icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

kopa
autor
13. říj 2009

Markee včera večer jsem si říkala,že jako by to mohlo bejt těhu 😅 aůle znervoznuje mě ta bolest břicha 😅 Nafouklá si taky příjdu a mám zase zácpu 😅

Kopretinko to já říkám furt že to dostanu 😀 snad něco najdu na testu 😀

katyna6
13. říj 2009

kopi-tak to je jasný!Já bych za to nic nedala,že ji těhu!!!Neměřila ses?Kdy máš dostat ms?

aja.83
13. říj 2009

Kopretinko, děkuju. To jsi mě uklidnila. Neboj, i vám se to jednou povede, neházej flintu do žita! Musíme myslet pozitivně a jednou se štěstíčko musí unavit a sednout i na nás... 😉

kopa
autor
13. říj 2009

Katynko dneska jsem 27Dc a mám to dostat v pátek.

katyna6
13. říj 2009

kopi-my to holka dáme!!!!!!!!cítím to v kostech 😉 😉 😉 😉

kopa
autor
13. říj 2009

Katy 😵 😵 😵 😉 😉 😉 v nejhorším bude depka 😅 😀

Jo a dneska má kontrolu Tercinka a Murynka,tak jim drte palečky já taky držím. 😵

markee
13. říj 2009

Týjo,budeme mít těhulky 😀
A těhulkám co jdou na kontrolu držím palce 😉

katyna6
13. říj 2009

tak ho mám v albíčku,ale vážně tam takhle není nic moc vidět.Ale přítel ji tam vidí taky 😀 ,tak se necháme překvapit 😉

kopa
autor
13. říj 2009

Katy....já jí tam vidím 😵 😉 😉 ted jen aby sílila 🙂

markee
13. říj 2009

Katy,já to tam taky vidím. Tak to je super 😉 Když to vyjde,jakože jo, tak máš červencové mimčo,co? 😀

katyna6
13. říj 2009

kopinko,no právě,aby za chvilku nezmizla

markee
13. říj 2009

Hm,tak spíš červnové,ale to je úplně jedno.Prostě letňátko 😉

kopa
autor
13. říj 2009

Markee Katy by měla myslím červnové miminko 😅 😀
Páč já jsem si to počítala kdyby mi to náhodu vyšlo a TP koncem června 😀 😵

kopa
autor
13. říj 2009

😎 😎 😎 😎

kopa
autor
13. říj 2009

ted už bude jen čárečka sílit 😎 😲

markee
13. říj 2009

Týjo holky,jen tak dál. Šup ať jste všechny těhu 😀

katyna6
13. říj 2009

to by bylo super holky,kdyby to vyšlo!Já mám v červnu narozeniny a krásnější dárek bych si ani přát nemohla 😵 😵 😵

markee
13. říj 2009

Katy,tak to věřím. Lepší dárek opravdu není 😉

aronek
13. říj 2009

katy, tak jsem ti koukala na ducha a já ho taky vidím 😀 Já si tedy mimčo dala taky k narozkám, mám je taky v březnu, jako termín porodu 😉

farmarska
13. říj 2009

teda holký, já na chvíli zmizím a tady se ukazujou čárky!! 😵 a bezemne! koukejte s tím na mne příště počkat! 😀 😀 😀
katuško to je náááádhera!!! já tu druhou taky vidím!!!! 😵 😵 😵
i já mám nrozky v červnu, tak bych taky chtěla tenhle dárek 😀

kopi i já si to už počítala dopředu, kdy že jako budu rodit! 😀 😀 dokonce jsem si i uklidila bedýnku s vložkama ze záchodu a odnesla jsem jí na vrchní polici do kumbálu 😎 mrcha už prostě nesmí přijít 😎 jinou alternatívu ani nepřipouštím 😀 😀 😀 😀 😀

kopa
autor
13. říj 2009

Farmi já si ani tenhle měsíc nekoupila vložky 😀 😀 😀 😀 tak sem zvědavá co budu dělat až mě to přepadne v práci 😀 😀 😀

farmarska
13. říj 2009

koppi a ty taky vůbec nad ničím jiným nepřemejšlej 😠 bo do těch fuseklí se mi vážně nechce 😀 😀 😀

markee
13. říj 2009

Farmy,jasně 😉

farmarska
13. říj 2009

kopi no to já už minulej ne 😀 😀 a pak jsem měla co dělat 😅 zbyly mi tam jen jedny takový co nemusím 😅 a velká zásoba tampůnu 😀
jsme to ale případi co! 😎 😀 😀 😀 😀

farmarska
13. říj 2009

kopretinko to mne mrzí s tou mrchou co očekáváš 😢 ale co ty víš, třeba se zrovna pleteš a ona nedorazí 😉 moc bych ti to přála 🙂 🙂

farmarska
13. říj 2009

jo a mury a terci, holky myslíme na vás!!!! 😵 😵 😵

katyna6
13. říj 2009

kopi,farmi-jeeeežiš holky,to by bylo tak skvělý,kdyby nám to všem třem vyyšlo!!!!A farmi-mě při min.těhu taky děsně smrdělo kafe!jak mám tu vůni čerstvého turka ráda,tak v těhu jsem ji nemohla ani cítit!Teď teda zatím nic,ale asi je ještě brzo,já ani netuším,kdy byla ovu,tipuji tak začátek měsíce.

farmarska
13. říj 2009

katy mě už zase kafe voní 😢 😢 zrovna si dávám jedno slabý nescafe s mlíčkem 😅
ach jo, já mám všechny tyhlety postřehy, ale jen chvilkově 🙄

kopa
autor
13. říj 2009

Holky to by stejně hust kdyby to vyšlo!!!Páč máme všichni tři narozky v červnu 😀 😵

farmarska
13. říj 2009

tak já zase mizím holky. včera jsme tošku přestavovali synoj pokojíček a dneska bych tam chtěla přebrat hračky, se kterejma si nehraje šoupnout do beden na půdu (schovat pro budoucího sourozence 🙂 ) a zbytek odprášit a zarovnat.
holky co máte přibližně stejně stará dítka.. uklizej si ti vaši rošťáci sami pokojíček? 😕