icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

sarlotta
16. zář 2009

Kopreti ?

holky dneska Vám budu dělat chutě... vařím hříbkovou polévku, našla sem včera u nás v parku 2 nááádherné hřiby modráky 😀 sem na to hleděla... ale mají vespod takovou tu hubku a na řezu modrají, hnědý klobouk... prostě nááádhera ... tak už se vaří polévečka. A další bude pečený pangas se zeleninkou- mňam mňam.

farmarska
16. zář 2009

hříbková mňááám!! 😕 ale co je to ten pan gas? jako pan zaplaovač? 😀 😀 😀 na zapalovačích totiž někdy píšou gas 😀 😀 😎

markee
16. zář 2009

Jdu dodělat oběd a pak jedu na tu gyndu. Mějte se tu. Ještě budu bulet u doktora,ale to snad nikdo nečeká,že budu v pohodě.

sarlotta
16. zář 2009

farmiiiii, ty nepopsaný liste🙂)))) sumeček pangasius-ryba... koupíš v obchodě🙂)) je fajn že je bez kostí a bílé maso bez zápachu...

sarlotta
16. zář 2009

markee, tak čekáme na Tebe s čím dojdeš ju 😉 pak se ukaž

ikopretinka
16. zář 2009

JJ nějak tak. Prostě se jen nebudeme chránit a sexit podle chuti. Teda Sarlottko mnam mnam. Zítra mi můžeš přijet uvařit 😉

farmarska
16. zář 2009

jinak hlásím, že mám podojíno, pokrmíno, zalito, a venku už mi visí prádlo 😝 nejdýl trvalo snad to zalejvání, u nás je hotová sahara a všechno schne 😝 tady snad 14dní nepršelo 🙄 vždycky je jen zamračeno, maximálně jedna kapka padne a pak zase nic 🙄
ted tu s váma chvilku pokecám a pak musím jít škrabat brambůrky, já budu dělat br kaši s jazykem 😵
mohli jsme mít obět ještě ze včerejška, to jsem dělala kuře na kari se zeleninou, jenže to bych to nemohla ráno zblajznout 🤐 a stejně to pak letělo do záchoda 😠 holky já už zase od rána dvakrát blila 😝 jednou po snídani a pak když jsem dojila a mačkala si u toho ohejbání břicho 😝 tak co to se mnou ksakryš je 😕 😨 no zkusím testnout teda zase v ten pátek 😔

ikopretinka
16. zář 2009

no nic musím do práce mějte se tu. pa

farmarska
16. zář 2009

sarlot fákt? 😕 no tak to si musím někde zapsat a koupit! 😨 já moc ryby nemusím, bo mne tam vaděj ty kosti.. ale tak občas dám nějakou tu mořskou štiku, pstruha a nebo pečenou makrelku.. no tak tož to já prubnu i toho pána gase 😉 😀

farmarska
16. zář 2009

no já se v rybách moc nevyznám..zato vepřový umím na mnoho způsobů 😀 😀 pečenej bůček, 😵 studenej bůček 😵 , gulášek 😵 žízek , ... 😀 😀 😀 😀 😀

farmarska
16. zář 2009

sarlot a což takhle víkend na venkově... 😉 😀 si sebou přivez hrnce a pánve a v pátek tě očekávám 😀 😀

markee tak tfuj tfuj at je vše ok. 🙂

sarlotta
16. zář 2009

farmi v coopu ho teď mají v akci, jestli máte někde Coop-jednotu🙂

farmarska
16. zář 2009

holky budu mušet jít trošku to tu pogruntovat 😝 a pak na ten obídek
průběžně ještě načíhnu, kdyby někdo psal něco hooodně zajímavýho, abych o to nepřišla 😀 😎

sarlotta
16. zář 2009

to víš, že jo ,já Ti navařím a Ty to pak vybliješ... túúúdle 😀 😀

hele ale máš fest těhu příznaky 😉

paajaa
16. zář 2009

Kopretinka: tak snad si vám štěstíčko brzo najde 😉

Sarlott: já bych šla k vám na oběd hnedka. Hlavně na tu polívčičku.

Farmi: ty poblióne 😲 😀 😀 😀 😀

sarlotta
16. zář 2009

🙂 musím jít žehlit, koupila jsem si včera nové gatě, odpolko jdu s malým do kroužku tancování-tak jsem zvědavá co to bude🙂)))))))))))

farmarska
16. zář 2009

no že jo, mě to tak taky přijde.. 😕
jako já mám každej měsíc těhu příznaky, páč mám jako většina tady předmenstrotěhulační syndrom, ale tentokráde to je jiný..mnohem výraznější 😨 před tím jsem nikdy neblila atd.. ted si musím čistit zuby jahůdkovou pastou od synka 😅 a prsou se mi manžel nemůže ani dotkonout 😅
já se picnu jestli je to jen další projev mé sugesce 😝 počkám do pátku 😎 stejně už došly testíky 😀 páč si nemyslete, že jsem testovala jen jedním že 😀 co kdyby ten jeden byl zrovna vadnej! 😀 😀 😀

farmarska
16. zář 2009

holky mě se tak nechce nic dělat 😝 😅 😅

murynka
16. zář 2009

paji jak říkám byl to akční víkend jako víkend v nějaké akci 😉 dělají to velikonice Vánoce o čarodejnice...atd my za to dali za ty 3 dny pro oba 1800kč 😉 jinak je to drahý 😒

kopretinko daří s emi dobře a co ty??

HOLKY-koupelna hotová i namonotovaný sprcháč záchod umyvdlo 🙂 mám takovou radost 😵 😵
za 14 dní se babička šoupne nahoru a my začnem na našem huráááááááá 😵 😵 😵

farmarska
16. zář 2009

pájí 😀 😀

katyna6
16. zář 2009

ahoj holčinky 🙂

murynka
16. zář 2009

farmi to já zase ted pořád něco musím dělat 😅 😅 😅

sarlotta
16. zář 2009

Mury to je fajn, že je koupelna hotová🙂)) ale ty se šetři!! že už zase makáš ... si nedáš pokoj, lumpe. 😉

farmarska
16. zář 2009

mury supr! 😵

katy ty mijdeš zrovna vhod 😉 pořád se mnou počítáte v tou cvokhauzu vid 😉 držíte mi pokojíček.. 😀 bo v pátek balím kufříky a zřejmě se začnu stěhovat 😅 😀 😀 to totiž podle testu, na kterém nic nebude, zjistím, že už mi fakt totálně přeskočilo 😀 😀

murynka
16. zář 2009

sarlot já nic nedělám jen peru a žehlím 😅 když jsme v klidu mám pocit že to břicho tvrdne víc než když něco dělám 😕
a cítím se fakt dobře 😎

farmarska
16. zář 2009

jo mury se šetři!!!! 😠 😀 nebo chceš jít zase do špitálu 😠 tak koukej dát haksny nahóru a koníkuj-nemakej! 😠
😀 😀

farmarska
16. zář 2009

holky tak já mažu, to zas nemůžu všechno stihnout, jsem tu díky vám v pěkným skluzu 😝 však si nemyslete, to na vás manželovi řeknu 😝 že já nic, že za všechno můžete vy, že mne zdržujete 😝 😝 😀 😀 😀

katyna6
16. zář 2009

farmi-jasně,pořád ti tam držím fleka.ale radši najdi na testíku //,bo u nás je teď fakt blázinec 😀 .jsem se ráno musela tak rozčílit...na kdybych se nedržela,tak jim už ai fakt nadám do blbečků 😅

holky mám dotaz,máte někdo zkušenost s tím Femigardem?už pár dní o tom uvažuji,dnes jsem byla ve městě,ve 4 z 5ti lékáren vůbec neměli tušení,co to je 😀 .kdyžtak ho obj.přes net,jen nevím,jestli je k něčemu?

Jo a Bobince véééliká gratulace ke krásnýmu miminku!Je nádhernej,opravdu kluk,jako buk!Tak si toho maminkovství užívej plnými doušky! 😉

katyna6
16. zář 2009

no nic,já zas musím frčet,je ten dnešek nějak hektický.Tak pilně povídejde,odpo vás přijdu dočíst,pa kočky

aja.83
16. zář 2009

Ahoj Katy, já dnes taky uvažovala o tom Femigardu. Myslím, že přinejhorším nic nezkazíme, jen mi to přijde docela drahý, ale co bychom pro mimíse neudělaly. Já počkám na testění příští týden a když nic, objednám si ho. Jinak jsem četla, že v lékárnách ho nemají, protože prý ten výrobce ho tam nedodává, jde to jen objednat po netu.