Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
http://www.babyonline.cz/tehotenstvi/materska-d...
Tak nevím, spíš jsou tam věci kolem mateřský...
To vsechno vim.Jenze ja jsem nestihla porodit v te lhute 180dnu od podane vypovedi.TA lhuta mi skoncila 5.7.09 a ja mela materskou nastupit 27.7.2009.Takze takmaly kousicek a je to v dupe.
ne porodit,ale nestihla jsem nastoupit v te lhute tu materskou.To je 6-8 tydnu pred ocekavanym porodem.
Já taky kašlu na prachy, jen bych se nechtěla dožít toho, že budu mít nějaký dluhy na zdr/soc pojištění a tak
před komisi, to je jak ve středověku... já přece nejsem doma kvůli tomu abych se flákala, ale abych donosila zdravý dítě...
Ta byrokracie je děsná.
ahojky
aronku moc gratuluji 🙂 😵 😵 😵 super!!!
kopi ty lidi jsou fakt bezohedný 😲 ☹ 😠
bobi takže ty nemáš uznanou mateřskou nebo jak nějak nechápu 😕 😕 a proč jako tys předtím nedělala?? 😕
tercíku jak je těhulko 😵 😵 😵 ???
já byla u kadeřníka 😀 😀 tak jsem nová 😵 a objednala jsem malé košík 😵 😵 😵
Ahojky holčinky🙂
Aronkůůůůůůůůůůůůůůůůůů blahopřeju k srdíčku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
na NT se určo objednej je to nejspolehlivější screening v těhotenství🙂))
nové dušičky.. je smutné, že je nás tolik... ale je fajn, že se tady můžete vykecat, nejhorší je vydržet do porevizní MS, pak už to utíká a člověk to tolik neřeší a nemyslí na mimíska každý den 😔 Všem Vám přeju abyste brzo našli //, protože tu bolest stejně vyléčí ony.... zatím foukám na dušičky a posílám pohlazení, přitulte se ke svým drahouškům, bude líp🙂
Ahojte holky, tak jsem vás za dnešek dočetla. Byla to fuška 😝
Aronku, supeeeer, gratulujuuuuu. A na NT se určo objednej. Já stihla v tom nevydařeném těhu jen ten odběr krve a ulz prosvícení šíje jsem o 1 den nestihla. V příštím těhu se objednám určo zas.
Terci, super ta PN 😉 ale těm věcem kolem financí, mateřké, na co máte nárok atd., když nemáte práci... V tom taky plavu šíleně!!! Já sice pracuju od vysoké pořád bez přestávky (a to už je 7 let 🙂 ), ale člověk nikdy neví, že...
Jo jinak já jsem ve 2. snažícím cyklu a včera jsem měla dobrý pocit, že jsem byla 28 DC, prsa pálily, MS bolesti žádné... Dnes ráno vše jinak, teplota klesla, prsa nic, bříško začalo pobolívat a před chvílí špinění... Takže vzhůru do 3. snažícího cyklu..... 😠 😉 Ale ono to prostě jednou klapnout musí!!!!!! 😅 Aspoň můžu zajtra s manželem na pivsonka, dva tři... 😀
Murynko no hovada 🙂
Bobinka má problém v tom,že na PN byla přes rok a to jako nezaměstnaná,měla ochranou lhůtu a do té se nevešla s tou mateřskou.
šarlotko, murynko ahojky 🙂 je mi fajn, břicho bolí, pěkně v něm dloube, mimís se zabydluje.
NT je dobrý vyšetření, jestli je něco špatně, tak na to přijdou právě tam, a může se to včas řešit, já ho teď budu mít povinně.
Flair tělíčko asi ještě není ready, ale uvidíš po třetí mršce se ti teba taky povede, jako mě 😵 Pivko ti trooooošinku závidím, taky bych si dala, ale nechám si zajít chuť, aspoň v těch prvních týdnech, pak už si aspoň loka po jídle dám. Já jsem pivař, moc dlouho bez něj nevydržím...to zní jako bych byla nějakej norek, ale to fakt nejsem!!!! 😀
Já jsem teď sice zaměstnaná, ale ve zkušebce a pochybuju že si mě nechaj kdaž jim řeknu že jsem těhu... 😝 😝 😝
Terci, já byla na revizi 3. dubna a za 14 dní mi dělali ještě superrevizi.. ☹ Hned po té druhé revizi jsem začala užívat HA, Dr. chtěl rychleji zregenerovat sliznici. HA jsem brala 2 měsíce. V červnu jsem se vdala, jela na svatební cestu a to už jsme začali zkoušet. Nepovedlo se, ted taky ne. Tak snad příště.. U nás je to ale komplikovanější, bose vídáme s manželem jen o víkendech. Nikolka tady to má ještě složitější, ale aspon asi ví, o čem mluvím. Je to na prd! 😝 😅
Ne ja nebyla pres rok na PN.
Ted v srpnu by to byl rok.Nejak v polovine srpne.
Nevesla jsem se do ochranne lhuty ktera cinni 180 dni.
Ale to uz nam je ted jedno.
bobi tomu vůbec nerozumím 😅 😕
terci to je dobře jen at s ezybdluje 😵 😵
ta naše malá je zabydlená až až a dělá mi tam snad stojky 😀 😀 😀
Bobi zkus ještě kouknout do tématku paragrafy a tam to hezky popiš jak jsi to psala mě,vím že tam jsou holky co tomu trošku rozumí 😉
Terci tak jím neříkej nic,že jsi těhu 😀 ale taky tě mohou ve zkušebce na PN vyhodit 😒
Mury třeba nacvičuje na spartakiádu - Kráááásný úúúúděl mááááme dnes... 😀
Kopi do toho témátka už jsem koukala taky, jenže já jsem na tyhle věci analfabet,vůbec tomu nerozumím...Mury, jsme dvě 😀 Manža mi vždycky říkal...no mámo, na to že máš teď dva mozky teda nic moc 😀
Kuk holky, nedočítám, páč se to nedá. Tak jen zdravím. Terci, těch 5 tt ti ohromně sluší a ještě lepčejší bude 35 tt 😀 😉
Murynko je to tak.Kolegyni přítel nastoupil do nového zaměstnání,po týdnu omarodil a druhý den mu přišla výpověd.
Při pracovní neschopnosti zaměstnance platí, že v době prvních čtrnácti kalendářních dnů trvání této neschopnosti, nelze pracovní poměr ze strany zaměstnavatele ukončit. Ovšem současně se o dobu trvání těchto překážek v práci (pracovní neschopnost) zkušební doba prodlužuje. Nicméně pokud doba trvání pracovní neschopnosti přesáhne čtrnáct dní, potom již zaměstnavatel může ve zkušební době pracovní poměr ukončit, i když tato neschopnost nadále trvá.
ale není to zakonné 😉 vyhodit v době PN 😉
tercie asi nacvičuje no 😀 😀 😀
jiank fakt tomu nerozumím prostě pak půjdu s papírymi někam a at mi to zařídí 😅 😝
já tedy pracovala tak snad žádný problém 😕 😕
kpi mě je to fakt nějak jedno 😀 😀 😀 stejně tomu nerozumím 😕 😕 😕
já prostě do PN dělala 3 roky marodím 4 měsíce snad je to vše oki 😉
teď je takovej šikovnej zákon, že tě ani těhu ve zkušebce před vyhazovem neochrání.... Diskriminace normálně 😀
Ahoj holčiny, tak jsem dneska dopadla na poradně na 1, prý hezky rosteme a tloustneme 🙂 Takže zase za měsíc do poradny. Dneska mi UTZ nedělal, takže ještě musíme počkat na potvrzení pohlaví. Už se do toho genetu těším 🙂
Tercie, hezky ti skáčou týdny, ono to strašně rychle letí... 🙂
Pájí, na tu holku se vykašli. To se někomu něco povídá, když neví co ten člověk prožil...vykašli se na ní. Jen se sn ažte. Měla jsi dlouhou pauzu a jestli se na to cítíš, tak jdi do toho, a nikom u okolo neposlouchej, jen sama sebe, jasný??? Jinak dostaneš na holou 🙂
Markét, dneska jsem viděla ten tvůj spací pytel růžový v Tescu na Kladně. 🙂 Tak jsem si na tebe vzpomněla 🙂
Holky já myslím,že když bude zaměstnavatel chtít,tak si vždycky naky důvod najde k vyhazovu. 😉

Jsem blba za prosinec 😀 😀 😀
Za srpen!!!!!!! 😀 😀 😀