icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

mirax
9. zář 2009

ahoj holky!

..já mám úplně na krajíčku..miminkoooo!!! 🙂
Veliké gratulace Bobince i mimi Vojtíškovi..je to teda chlap už od narození! Asi maminku pěkně potrápil, ale tělo se po porodu dá brzy dohromady 🙂

To je krásná zpráva.

kopretinko, nebuď smutná, za 14 dní další ovule a opět šance! to uteče jako nic 🙂
Ale chápu, že je to únavné, ale kdo chce miminko musí něco vydržet, že jo? 😉 🙂 🙂

jdu se natáhnout, Tobísek spinká.

handm
9. zář 2009

Dobré poledne!
Gratulace ´Bobince a Vojtíškovi!! Ať se mu na světě líbí!!!!🙂

venuska
9. zář 2009

Bobinko, moooc gratuluji k Vojtíškovi.....je to kus chlapáka.... 🙂 🙂

paajaa
9. zář 2009

Hana: díky za palečky 🙂 🙂

Aji: já se snažím myslet pozitivně co nejvíc a právě si myslím, že ty citlivá prsa jsou dílem mého mozku né těhu. Ale pátek už je za dveřmi a pak budu chytřejší 😉

Mirax: jéé ty už máš půlku těhu zasebou. Jinak krásná fotka Tobíka z procházky. To mám hned lepší náladu, když vidím takové zlatíčko.

venuska
9. zář 2009

Ahojky všem. Byla jsem na té cukrovce....blééé, ten lektvar, to byl tedy hnus 😝 jsem myslela, že tam vrhnu.

Už by mohl někdo ohlásit // čárečky.

aja.83
9. zář 2009

Venusko, moje řeč, že bych se ráda dozvěděla o dalších čárečkách. Kdo jsou další adepti???Kopísek, Farmi a Nicolka. Tak holky, držím pěsti!

paajaa
9. zář 2009

Holky máte pravdu, že už by to nějaké // chtělo, aby se nám zvedla nálada. 😉

ee.liska
9. zář 2009

ahojky 🙂
Bobinko gratuluju k Vojtíškovi 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
hanana já beru femigard, ale jen dvakrát deně, nějak zapomínám, 😅

aja.83
9. zář 2009

Holky, jste tu někdo? Nějaký klid po pěšině...

zlababa07
9. zář 2009

Jejej, miminko, huráááá. Bobinko, posílám velikánské gratulace 😵 😵 😵 Je to ale kus chlapa, co? 😀
A co a murynka? Snad je v pohodě. Nevíte o ní někdo něco? 😕
Jinak já hlásím, že jsem v pohodě, jen večer usínám čím dál dřív. Včera jsem to zalomila už po Ordinaci 😅

farmarska
9. zář 2009

ahoj holky jenom nakukuju co nového 😕
kopretinko ty mne tak mrzíš 😢
holky dnes jsem byla u kamarádky co má půlroční holčičku 😵 to je vám takový zlatíško 😵 😵 nejradši bych si jí sebou odvezla domů 😅 😀

paajaa
9. zář 2009

Taky se odpočívá. 🙂 🙂 🙂

farmarska
9. zář 2009

žlabí když neusínáš už před ordinací, je to ještě dobrý 😀 😀 😀

zlababa07
9. zář 2009

Nojo, ordinaci jsem ještě dala, ale držela jsem se zuby nehty a oči jsem si musela skoro podpírat sirkama.

zlababa07
9. zář 2009

Holky, teeda 4,17 kg, to bych nechtěla tlačit 😕

martinkal
9. zář 2009

Ahoj holčiny,
tak jsem to všechno dočetla.

Bobinko blahopřeju a přeju tobě i Vojtíškovi jen zdraví a štěstí 🙂 🙂 🙂 🙂

Markee, vím jak ti je, držím palečky a neboj čas vše zahojí 😉

Holky, vždycky když dočítám čekám nějaké nové // a zdá se mi, že už dlouho nic. ☹

Posílám Vám těhubacílky: prsk, prsk, prsk, prsk, prsk, prsk.......... tak chytejte a brzy hlaste // 😵 😵 😵

farmarska
9. zář 2009

martin díky! hned jsem si chytla várku :- 😀 😀
žlabi vid, taky jsem si říkala, že to asi musela bejt fuška 😅 😅

farmarska
9. zář 2009

holky musím jít vykoupat psa, vyválel se mi idiot v mrtvý rybě, to je smrad na chcípnutí 😝 😝 😝 😝

zlababa07
9. zář 2009

Normálně mě teď začala vřít krev! Ministr financí chce na rok 2010 snížit rodičovský příspěvek o 10 procent, porodné o 3 000 a mateřskou dokonce o 20%!!! 😕 😖 😠 😠 😠 😠

aja.83
9. zář 2009

Marti, taky chytám dávku 😀 ! A běda jak to nepomůže 😉 !

farmarska
9. zář 2009

žlab no to si děláš srandu!! 😠 😠 😠 no doufejme, že to nějak jen tak neodsouhlasej 😠

farmarska
9. zář 2009

jo běda ti marti! 😀 😀 😀 😀
alspon to už máme na koho svýst 😅 😅 😅 😀 😀 😀

mari111
9. zář 2009

ten ministr financi je peknej ko... . kdyby muj chlap vydelaval jak on tak jim na nejake prachy se.. at si uvedomej ty blbci jak tady "normalni" lidi zijou 😠 😠 😠

zlababa07
9. zář 2009

na centrumu to píšou, je to zatím jen návrh, práve se projednává a schavolavt by se mělo večer 😠 Holky, že to nemůžou myslet ani ve srandě vážně?!!!

farmarska
9. zář 2009

svést jsem chtěla napsat 😀
a já už jdu na toho čokla, smrdí to u nás v celým baráku jak v rybárně 😝 😝 😝

mari111
9. zář 2009

holky zalozime si konikovsku politickou stranu a dame jim tam do drzky 😠

mari111
9. zář 2009

co chtej furt neco snizovat, svoje platy at snizujou blbci

aja.83
9. zář 2009

Farmi, to je jak náš pes, ten se ale nejradši válí v hovně! Nejlépe co nejřidším 😀 !To je prase, kdo ho pak má mejt!

martinkal
9. zář 2009

Jéééé tak já raději pošlu ještě nějaký:

prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,prsk, prsk, prsk, prsk, prsk,

Tak a teď už je holky na Vás a běda jestli nenahlásíte // 😀 😀 😀

kerrie
9. zář 2009

Ahojík 🙂

No toto, co to čtuuu? 😕 Co chtěj proboha ještě snižovat, joudové 😕
Souhlasím s mari a koníkovskou politickou stranou 😀