Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
sarlot to víš celá já 😵
hele zrovna dneska dopoledne jsem na tebe myslela, když sem byla zavrtaná v pelíšku s noťáskem na klíně, že ty asi chuděrko někde, ted makáš a mrzneš 😖
tak jsem to všechno dočetla a holky nepotěšily jste mne 😢
kopi co to je todleto! 😠 mrcha jedna hnusná 😝 ale dobře, že to bereš, tak jak to bereš a poslechni příteláka, ...napodruhý to musí vyjít!hlavně že stříká!! 😵
no jo farmi, tak to jsem určitě makala a mrzla🙂)) to je fakt ... ale byla aj sranda se zákazníkama 😀 😎 dneska sme se zasmáli 😉
to je dobre sarlotko ze se tam obcas aj dobre zasmejete. farminko ty si celej den makala,jo. tak to ted musis jen odpocivat 😵
ahoj mari-dnes ani moc ne,měla jsem odpolední a i když byl docela cvrkot,těch 5 hodin se zvládnout dá.
No holky,nevím,nevím,ale mám pocit,že se zítra přidám ke kopince 😠
ahojky holky
jen hlásím že žiju 😅 nestíháme.......
hlavně mi není úplně nejlíp 😒
moc jsme nedočítala ☹ tak co je tu nového??? 😕
kerrie-no,mám takový pocit.Večer jsem chvilku malililinko špinila,test včera ráno taky žádná sláva,tak si myslím,že to teď nevyšlo.
tercíku to je mi líto ☹ ☹
kerie vaší kočičiky také ☹
katy to snad ne 😢 😕 😔 .....
leni ach joooo,nějak ty dvě // ted stávkují 😠 ☹
Mury...............nepřeháněj to...........já vím, že je to těžký se šetřit, když máte doma takový práce.....ale zkus to, prosím. 😉 A jak to s bytečkem vypadá? 🙂
ker já ted nic nedělala 😒 jen dohlížím 😀 😀
dnes jsme dodělali koutek pro malou je v albu 😵 😵
zíta přijde elektrikář
úterý kuchyně
pak koupelna a stěhování 😵 😵 😵
já hodně poslíčkuju je to nepříjemný 🙄 🙄 🙄 co ty???
Mury..........ten kouteček jsem Ti v albíčku omrkla........je kouzelneeeej...........úplně už tam tu vaši malou berušku vidím 😵
No jo, ty poslíčci, to musí být na prd............však mě to už asi taky za pár týdnů nemine. Zatím se cítím fajn.....akorát jsem čím dál víc podobná velrybě a manža mi zavazuje boty 😀 😀 😀
Ale odsejpá vám to krásně...............akorát to všechno stihneš zabydlet, než přijde Sofinka 😵
Ahojky,
tak brouzdám na netu a něco jsem našla.
Jsou tam i zajímavé rady a diskuse. Kdo máte zájem http://www.tehotenskakalkulacka.cz/
Marke ☹ , já si četla "jak otěhotnět". je tam popsaný hlen i čípek co dělá v které fazi.
Kopreti, využívat je budu pak snad taky.Až se jednou zadaří zdravé dítko 😉
Kerrie,už jsem se k tomu dokopala ji tam dát. Jsem tam s Johankou-vloni cesta do Chorvatska. Jé jak bych jela znova,tam jsme ještě netušili jak hnusný bude další rok ☹ Chci zas takový život jak předtím,chjo.
kopreti-ty stránky\ jsou moc fajn,já tam taky hodně chodila,když jsem byla těhu.A snad zase brzo budu 😉
no nic kočky,já jdu šupnout do pelíšku k příteláčkovi.Bydlíme spolu už rok,ale pořád mi připadá,že jsem si ho ještě vůbec neužila 😀 😀 .Tak papa a dobrou
Markee..........život je jak na houpačce............teď musí následovat šťastný a krásný období, neboj se 😵

markee supr, že jsi se takhle hezky mohla u mudry vykecat 😉 určitě se ti moc ulevilo a ještě uleví a určo ti to k něčemu bude 😉 🙂
tak já jdu dočítat dál 😉