icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

aja.83
15. zář 2009

Kerrie, tak jo, to by bylo super, takovej soukromej srazík koníkovek 🙂 ! Tak já dám vědět.

kopa
autor
15. zář 2009

Iv.f kdepak se nám touláš? 😕

kerrie
15. zář 2009

Aji.........a ještě miraxka je z HK a taky farminka nebydlí daleko, tak můžem něco podniknout 😉

aja.83
15. zář 2009

Kerrie, jooo, jsem pro. To by bylo parádní! Tak něco navrhněte, domluvíme se, aby se to všem hodilo a já dorazím. 😎

mari111
15. zář 2009

holky de ke mne kamoska a bejvala kolegine z prace, je tehu a ja nevim jestl vi ze ja uz nejsem ☹ , tak sem zvedava jak pokecame, snad nebude divne ticho az ji to reknu ☹

sarlotta
15. zář 2009

mari111 tak se drž, určitě to bude fajn pokec, neboj.

aja.83
15. zář 2009

Mari, určitě dobře poklábosíte. Neboj, určitě tě kolegyně pochopí a nebude se v tom šťourat.

mari111
15. zář 2009

no a doufam ze mne aspon nakazi tehu bacilem 😒

murynka
15. zář 2009

tady se kecá 😀 😀 😀

já vyprala dvě pračky pro sofinku 🙂 úplně jsme se bála ty věci prát 😀 ale přežili 😀 😀 😀
krásně voní ted jsou na sluníčku 😎 pak je vyžehlím jinak jsme žehlila a rozhodla se že uvařím pořádný oběd takže dělám knedlík špenát a maso to bude manžílek koukat 😎 😀 😵 😵

handm
15. zář 2009

MAri, a to už maš druhou? nebo první MS? po revizi. mám v tom nějaký hokej..
Paaji, díky za optání, mám se celkem dobře.. jsme po Ms a necháváme volný průběh snažení nesnažení 🙂Objednali sjme si dovču na půlku října, takže uvidíme, jak to dopadne všechno..
🙂
Ale jinak práce až nějak nad hlavu, takže se rozhodně nenudím a jen nakukuju.. a občas něco napíšu.. .)

handm
15. zář 2009

A Paajo, nesmutni!!!! Jak holky říkaly, vánoce budou dárků plný!!! A pak jim ukážem všechny, prý že babyboom skončil.. až to na nás na všechny přijde, budou koukat všichniiii 😀

katyna6
15. zář 2009

tak jsem zas na chviku přilítla a skoro nestíhám dočítat 😀

murynka-tak na tohle se taky moc těším,až budu prát a chystat věci na miminko.To musí být prima práce,že jo?

handm-takže už jste se snaženíčkem začali,jo?Já ještě pořád čekám a čekám,snad mrcha dorazí už brzy

aja.83
15. zář 2009

Ahoj katy, neboj, myslím, že se brzy dočkáš mrchy a pak už je to hned veselejší! Bude snaženíčko, nebo třeba to můžete jen tak nechat osudu, ne přímo čekat na ovulku a tak a ono to třeba přijde samo. Říká se, že to většinou přijde, když to nečekáš a ani se moc nesnažíš 😉

aja.83
15. zář 2009

Jo jo, Mury, já bych taky ráda prala věcičky na mímo! Dokonce bych je i vyžehlila, i když normálně jsem už tak půl roku nežehlila. Ale kdyby to bylo pro mimčo, bych se i přemohla 😀 !

katyna6
15. zář 2009

ahoj aji-no jo,ale copak to jde v našich případech se nesnažit a moc na to nemyslet? 😅 .Mně se zdá,že poslední dobou nemám v hlavě nic jinýho,než myšlenky na mímo a posledních pár dní se mi o tom dokonce i zdá.Každou noc 😀

handm
15. zář 2009

KAty, jak píše Aja.. prostě uvidíme. Nijak to nehrotíme, a věříme, že si nás "to" najde...brzy.. :🙂

aja.83
15. zář 2009

No Katy, to jsme na tom podobně. Mně taky volala kámoška a ptala se mě, jaký to je, když jdeme s manžou do postele za účelem plození 😅 ! Že si to nedovede představit, že by řekla, tak a teď jdem na věc, ať je z toho mimino...No mě to nějak nepřijde, manža to nějak neřeší a je rád, že jsem taková sexuchtivka 😀 ! To je asi normální, že na to pořád myslíme, prostě to mimčo strašně moc chceme. Tak trochu asi musíme upustit, abychom se z toho nezbláznili a taky abychom to neblokovali. Když někdo něco moc chce, tak to prostě nejde...

tercie
15. zář 2009

Ahoj holky, jd aspoň pozdravit a dočíst, nedrží mi připojení, už mi asi 6x vypadlo tak tu u toho kvetu...

katyna6
15. zář 2009

handm-no já doufám,že mrcha mně navštíví už tenhle týden a pak hned budu klidnější,že už můžu něco začít podnikat.Přítel je na mimčo natěšený snad víc,než já 😀

if.v
15. zář 2009

Kopi, holky, ahoj. Já toho mám poslední dobou v práci docela dost a večer už mívám energii maximálně na to vás dočíst...spát chodím neskutečně unavená v 9 hodin a myslím, že by manžel mohl povídat 🙂 už 4 dny se snaží, aby něco bylo, ale jsem schopná mu na pohlazení odpovědět maximálně to, že je to příjemné...než se stačí uvelebit, tak já usnu 🙂. no fakt veselé, zatím to snáší bez remcání..Holky, co která plánujete na víkend? já v sobotu výlet se starým kamarádem, moc se na něj těším. A v neděli jsem slíbila malé, že něco podnikneme...Farminka nejspíš bude slavit //, že? 😀 Přála bych ti to.

kopa
autor
15. zář 2009

IVČO za chvilku IP 😉

katyna6
15. zář 2009

aja-ty máš teď první snaženíčko po revizi?No já jsem před tím prvním těhu taky byla víc v pohodě,myslela jsem na to taky hodně a podařilo se.Sexík byl skoro každý den,tak doufám,že se brzy vrátí všechno do starých kolejí 😀 .A snad nikdy nedojde k tomu,aby jsme si řekli,tak,jsou správný dny,jdeme na to...chápu,že po dloooouhým snažení to tak někde být může,ale já si to nějak neumím u nás představit.nesnáším plánovaný věci 😅

aja.83
15. zář 2009

Katy, my to taky nějak extra neplánuje, prostě když je manža doma - 4 dny v týdnu, tak na to skočíme. Někdy se mu nechce, tak mu dám den vydechnout a pak zas hup na to! Je pravda, že když jsem pak otěhotněla, dlouho jsme se nemilovali, asi že už jsme se nemuseli snažit, tak jsem to nějak vypustila 😅 !

aja.83
15. zář 2009

Holčiny, tak já vás pomalu opustím. Za chvíli mizím z práce, hurá, dneska mi to nějak neutíkalo. Tak zas zítra nakouknu a co kdybyste konečně zase někdo nahlásil //? Tak se polepšete 😉 !

katyna6
15. zář 2009

holky musím na chvíli odejít,zatím paa

maendy
15. zář 2009

Tak jsem tady holky,tak tady sluníčko svítí,nesvítí,prostě na střídačku.
My to taky neumíme na povel,prostě snažení z nucení není to pravé ořechové,snažili jsme se 3 roky a přáli jsme si aby se to nestalo nudné.
Ale stejně náš andílek vznikl v CAR,takže díky vědě.
Rozhodli jsme se,že pokud to nepujde samo,zase to necháme na odbornících.Nedokážu zase čekat 3 roky.

maendy
15. zář 2009

tak toto mi dnes přišlo

# Jsi blondýnka.
# Cestuješ autobusem.
# Potřebuješ si nutně prdnout.
# Naštěstí hraje hlasitá hudba.
# Tak si ulevíš vícekrát, samozřejmě úplně perfektně v
# rytmu dunicích basů a bicích.
# Při vystupování si všimneš cestujících, jak se na tebe
# pohoršeně a s hnusem dívají.
# Tehdy si uvědomíš, že máš na uších sluchátka a
# posloucháš svoji mp3-ku.

maendy
15. zář 2009

Jo holky máte někdo ten mikroskop jak poznáte podle slin ovu?
Přemýšlela jsem že si ho po 6 nedělí koupím,začnu po 1 MS měřit BT abych si udělala přehled jak ovuluji,Moje kamarádka totiž od revize už pul roku neovuluje. ☹
Tak at jsem potom v obraze,at se nesnažíme a ono na prd.

martinkal
15. zář 2009

Ahoj holky,
tak jsem Vás konečně dočetla 😉 .

ZLABI já letěla do Řecka v srpnu, byla jsem v 10tt, a vše bylo ok, dr. říkala, že pokud nemám problémy, tak mi to může jen doporučit, mořský vzduch je pro mimi super. 🙂 , jo a tam jsem přibrala 2 kg, a co jsem se vrátila, tak ani dkg.

FARMÍÍÍÍÍ ty budeš tuty těhule 😀 uvidíš - držím palečky.

MARKEE, bude líp uvidíš, ale je to jen v uplynulém čase, teď je to ještě brzo, já po revizi nevytáhla měsíc paty z domova, normálně jsem se bála lidí, a nejhorší bylo, když jsem pak vylezla a viděla kočárky, chtěla jsem umřít, nosila jsem pořád sluneční brýle, i když pršelo, protože jsem pořád brečela.

Paaji a všechny ostatní, nebojte poštěstí se Vám a ty dvě čárky na testu najdete 😉.

ARONKU jak ti je? mě už teď ve II trimestru dobře, jen mám pořád strašnej hlad. 🙂

aronek
15. zář 2009

martikal, mně pořád nic moc. Když něco blbě zavoní, tak házím ven jídlo, unavená jsem pořád a teď mám dva dny hroznou rýmu a bolí mně hlava. Zítra jdu na odpolední a ve čtvrtek jedem na 4 dny do termálů, tak doufám, že to už bude lepší. Vstávání před pátou mně pomalu ale jistě zabíjí ☹ . Ale jsem ráda, že tobě už je dobře, dáváš mi naději, že to moje není na pořád 😎