Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
už jsem tu!!
Iá iá 🙂
ale ne na dlouho, bo za hodku dávaj film na Nově co chi vidět a do tý doby se chci -musím ještě vykoupat
jakej film farmi? Nám se dneska děsně seká signál, třeba čétéčka nejdou ani jedno 😠
já tu jsem taky
tak ja uz du taky na bednu,udelam si nejaky dobry cajicek a budu cumet a samozrejme myslet na vas holky moje. tak zatim pa pa 😲
mari tak pozdravuj tetu 😉 ¨
holky já mám hlad jako kráva 😝 ale dala jsem si přecevzetí, že omezím sladký a nebudu žrát v noci 😠
já mám ale takovej hlad, že bych snad sežrala i potkana 😝
tak si farminko dej jabko a di hajat 😉
tak to je nejlepší. Napřed se ptáš, kde jsme a pak frnkneš k telce. 😠 Tak si užij pěkný večer. A dobrou noc
film Planeta Teror. sem viděla ukázku, tak jsem na to zvědavá 😕
Ajo, tak to jsme taky viděla a přišlo mit o nějaký moc sadistický 😒 😖 😝 holky, vám ty programy čt jdou normálně?
no ja jen sem se chtela rozloucit tak sem nevedela jestli tam ste, abych se neloucila sama se sebou,treba mne to nebude bavit a zas sem nakouknu.
a nejdu a nejdu a nejdu 😠 chci vidět ten film 😅 a jabko ani žádný jiný ovoce už nemůžu ani vidět, za těch pár dní co se to snažím dodržet, už mi všechno zdravé leze krkem 😅 😅 😅 😝 😝 😝
holky já bych si tak dala bůček s chlebem a hořticí 😅 😅
zlab. nam jo my to mame cez drat ne cez antenu.
no farmi ty teda trucujes , tak si dej lzicku cukru a budes mit klid
žlab mi to máme přes saťák a jdou.. 🙂
s
tak ja uz fakt du,tak pa babulky moje zita se tu "uvidime" 🙂
mari jako samotnej cukr..a to jako k čemu??? to přestanu mít chuť na vepřový? 😕
no to asi ne ale ja myslela ze mas chut na sladky. ale kdyz bucek,tak si ho dej a hotovo
ale ted uz fakt du 😠
Farmi, přesně tak, máš-li chuť na bůček, dej si ho. A zítra to při té tvé pilnosti určitě vypotíš 😀
mari tak jestli to nevydržím a vrhnu se na něj, tak to pak svedu na tebe, že jsi mne poslala a já to vlastně udělala kuli tobě ju 😀 😀
holky tak já taky ahoooj!!! 🙂 🙂
dobrou noc všem ! 😉
žlabi já abych náký kilo vypotila, tak to bych musela začít zítra makat a skončit na silvestra 😀 😀 😀
já už taky jdu ahoooooj!!
tak se mějte. pa pa
No vždyť říkám, přijeď, u nás je toho na práci klidně do silvestra 😎 😀 Tak dobroooooou
Kukuč ženy, ještě některá ponocujete? Já dokoukala flm a ještě se mi nechce spááááát
Jo a Farmi, ségro moje, málem bych zapomněla, přeju ti všechno neeeeeeeeeeeej k svátku a brzo fazolku do bříška!!!!! 🙂
KOukám že se tad\ hádáte, kdo má lepší dlouhý áááááá tak vám garantuju, že na mě dámy, nemáte, ani kdybyste se rozkrájely, páč já jsem rodilá Chodka 🙂 🙂 🙂
Jinak farmí takovou šiiiiiiiiiikovnou pomocnici bysme potřebovali i u nás, potřebujem položit plovoučky, hele, u toho by ses ani neušpinila, epesní čistá prácička 😀 A za to bych ti půjčila manžovo pouta, i s klíčkem, a když ti to jó dobře půjde, tak ti půjčím i vysílačku 😀 😀 😀 co ty na to jako svazák 😉
Hele a teď jsem si všimla, že za pár budu mít šest tisíc příspěvků 😀 No když mě tu často budete nechávat trpět samomluvou, tak budu mít brzo sedm tisíc 😀
A víte co, padá mi net, se na to taky můžu razdvatři a jdu se válet do pelechu a číst, mám pěknou knížku o psychopatech 😀 dobrý čtení na dobrou noc 😀
Tak pá, zejtra nevim jak tu budu páč manža má volno, musim vařt a taky si určitě vymyslí nějakou práci a já budu muset asistovat 😝 neboli kolaudaci vstříc 😀
Dobrou s kobrou!!! 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
kde ste ??? 😕