Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Kopííí, já tě nestihla ☹ jinak to docela jde, občas mě přepadávají obavy, ale to každou těhulku odsud. A možná už mrňouska cítím, jen to rozpoznat ☹ každý den mi příjde, že je to jiné. a nevolnosti, ty mě taky ještě někdy potrápí.
Mury, díky za info, však ty jsi zdravotní odborník asi budu muset za tebou 🙂
wergii ani já jsme to u té kámošky nenašla a to byla už 30tt 😉 opravdu to není jednoduché 😅 chce to trpělivost a hledat milimetr po milimetru 😎 a trpělivost 😀 😀 😀
Wergi dík 😉
Markét mám ještě dotaz k zoneru Dala jsem si do fotky zmenšenou fotku a tam nakej nadpis,jak ho vymažu?M 😅
Mury, máš pravdu. Hlavně vydržím do pondělka a budu doufat, že mi udělá ult. nebo si ho budu muset vyškemrat, abych byla klidnější.
teda kopi vam to s tim miminkem slusi,uz aby ste mali svoje,koukejte se snazit 😉
leni dám fotku pak zmenšenou a nic tam nemám žádný nápis kde ho máš 😲 😲 a co tam máš napsáno??
aha tak to tedy nevím já vždy tu fotku raději zkopíruji mám jí jak v origoši tak třeba popsanou protože vymazat to asi nejde 😕 😨
Mury tobě taky dobrou chut a na ten příští týden se ještě domluvíme 😉 třeba se k nám někdo přidá... 🙂

Mury a ty jsi zde 🙂 https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...