icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

murynka
22. zář 2009

koukám že jsme se se šarlotkou shodli ani jsme to nečetla 😅

murynka
22. zář 2009

kerie koukám že ema 😎 krásnéé jsme to přehlédla 😅

kopa
autor
22. zář 2009

V pátek si vemu dovču a někam vyrazíme ☹ jsem z toho fakt moc špatná 😔

sarlotta
22. zář 2009

kopi IP--- a nebu´d smuténka

martinkal
22. zář 2009

Kopi jste oba mladí, máte život před sebou. Víš já si myslím, že je to hlavně tou jeho prací. Protože jak chlap není živitel rodiny, a hlavně, ten důležitější živitel, depkuje a cítí se na nic...... ☹

Až najde práci uvidíš, že se vše obrátí k lepšímu. Zkus ho přemluvit, aby si zatím našel třeba i horší práci, ale ta mu pomuže. 😉

Kerie blahopřeju k holčičce 🙂

m.aa.b
22. zář 2009

Ahojky všem a bohužel i novým dušičkám ☹ ☹ ☹ je mi to moc líto.

Jdu dočítat...

m.aa.b
22. zář 2009

Pročítám vaši debatu o měření bt - nevím jestli už to sem někdo psal, ale tady jsou celkem dobré stránky ...

http://merenibt.xf.cz/

farmarska
22. zář 2009

tak už jsem na 549tý stránečce 😝 mezitím jsem teda nakrmila a ted u toho koukám na Ulici, takže to jde pomalu 😀
jinak jak jste tu psali o tchýni, tak i mě mendy se tchýně ptala, kdy půjdu do práce, to byla vlastně její první a jediná reakce na potrat 😅 😅 😝 ale já si říkám že ona snad za to ani nemůže, prostě je natolik zahleděná do sebe, do svých nemocí ( je to hypochondr), že prostě nic jinýho nevidí 😔 no ale náladu jsem jako teda na ní neměla taky 🙄 tu já mám na tchánovce vlastně málokdy 😀 spíše nikdy 😅 🤐 😝

farmarska
22. zář 2009

tak a já jdu na další stránku 😀

ee.liska
22. zář 2009

farmi gratulace k práci 😀
tak jsem se konečně dospala a večer budu koukat na růžovku
maab dík za info, je to tam moc pěkně
holky kdybyste věděli jak mě bolí břicho 😝 , bůch ví co mi tam cpali 😀

hanana
22. zář 2009

elli tak snad uz to bude dobry... opatruj se .... 😉

ee.liska
22. zář 2009

hanana dík 🙂
začínám se konečně orientovat v grafu, jupíí

murynka
22. zář 2009

eli odpočívej a at je lépe 😉

farmi gratuluji k práci 😉 😎

martinkal
22. zář 2009

Farmi, mojí tchýni jsem viděla párkrát v životě, a vůbec mi to nechybí 🙂 , je to ta největší K....., promiňte, ale jinak jí nazvat nejde. 😠 😠 😠

Závidím manželovi jeho tchýni a tchána, tedy moje rodiče, 🙂 , když vidím jak si rozumí a mají se rádi, navzájem si pomáhají. No ale svět se nezboří.

EE.liško brzy se uzdrav 😉

kerrie
22. zář 2009

Holky, tak u nás taky proběhlo slzavý údolí...............manža je naštvanej a nemůže tu holčičku rozdýchat....chtěl chlapečka 😢 Vím, že ho to přejde, ale ty reakce mě tak mrzí, že jsem to obulila 😔

Kopi, mrzí mě, že máš trable s přítelem..........ale uvidíš, určitě to spolu zvládnete a ještě vás to stmelí víc k sobě 😉

Mury...............děkuju za gratulace..............bude to Emička, tohle jméno se nám líbilo od začátku 😵

farmarska
22. zář 2009

tak další stránka uf uf 😀 takže píšu další postřehy 😉

samsíku neboj určitě prášky miminku už neublíží dyť jste už velcí 😉 🙂 a ultrazvuk a všechno to okolo musí bejt taky vpořádku 😵 😵
venus tak hurá že už jste doma a že je vše jak má 😵 tak si pěkně holky pěkně užívejte a odpočívejte 😵 😵
mendy k tý genetice včera. Brali nám krev mě i manžoj, asi 5ukumavek každýmu, no tolik mi snad ještě nikdy nikde nebrali 😅 a spermoníky jsme si měli dovést, takže jsme si ještě před tím ráno udělali malou zastávečku v autě v lesíku 😀 🤐 ty výsledky mají poslat nám, na naší adresu, ale kdy přijdou to netuším.

murynka
22. zář 2009

ker 😕 😕 😕 copak a to ti řek přímo???manžel jako že tu holčinku nechce nebo jak 😅 :????? ☹

hanana
22. zář 2009

eeli ja nevim, jsem zmatena, graf mi vyznacuje ze ovulka byla (kdyz vymazu ten pozitivni ovu test) z toho grafu o nekolik dni drive nez co mi hlasil pozitivni ovulacni test , ale myslim ze ovulka probehla podle testu ne podle grafu... tak nevim kdo ma vetsi pravdu ovu test nebo graf BT??

hanana
22. zář 2009

kerrie a on s holcickou nepocital vzdyt je to 50/50 ...... ale on si zvykne 😠

kerrie
22. zář 2009

Mury...........my jsme se tak dobrírali, však víš, to jsem tu i psala.........já že bych radši holčičku a on chlapečka....ale brala jsem to jako legraci mezi náma, jelikož ve skutečnosti jsem si přála jediný....a to zdravý miminko. No a dneska mě ta jeho reakce zaskočila...............strašný zklamání, celý odpoledne na mě nemluvil a pak mi vynadal za věci, který jsme řešili někdy před týdnem.............no a pak říkal, že je naštvanej, že to není kluk, ale ať se nebojím, že ho to přejde.......to já vím, ale stejně mě to moc mrzí 😔

martinkal
22. zář 2009

Kerie 😔
ať si manžel uvědomí, že nejdůležitější je zdravé dítě 😉

My máme dvě holky a manžel říká, že to zase bude holčička a těší se, nejdůležitější je, aby po tom, co se nám tady všem stalo, se narodilo zdravé dítě 🙂 Vysvětli mu to.

kerrie
22. zář 2009

hanana.........já mu taky řekla, že co si udělal, to má 😀 😉 😵

murynka
22. zář 2009

kerie to chápu ☹ já měla také takový pocit když víš že jsem to tu psala 😔
ale ted je manžel rád 😉 on si zvykne ale chápu že tebe to ranilo ☹ ☹ ☹

martinkal
22. zář 2009

Ker chápu jak ti je, já bych se rozbrečela a asi po něm hodila to co bych měla po ruce. Muž rozhoduje o tom co se narodí, ne my holky. 😉

murynka
22. zář 2009

marti trefa 😎

kerrie
22. zář 2009

marti...........to on taky říká...........hlavně že je zdravá............a jak ho znám, tak nejpozději za 2 dny tu informaci stráví a bude šťastnej.............jen mě ta jeho reakce prostě rozhodila a přišla mi líto. 😔

ee.liska
22. zář 2009

no já ovu testy ještě nevyzkoušela tak uvidíme
farmi to jsou upíři 😀
holky díky 😉 no já mám tchýni super, má sice své mouchy, ale to asi každý 😎
jé keri to manža byl taky a za chvilku už se těšil na princezničku 😉
sakriš mury, koukám na tvý týdny a za chvilku budeš psát z porodky 😀

kerrie
22. zář 2009

Ale stejně je jasný, že z ní bude potom ještě víc vedle, než my všichni doma dohromady 😀

martinkal
22. zář 2009

Buď v klidu Ker, oni se pak můžou z těch holek po....., dcera řekne: Tatínku já bych potřebovala..... a tatínek kolem ní skáče jak pominutej..... 😀

martinkal
22. zář 2009

no vidíš shodly jsme se na tom viď?