icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

handm
11. srp 2009

Aja, je skoda, ze jedete na dovcu, kdyz se nesmis koupat...
tedy aspoň mě řekli všichni doktoři, že v šestinedělí (tedy po revizi) jen sprcha a zadne koupani ve vaně ani nikde jinde venku... tak si to ale hlavně užij a odpočiň hlavě i tělu!!

farmarska
11. srp 2009

ahoj holky, tak jak se tu máte? 😉
já se tedka v postýlce poprala s naším synkem, tééda ten už má sílu jak kůň, asi začnu brzy posilovat, abych na něj stačila 😅
jinak hlásím, že jsem sehnala mamatesty!!!!!!!!!!! 🙂 dostali je v jedné z lékáren, tak jsem si hned vzala raději 5balení 😅 a hned jsem jeden prubra a počurala ho,...ale asi je teky nějakej divnej 😨 ukazuje taky jen jednu 🤐 aušus 😠
tak zase zítra a v pátek poměžím kupovat novou várečku 😀 , jestli to teda do tý doby nedostanu 😝

farmarska
11. srp 2009

a ted vás letím dočíst, aby mi něco neuteklo 😉

zlababa07
11. srp 2009

Hoj baby, tak jsme vás dočetla, uf.

Terciku, s těma chlapama je to těžký, zrovna včera jsme koukali na film Srdcová sedma. Je to o krom jiného o párečku, kdy ten chlapík jí podvádí a ona to neví, jenže jeden den začne něco tušit, neb najde doma dvě sklenky od brandy a pak je tam jedna scéna, kdy ona se ho na to zeptá přímo a on udělá totálně hysterickou scénu, že mu jako nevěří a že to je strašný a za blba je nakonec ona. Takže tudy cesta asi fakt nevede.

Ale napadá téměř mě detektivní finta: zkus mu tenhle film pustit a sleduj, jak se bude při té scéně tvářit, třeba ho odhalíš 😀 A nebo se na to vyprdni, nějaká čůza ti přeci nemůže zkazit radost z miminka 🙂 tak hlavně buď v klidu a kašli na ní.

Sarlot, gratulace k mrše, to byla druhá? Jeslti jo, tak paráda a teď už jen šup sem šup tam a zanedlouho nahlásíš // 🙂

Farmi, ty teda jedeš, supermamatestovačko 😀

zlababa07
11. srp 2009

Jo jinak ten film je jinak dooost dobrej, takže kod neznáte, vřele doporučuju. není to jen o nevěře, ale o tom, co se stane, když ti ujede metro a nebo neujede 🙂. Prostě se tam rozvíjejí dva příběhy o těch samých lidech a nakonec se to stejnak protne a víc už ani muk 🙂

zlababa07
11. srp 2009

Tak koukám, že se sem vždycky dostanu a tady ani noha... 😕

farmarska
11. srp 2009

žlabi, díky za tip 😉

bobi gratuluju ke kontrole!! 😵 😵 😵

farmarska
11. srp 2009

žlabi tomu se říká zákon schválnosti, to znám 😀 bych ti mohla udělat přednášku a to jaké to je si tu povídat sama pro sebe 😀 😀
já ted dočítala 😉
ale už zase musím odskočit 😅 takže žlab zatím hezky trénuj samomluvu 😅 😀 😀 😀 😀

mabe
11. srp 2009

ahoj holky, tak jsem na chvilku tu

zlababa07
11. srp 2009

Zdarvíčko, mabe, jak je? Co fazolka, už o sobě dává vědět?

mabe
11. srp 2009

zlabi, jsem porad unavena, ale jinak se nic zatim nemeni. Rano nemuzu pastu- jinak zvracim. chute mam, sem tam se me zvedne zaludek. jinak porad stejne. uz se tesim na patek na kontrolu. snad bude vse ok.

zlababa07
11. srp 2009

Jo, to s tou pastou si vzpomínám, že jsme měla taky. V podstatě tobyl můj jedinej příznaku těhu 😀 tak si to užívej, dokud jsi v pohodě ty, bude i malý.

zlababa07
11. srp 2009

A kontrola bude ok, uvidíš, pak dej určitě vědět 🙂

ikopretinka
11. srp 2009

Farmi, to je teda. Zase aušus jo? To jsou teda výrobky. 😕

sarlotta
11. srp 2009

Ahojík holčinky.. já bez nemůžu být🙂)))

zlababa to už je 3MS od druhé revize... a od února je to už půlroku... utíká to šíleně... radši bych si neprožila ani jeden den... 18.8. jsem měla termín- krásné datum... takže hluboký nádech a jo půjdem do toho...mám 30...nejvyšší čas. 😀

sarlotta
11. srp 2009

bez Vás samozřejmě🙂)

zlababa07
11. srp 2009

Sarlott, držím palce, jinak mě je taky 30, esli tě to uklidní 😀

sarlotta
11. srp 2009

zlababa to jsem viděla🙂 fajn komedie 😉

sarlotta
11. srp 2009

zlababa to mě moc neuklidňuje🙂))) já nemám problém otěhu...ale potrácím... a tak jen doufám, že to byly 2blbé náhody... nebo že to druhé bylo moc brzo... prostě se utěšuju jak můžu. genetika vyšla dobře. listovku do sebe cpu, mám i femibion a vit. B.... tak ještě ty nervy abych na to měla 😲 😲 😀

sarlotta
11. srp 2009

Mabe zdravím🙂)) sluníčko, bude líp., zkus papat aspoň něco a hlavně ty vitamínky večer- aby jsi je přes den nevyhodila. 😉 na kontrolu moc držím palečky.

zlababa07
11. srp 2009

Sarlott, těhu je holt tak teochu loterie. Dr mi nedávno povídala, že kdyby každá ženská měla 5 dětí, tak jedno z nich potratí. Ty už máš ale smůlu vybranou, tak žádný strachy, tentokrát to už klapne. Dělali ti i jiné než genetické vyšetření?

zlababa07
11. srp 2009

Jo a chtěla jsem se vlastně zeptat, jeslti některá máte zkušenosti s ptačím jeřábem.

mabe
11. srp 2009

sarlotko, nervy mit musis. nic jinyho nam nezbyva. vitaminy jim vecer, ale mam jenom Bcka a listovku - nejaky prirodni baleni. premyslim, ale jak moc nejim, ze si koupim vitaminy pro tehu a budu to brat treba obden. Bojim se, abych mela pro mimco vsechno. Musim si teda najit vitaminy bez jodu kvuli stitnici.

sarlotta
11. srp 2009

ohledně jeřábu napiš stroužkovi🙂 chodí do vlaštovek... ta ho pije.

a dělali mi genetiku-karyotyp- tj. že máme oba 46 zdravých chromozomů🙂 a pak trombofilní mutace-Leiden a ještě jednu nebezpečnou při kterých se musí píchat injekce v těhu - to mám taky ok, a pak mám chybu u MTHFR enzymu.. ale to řeší dostatečný přísun listovky a má to 40% populace... čím nechci dělat reklamu, ale každé těhulce po potratu bych doporučila femibion. kde je matalfolin na lepší vstřebávání. genetička mi ho schválila.

sarlotta
11. srp 2009

metalfolin...

mabe já brala u malého calibrum a bylo to fajn i jsem to snášela dobře na žaludek, ale nevím co ten jod.

mabe
11. srp 2009

tam prave je a hodne. jak pujdu v patek od dr. , tak skocim do lekarny a neco si vezmu. jinak ja mam taky MTHFR a proto mam tu specialni listovku od dr.

sarlotta
11. srp 2009

jo 🙂 já papám femibion a ještě obyč listovku.. tak snad to stačí 😉

murynka
11. srp 2009

farmi a mě nepopřeješ k váze 😀 😀 😀 super že jsi sehnala mamatesty 😀 a je to asi fakt nějaký šmedj 😅

sarlotta
11. srp 2009

farmi ale to jsi měla říct, že chceš ty dvoučárkový🙂))))))
tak co noooo, tak příští měsíc ... aspoň nás bude víc, néééééééé.. a nebudem se bát vlka nic 😀

sarlotta
11. srp 2009

Mury blahopřeju🙂)) kolik že jsi to nabrala od začátku ? normal je 2kg za měsíc.. ale v začátku někdo i hubne.