla moje marodní na žrádlo 😀 😀 😀

kopa
autor
22. čer 2009

a proč né? 😲 😀 😀
No já ani nebudu psát tedko co papam... 😝

mirax
22. čer 2009

Ahoj holky,
dnes jsem šíleně unavená, celé odpoledne mi bylo zle...a vůbec mám navíc pěknou depku..blíží se kontrola a já mám zase pěkný strach a představuju si katastrofické scénáře...já jsem asi vážně pesimista nebo co 😔

Nebudu na vás přenášet chmury, jdu radši pracovat 😉

Uvařila jsem si ten zázvorový čaj a je moc dobrý..teda ale potřebuje řádně ocitrónovat a domedit 🙂

kelly1983
22. čer 2009

mirax - pročpak máš strach z kontroly? Něco není v pořádku??

murynka
22. čer 2009

miri mě ten čajík chutnal i tak 😉 neboj se kontrola dopadne dobře smůlu máme vybranou 😉 😵 věř miminku!! 😵 😵 😵

kelly všichni jsme si tady prošli potratem tak máme strach 😔

kelly1983
22. čer 2009

murynka - tak to chápu, já teda potrat měla taky, ale ne samovolný

murynka
22. čer 2009

my tady někdo samovolný ale spíše zamlklý ☹

kelly1983
22. čer 2009

murynka - hlavu vzhůru, všechno bude dobrý, musíme to v doufat, jinak bychom se zbláznily