Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)

•
22. srp 2009:-N 😃 Holky tak aspon abyste se zasmáli- stříká mi to na nadpičník 😃
0
Kopi já jsem taky blíženec 🙂 😉
Já nevím jestli to znáš, možná jo, ale tady to docela sedí, mrkni 😉
http://www.marek.webz.cz/VODNAR.htm#Muž VODNÁŘ
a sedm let spolu, to je krize, my ji měli taky sedmej rok... ale ustáli jsme to
Já nevím jestli to znáš, možná jo, ale tady to docela sedí, mrkni 😉
http://www.marek.webz.cz/VODNAR.htm#Muž VODNÁŘ
a sedm let spolu, to je krize, my ji měli taky sedmej rok... ale ustáli jsme to
Kopi mě osobně na něj pasuje tahle věta: Trpělivě vám vysvětlí, že vás neuživí na takové úrovni, jakou si zasloužíte, že ho rodiče potřebují doma nebo že pro vás není dost dobrý. Když to nezabere, prohlásí, že budoucnost je příliš nejistá, neboť lidstvu hrozí zničení jaderným potenciálem, a tak podobně. Nebo co když ho šéf pošle napřesrok na Aljašku? Mohla byste tam chytit zápal plic a on by byl po zbytek života zlomený žalem. Myslíte, že nic bláznivějšího nedokáže vymyslet?
Jo o tom rozhodovní máš recht, jsem se mohla postavit na hlavu, když jsem chtěla dítě, a on že ne, až bude barák... pak si to nějak rozmyslel a najednou stříkal pod nadpičník, a já jen čuměla 😃 A vůbec se mě na to nezaptal, co kdybych si to třeba rozmyslela, žejo 😃
Jo o tom rozhodovní máš recht, jsem se mohla postavit na hlavu, když jsem chtěla dítě, a on že ne, až bude barák... pak si to nějak rozmyslel a najednou stříkal pod nadpičník, a já jen čuměla 😃 A vůbec se mě na to nezaptal, co kdybych si to třeba rozmyslela, žejo 😃
Jitiiiii nazdárek, jak je? 😉
kOPI A NEBO Tahle 😃: Jakmile si Vodnář vybere družku, usoudí, že se může soustředit na důležitější věci. Třeba začne zkoumat vztah chlapec dívka a muž žena ve své soukromé laboratoři (což není tak špatná vyhlídka, když uvážíte možný úspěch tohoto experimentu).
😃
kOPI A NEBO Tahle 😃: Jakmile si Vodnář vybere družku, usoudí, že se může soustředit na důležitější věci. Třeba začne zkoumat vztah chlapec dívka a muž žena ve své soukromé laboratoři (což není tak špatná vyhlídka, když uvážíte možný úspěch tohoto experimentu).
😃
Začni psát odpověď...

Odešli