icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

lucierob
21. zář 2009

kvetinko, to s tím břichem jsem si taky myslela. Ale skutečnost je jiná. Mám ho větší než u prvního těhu.Vypadám jak kdybych čekala dvojčata. 😀
Holky, co jste tady delší dobu.na jiném tématku jsem vyděla stroužka a je už v 15tt 🙂

kvetinka7
21. zář 2009

Tercie, ja myslela presne tenhle UZV, o kterym mluvis.. 🙂
pro me je tenhle 1.velkej UZV a ve 22.tt je pro me 2.velkej UZV 😀
Ten 1.je hezci. Mimco je tam roztomiloucke 🙂 ja myslim,ze doupadne bajecne .
Pak nam musis zahlasit informace . 😎

jituu83
21. zář 2009

kvetinka7:
to já spíš počítala s potratem,mám práci kde se zvedají těžké věci a když jsem pak měla od září PN tak jsem byla trošku v klidu,ze začátku jsme to taky nikomu neřekli ale pak si okolí začalo všímat jak mi roste malinko bříško a dál se to už nedalo utajit.když se to teď povede a mrňous se uhnízdí tak si to co nejdýl chci nechat s přítelem pro sebe,protože ty soucitný řeči se dost těžko dají snést,je mi z toho na nic a nedovedu si představit že by mě to potkalo později,to by bolelo ještě víc 😢

moje švagrová je teď ve 21tt,v úterý jí řekli že bude mít holčičku kterou si tak moc přála,samozřejmě plaší s výbavičkou,společně jsme plánovaly jak budeme vozit a že zrujnujeme prarodiče když přivedeme do rodiny dvě mimina skoro najednou.

sice to ve mě zůstane ale příště, když se to povede, tak se budu snažit naplno si to užít a ten mateřský pud malinko krotit,protože je fakt že se něco takovýho může stát kdykoliv ať je mimi v břísku nebo už na světě

kvetinka7
21. zář 2009

Lucie, fakt??? To je bajecne! A ze Strouzek nepisne sem ☹
Aspon holcicka dobre roste, asi ji chutna 🙂

ee.liska
21. zář 2009

je to konntrola dělohy takovou kamerou, dělá se v celkové narkoze, kddyby náhodou tam byloněco, co nemá, tak zrovna vezmou vzorky

kvetinka7
21. zář 2009

Eli, ja si myslela,ze jsi MS uz dostala.. ochich.. ☹ snad prijdou na to,co se deje..
budu na tebe myslet.

Ja vzdycky desne prozivam,co se tu deje. Holky, v praci uz vas vsechny znaji. 😉

ee.liska
21. zář 2009

no a nevíte, jak se vyznat v grafu? začala jsem si měřit teplotu, ale nic moc mi to neříká 😅
http://www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_mod...

tercie
21. zář 2009

Jo holky Stroužek je těhu, tajila to kvůli práci, ale po 13tt už psala i sem a všem to odtajnila, a teď jsem dokonce četla na vlaštovkách, že už snad trošinku cítí pohyby 🙂

Květi tož už to chápu jak jsi to myslela 🙂 No já taky pevně věřím, že už nás žádná jobovka nečeká, smůlu máme vybranou do konce života.

Eli tak ty jdeš na kamerový zkoušky 🙂 Hlavně ať to dobře dopadne a nic ti nenajdou!!

tercie
21. zář 2009

Eli já na to klikla a zovrazil se mi můj graf 😀

Ale ten dkaz máš špatně, dostaneš se na něj přes menu - Sharing - home page setup a tam je ten odkaz zobrazenej v rmečku tak ho sem zkopíruj

tercie
21. zář 2009

A teď jsem se musela smát, dozvěděla jsem se, že jsem 76Dc a 59DPO 😀

ee.liska
21. zář 2009

aha tak dík, já stím ještě neumím 😀

hanana
21. zář 2009

ahojte hloky
tercie rozumis tem grafum ja tomu mojemu taky nerozumim 😖

kvetinka7
21. zář 2009

Holky, co vsechno davate do tunakovyho testovinovyho salatu? Davate tam i nejakou zalivku? Nebo jen smichate zeleninu, tunaka a testoviny?

tercie
21. zář 2009

Hani tak to zkus sem taky poslat, mrknu na to, ale odborník nejsem, můžu vám sdělit pouze svůj laický názor 😀

Květi chtělo by to ještě něčím spojit...kapku majonézy?

hanana
21. zář 2009

😵 ja to tam nemuzu najit.... moment 😵 jsem uplny zacatecnik ... 😵

tercie
21. zář 2009

Akorát se z toho dá něco vyčíst tak kolem třetího cyklu co se měří, to už se dá vysledovat ovu a tak, mě se třeba stěhovala od 18DC do 22DC a já debil se snažila kolem toho 14, což už jsem pak věděla, že je to kravina...

ee.liska
21. zář 2009

já ttřaky ne 😅 jsem trubka nemůžu najít ten rámeček

tercie
21. zář 2009

Hani jak jsem psala Elišce, vlevo v menu je Sharing - když na to ukážeš - neklikej - vysune se ti nabídka a v tý klikneš na home page setup a tam pak najdeš v rámečku odkaz, a ten zkopíruješ...

ee.liska
21. zář 2009

už je to ono?

hanana
21. zář 2009

no me ovu hlasil ovu test, ale teploty nestoupaji... tak nevim
ramecek tam mam ale v nem nic neni

tercie
21. zář 2009

eli neposlala jsi odkaz 🙂

Tenhle je můj, vš by měl vypadat stejně, až na to číslo na konci
http://www.fertilityfriend.com/home/22aadd

nad tm rámečkem je napsáno Your Charting Home Page Web Address:

ee.liska
21. zář 2009

já uuž jsem z toho div živá 😀 😀 ale už to asi mám

tercie
21. zář 2009

Ei mě se to zdá na ovu ten 13DC... on to graf neukazuje hned, ale s odstupem 2-3 dny, srovnává i minulý grafy, a teď nemá s čím srvnat tak čeká jak se teplota vyvrbí

hanana
21. zář 2009

ja uz taky .... 😀

ee.liska
21. zář 2009

jj tak dík za radu 😉 a jak si užíváš těhu terci?

tercie
21. zář 2009

Hani u tebe člověče nevim... vypadalo to 17DC, nebo 20DC ale teoreticky by to mohl bejt i ten 22DC...uvidíš jak se pohne teplota dál...

tercie
21. zář 2009

Hani ještě - jak dlouhý míváš cykly?

Eli není zač, a nevím, jestli jsem ti vůbec poradila 😀
Snažím se si užívat, ale zatím se spíš neupínám, nějak mi to nejde, čekám na ten UZ, ten to rozštípne a pak začnu nakupovat a radovat se se vším všudy 🙂

hanana
21. zář 2009

normalne tak 32, ovu tak 17-18 ale tento mesic test ukazoval + az 20 DC ale bolesti tomu odpovidaly ale teplota nejde nahoru jak by mela jsetli jsem to dobre pochopila ....