Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
tak kopretinka se koukám ještě neozvala a my už jsme tu všechny netrělivý 😀
pájí depka ustupuje už se s tím začínám pomalu srovnávat 😝 ale ty koukám máš moc pěknou teplotku 😉
pájí!! to vypadá dobře!!! 😵
holky udělejte mi radost, zahlaste už konečně někerá z vás dvě// 😀
ají jo jo je to k vsteku, ti naši manžílci a to když se jim prostě nechce 😠 😝 člověku uplně kazej plány 😝
kopísi no jo nervičky pracujou 😀
Krásné ráno, holkyyyyyy 🙂
Týýýý brďo, to bude dnes vzrůšo.................bobi v porodnici, ikopreti bude očůrávat papírky...........doufám, že se dozvíme samé dobré zprávy 😉 😀
Paaji, to vypadá vážně nadějně u Tebe. Držím moc pěsti!
aja-jojo,přesně tak.Vždycky,když některá z nás nahlásí //,tak se o to víc těším,až se tady budu taky chlubit.ale tak to máme asi všechny.Moc to holkám přeju,je příjemný vidět,že je zase víc o jednu,které svět zrůžověl.Zvlášť v našem témátku 😉 .Jen se pěkně těhulkujte holky,za pár týdnů valím k vám-doufám 😵
katy moc hezky jsi to napsala 😵
Ahojík holčinky🙂
Bobinko držím palečky 😎 Všechno přebolí, neboj...Vojtíšek už tu bude brzo s Vámi 😉
Já hlásím 1DC.
Ostatním přeju //🙂))))))))))))))))))
katy: mám zcela stejný pocit 😎 😎 😎 😎
farmi: jsem ráda, že je na duši zase lépe. Já se s depkou připojím, pokud dojde MS
sarlot to mne mrzí 😢 😢 😢
tak snad se nám zadaří příští měsíc 😅
farmi já s tím počítala, mě to nemrzí 😉
pájí podle teplot, tobě by nemusela dojít 😉 😀
sarlot to mi neříkej, vždycky je přeci malilinkatá jiskřička naděje a pak troška sklamání, 😢 i když to člověk vlastně čeká 😅
sarlot ale příští C to už rozbalíme! 😀 😀
sarlottko.........po téhle MS vypukne snaženíčko? 🙂
Holčinky, depky odevzdat!!! Já už se strašně těším, až všechny budete těhulinky. To je vždycky taková radost 🙂 Moc si pro nás všechny tady přeju zdravá a krásná miminečka. Však to tu společně vybojujem, nebojte! 🙂 😉
holky muším jít podojit..takže se tu všechny mějte a já později ješětě nakouknu 😉
hele myslím na bobinku..ta zpráva co jsem jí odesílala, jí nedošla...asi má vyplej telefon 😕 tak jsem tááák zvědavá!! 🙂 třeba už si v tudle chvíli chová Vojtíška 😵 😵
sarlot to mě mrzí ☹
bobinka rodí 😵 😵 😵 😵 já to věděla že včéra neo dnes přijd ena svět 😀 😀
holky co ty moje bolesti fakt nevíte ☹ ☹ ??sarlotko farminko????
Ahojky-krásné ráno 🙂
Farmíku, zatím Bobinka nenapsala??? Jsem napnutá jak kšandy.
Od včerejška se malá nějak nevrtí, jen občas nějaký pohyb, je to normální? Myslíte, že se jí třeba nechce.... 😕
Mury to fakt nevím, to se mi nestávalo. Bohužel neporadím.
Markét, a to ti hodně vysřeluje do zad? Nechceš si raději zajít k doktoru?
mury já ti fakt nevím.. 😕 😨 to je už tak strašně dávno, co jsem rodila, že už si nic nepamatuju 🤐
navíc tehdy mi všechno přišlo tak v pohodě-normální, že si myslím, že mne ani nikde nic nebolelo, ani nepíchalo, ... 😅 fakt nevím..
nezkusíš si raději cinknout mudroj a optat se ho na to? 😕 já už bych žhavila číslo 😅
mury.............a kdy máš další poradnu, aby ses tam na to mohla přeptat? 😕
venus právě že zatím nic dalšího nenapsala. Snad je v pořádku 😨 určitě je..jen odpočívá 😵
venus.............třeba má malá nějakej línější den, znáš to, nám se taky někdy nic nechce 😉 A nebo si našla nějakou extra pohodlnou polohu, tak to s tělocvikem teď nepřehání. Hlavně že o ní víš, i když se hýbe míň 😉
Krásné ráno holky, nakukuji z práce. Tak jsem se těšila, že mrcha nedorazí a je přesní přišla dneska. ☹ Tak mám z toho depku, myslela jsem, že to tentokrát výjde.
Kopi: takže mi prosím napiš do tabulky až ji budeš vytvářet 1DC.
venus asi to bude jak píše kerie 😉
já jdu na ty kozy 😉 tak zatím ahoooj 🙂
Dobré ráno holky, já ho moc dobré nemám.
Teplota už asi klesá, nevím zase nic. Zítra se dozvím zase víc.Test jak sněžka. 😔
Dneska mi ná konečně dorazit ta hrací deka....už se na ní těším... 🙂
Markét, jak jsi objednávala tu deku a polštář do kočárku či postýlky, tak jsem jí našla a vybrala jsem si tam se žerafkama 🙂 Mam právě jednu zavinovačku se žirafkama, tak jsem myslela, že by to ladilo. 🙂
holky dnes nám tu koukájm někdo rozsel mrchobacil 😢 😢 😢
jdu za 14 dní....jako dnes se to ještě nestalo ale včéra dost....
Pajo, u tebe to vypadá slibně, tak snad aspoň ty nahlásíš // 😉 .Držím palce
kopretinko ☹ ☹ ☹ ach jooo
nahlaště někdo // 😨 🤐 ☹ ☹
vendul mě tu deku koupí kolegyně z práce 😵 😵 😵

Katy, no jo, to je pravda, my jsme to takové zvědavky! Ale mě to vždycky potěší, když se tu objeví další těhulka! Dodává mi to optimismus, že nám se to taky brzy třeba povede 😉 !