icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

markee
17. říj 2009

Murynko,tak to je mi s elektrikářem líto ☹ Kruciš,ale třeba se mu fakt udělá líp a přijde.
Já a Johanka teď jíme zmrzku,máme zatopeno,tak nejsme jak prdloušové,že v zimě jíme zmrzku 😀
Jinak prostě moje nálada je pod psa. Pojedu k tátovi a tam se bojím zas těch poznámek. U něj nemůžu bulet,pže přeci "to" ještě nebylo dítě. Prostě jen to řeknou,tak už bulim nebo spíš jen na to myslím,tak už bulim. Vim,že nechtěj,abych se trápila,ale měli by radši mlčet a né prohazovat určitá slova jen tak.
Holky,musíte tu postupně otěhu a všechny musíte to mít v pohodě,ať se víc a víc nabiju pozitivem.
Psycholožka říkala,že je dobře,že si tu s vámi povídám,že si čtu příběhy,které se stali ostatním. Že mě to naopak nutí to ze sebe dostávat a né se tím ubíjet. Prostě dělám vše dobře,ale i tak prostě bych nejradši někam zalezla a probulela den. Mě je fakt hrozně ☹
Martinkal, krásná fotka Lucinky,je to opravdu srandovní a krásné 🙂

murynka
17. říj 2009

leni si počkám ale nebude to dlouho trvat 😉 😵 😵 to vím 😎 také se na to těším 😵 😵 😵

jinak dortík bych si také dala 😝 cokoliv sladkého můžu 😀 😀 nám naštěstí peče tchýně 😀

murynka
17. říj 2009

leni a jaký pečeš???? 😕 😅

murynka
17. říj 2009

markee-Markét tak tu zmrzlinu nechápu 😅 😀 jsme tu pod dekou manžílek zatopil tak je tu teploučko 😵
ale že bych si dala zmrzku 😕 😨 to fakt ne 😀 😀
ach jooo je mi tak líto co prožívíš 😔 😔jinak psycholožka je rozumná pokud toto tvrdí 😉a hned to ukážu manželovi aby mi věřil 😀 😀...mě hodně tyto stránky po potratě pomohli....takže na tom něco bude!!!!
ani nevíš jak ráda bych ti pomohla obejmula tě ☹vím že ten elektrikář je oproti tomuto prostě prd 😔 😔

nicollka
17. říj 2009

Tak mě špinění skončílo, zase jen ráno, ale ty bolesti jsou strašné. Tak uvidím co ráno, já už se z toho picnu, tak buď ať je tak nebo tak, ale ne pořád tak napůl :347:

Jdu upéct perník s piškotem.

aronek
17. říj 2009

jste všechny tak pilné a já jsem ráda, že dýchám ☹ Nemáte někdo něco na zalehlé uši? Já snad budu nakonec i hluchá 😠

mari111
17. říj 2009

marke ty si dneska zas smutna? nebud,sak mate peknej den s Johankou ,mlsate zmrzlinku. ja vim ono to jen tak nejde,nebejt smutna,chce to cas

murynka
17. říj 2009

aronek to jsme dvě ☹ já se cítím hrozně 😔 😔

markee
17. říj 2009

Murynko, netrap se mými stavy. Bude to ještě běh na dlouhou trať. Prostě to fakt nejde tak rychle ze mě,prostě nemůžu zapomenout. A některé dny jsou lepší a některé horší. Mysli na Sofinku a že opravdu už za pár dnů tu bude s vámi. Já se tu vykecám a bude líp,snad,doufám v tom.

markee
17. říj 2009

Jdu nás sbalit a jedeme k tátovi. Papa.

aja.83
17. říj 2009

Ahoj holky, jak se máte? Nám včera umřela tchýně, vzalo to rychlý spád. Ve středu máme pohřeb, už druhý v tomto měsíci. Ach jo. Navíc nemůžeme sehnat číslo na jejího prvního muže, vlastně otce mého manžela. Víme jen, že bydlí v Praze 5 a číslo na něj měla tchýně v telefonu a ten zabavila nemocnice, dostaneme ho až při dědickém řízení. Manžel se s ním nestýkal, ale tchýně s ním byla v kontaktu. Myslím, že by to měl vědět a chtěl by třeba přijet.

aronek
17. říj 2009

aji, to je mi moc líto ☹ a ještě k tomu ty starosti 😢 I když pokud není naděje, tak je lepší, že to vzalo rychlý spád. Přeji ti hodně síly

aja.83
17. říj 2009

Holky, kde se dá ještě zjistit telefonní číslo, mám i rodné číslo toho táty, operátoři mi to nechtějí říct, jen u T-mobile mi to řekli, že takovýho zákazníka nemají.

aronek
17. říj 2009

aji a někdo jiný z rodiny by kontakt neměl?

sarlotta
17. říj 2009

Ahojík holky🙂

Jééé markee má fotečku - to jsi mě potěšila 😉

Aja - tak to je mi moc líto ☹ ☹ ☹ Buďte silní a stůjte při sobě, manžel bude potřebovat hodně obejmout - tak to zvládněte- pohřeb a příbuzné. Napadlo mě- kdybys zavolala doktorce a vysvětlila situaci- třeba by Ti dovolila do telefonu aspoň nahlédnout- to je snad lidské ne ?

sarlotta
17. říj 2009

katyna - neštvi joooo - žádná mrcha nebude! 😉 Tady se bude těhulit 😎

farmarska
17. říj 2009

ají i já bych zkusila tu doktorku 😕 😢
sarlot moje řeč, tady se musí těhulit!! 😠 😉

mari111
17. říj 2009

je ajusko jeste tohla k tomu,holky maji pravdu,skus tu doktorku,snad to pochopi ☹

farmarska
17. říj 2009

holky aronku s murynkou, pošlety ty bolesti a nemoce zase o dům dál jo 😉 k někomu hnusnýmu 😉 u vás už byly dlouho 😝

murynka
17. říj 2009

aji to mě fakt mrzí ☹ nechápu jak nemocnice nemůže vydat mobilní telefon 😲 😲 my to vždy vydávali rodiným příslušníkům 😕 😕

farmi ☹ moje bolesti zad tu asi budou do porodu 😠 je to horší a horší zase jsme usnula to je neskutečné a nevím co s tím 🙄 🙄 🙄

aronek
17. říj 2009

farmi, tak ať to zkouším jak to zkouším, tak bolest se drží 😠 Ale ráda pošlu někam jinam 😒 Hlásíte se někdo? 😀

kerrie
17. říj 2009

Aronek..........no já osobně se nehlásím, ale znám pár lidí, kteří by si to zasloužili 😀 😀

aronek
17. říj 2009

Takový znám taky, jenže na hajzlíky se prý nic špatného nechytá 😠 Ale kdyby chytalo, tak mám té choroby ještě málo 😀

kerrie
17. říj 2009

No to je fakt..........zmetkům se nikdy nic špatnýho nepřihodí 😠

tercie
17. říj 2009

Ahoj holky,já jdu dneska až teď, jsem sama doma, tak jsem se pustila do velkýho vaření, abych se nějak zabavila. Dostala jsem chuť na bramborovej salát a řízek, tak jsem se dneska bičla a pustila se do toho. Před chvílí už jse se nadlábla, tak teď mám energii na to, vás dočíst, tak jdu na to, tak mi mezitím neutečte 🙂

mari111
17. říj 2009

ahoj tarcinko,jejda sem ti vcera nadelala chute na rizek a salat?,my uz rizky nemame,jen trochu salatu zustalo 😝

murynka
17. říj 2009

ahojky míšo 🙂 jak je??

my ted udělali vynikající palačinky 😝 tak jsem se přejedla 😀 😀

tercie
17. říj 2009

Aji upřímnou soustrast.....

Kopi tak mrcha, to je ale hajtra hnusná, mrzí mě to...ale není všem dnům konec 😉

Mury tak tvoje depky ohledne elektrikářů naprosto chápu, my to máme to samý v bleděmodrým... Jelikož máme elektrokotel, máme nárok na 20 hodin levnýho proudu, jenže to nějak nefungovalo, noční proud nám nešel, tak jsme volali v týdnu, přijeli to opravit a nainstalovali k pojistkám takovou kontrolní diodu, abysme viděli, jestli ten noční proud tam jde. No jako dobrý, dioda svítí, ale pro změnu nejde proud vůbec nikam jinam, takže nesvítíme, netopíme, nehřejem vodu a ldnice taky nejde, tak jsem ji musela dneska komplet vystěhovat. 😝
A manža má dneska šichtu od 8 do 3 do rána, zejtra nám nikdo nepřijde a v pondělí manža odjíždí na 14 dní do kurzu se psama, tak tu budu sama, ještě, že ještě můžem bejt u rodičů a nemusim bejt na baráku v zimě a potmě...

Mari no jejda, já včera jak jsi o tom psala, na něj dostala ukrutnou chuť, a zdlábla jsem i ten řízek, i když mi maso teď tolik nejede, snědla jsem ho s chutí 😉

murynka
17. říj 2009

míšo tedy to máte tedy také dobrý 😠 ☹ s tou elektrikou 😖 jsou to starosti co 😔
já se fakt modlím at mu je zítra lépe jinak s kuchyní se můžu rozloučit a stěhování se tam posune a mě omyjou 🙄 🙄
ví že to potřebujeme do úterý ale nemůžu po něm chtít je to důchodce aby nikam šel když mu bude zle 😅
takže ty mrzneš????hele jak jste to měli s tím krbem?koupili jste vložku kdo vám jí tam dal a kdo to obezdil atd???

kagatkaga
17. říj 2009

ahooooj, jsem tu po mooooc dlouhé době a hlásím, že máme 3 týdny do porodu a utíká to jako z vody 😉 Murynko co ty, jak se máš?.....taky mě občas trápí záda.....teda spíš bolesti kříže a ty jsou fakt příšerné ☹