icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

farmarska
17. říj 2009

ahoj , jé dnes se tu koukám moc nekecá 😕 pořád jsem na stejný stránce, jako dyš jsem odešla 😀

tercí to jsou trable to ti povím, hrůza děs 😝
hele a u rodičů budeš mít net, budeš s náma ve spojení, nebo to tě jako celejch 14dní neuvidíme 😨 😨

murynka
17. říj 2009

kaga no nazdar 😵 😵 😵 nedávno jsme na tebe myslela 😎
jak je??kolik máš nahoře kg atd atd??
no mě to nebolí občas ale skoro pořád ☹ 😠

kerrie
17. říj 2009

Kagat.........ahojda, jak je? 😉 Ty se máááš, za pár dní budeš mít mrňouska v peřince 😵 Doufám, že nám pak dáš vědět 😉

kagatkaga
17. říj 2009

jasně že Vám dám vědět.....často pročítám, ale některé příběhy mě vždycky rozhodily, tak jsem sem chvíli nechodila

murynka
17. říj 2009

kaga a mě neodpovíš ☹ 😀 😀

kagatkaga
17. říj 2009

jen jsem dneska uplně sama doma a všichni jsou mimo Prahu, tak doufám, že bude klidná noc 😉 ......ale celý den jsem jen tak proležela, protože se mi chce hodně spát a relaxovat dokud to jde 🙂

murynka
17. říj 2009

kaga a kdy máš TP??

tercie
17. říj 2009

Farmí u našch mám net, a ten lítá rychlosí blesku, nebudete ty moje příspěvky stíhat 😀

Mury vložku jsme si usadili sami a obezdíval nám ji známej zedník, nic na tom není, jen to chce dodržet postupy aby neztratila na funkčnosti 😉

kagat hezký večer, taky už se těším na další miminko 😉 a ani se moc nedivím, že se ti sem nechtělo, bývalo tu hodně smutno, a pořád je, když se přidá nová duše...

kagatkaga
17. říj 2009

jojo Mury 🙂 ....TP 5.11., tak doufám, že do té doby vydržíme....my totiž moc nestíháme 😕 Jinak se máme krásně , i když nahoře mám 17kg....vůbec nevím, kde jsem to nabrala....pořád jsem měla 12-13kg navíc a najednou 17kg.....ale mám to jen v pupku, tak snad nebudeme mít obříka??? 🙂

tercie
17. říj 2009

Mury já naštěstí nemrznu, ještě nejsme přestěhovaní, takže jsme pořád u manži rodičů, manža se chce stěhovat, až bude mít postavený kotce pro psy. Psal, že zítra zajde za elektrikářem, je to známej tady ze vsi, taky důchodce 🙂

tercie
17. říj 2009

Holky jdu vyvenčit Fesťu, za chvíli jsem tady. Budete tu některá večer? Jsem doma sama a je mi smutno 😅

murynka
17. říj 2009

míšo děkuju 🙂 za ten krb 😉 hezké venčení o když je zima 🙄 🙄 at nezmrzneš 🙂

kaga co nestíháte??17kg 😕 ty jo já jen 8kg 😀 😀

kagatkaga
17. říj 2009

no fakt nevim kde to mám.....když někdo říkal, že nabral 20kg tak jsem kroutila očima, že to musí být síla, ale nakonec mám i já 17kg.....nebooooj ono to naskáče takhle nakonci 🙂

murynka
17. říj 2009

kaga vy se také budete stěhovat že??nebo předěláváte??

farmarska
17. říj 2009

tercí já bych tu mohla být, ale později, ještě musím udělat puding rodince a poskládat prádlo 😝

kagatkaga
17. říj 2009

jojo my se stěhujeme i předěláváme....teda vlastně už jsme přestěhovaný.....pokojíček s ložnicí je hotový a ještě nás čeká tento týden obývák 😉

kagatkaga
17. říj 2009

a na domečku pracuje tatínek o víkendech, takže děláme co se dá a občas i nedá 🙂

murynka
17. říj 2009

kaga tak to máte jako my 😀 😀 my se budeme stěhovat tak a 3týdny 😀
máme už ložnici,s koutkem pro malou kuchyn snad bude v úterý 😉 a koupelna příští týden...

chápu mlj manžel tam taky maká 🙄 🙄 🙄

kagatkaga
17. říj 2009

ted jsem si pustila na ukázku DVD se cvičením pro těhulky a po porodu.....a povím Vám, že kdybych si tohle zacvičila, tak dneska rodím 😀

kerrie
17. říj 2009

Kagat..........ježkovy voči, tak ne abys to zkoušela 😀 😀 😀

murynka
17. říj 2009

ker 😀 😀 😀 😀

kagatkaga
17. říj 2009

No snad stihneme tento týden vymalovat a vytapetovat obývák....a dodělat pár detailů at pak už můžu jen odpočívat a těšit se na miminko 😉 .....dneska se přemlouvám k žehlení povlečení a závěsů a ne a ne se mi do toho chce
😝

murynka
17. říj 2009

kaga jsme ráda jak to píšeš že jste to zvládli atd 🙂 😵 já se toho děsím ☹ ..ale také to zvládneme 😵
musíme 😀 😀

holky jdu na superstar pěkný večer 😵 😵

markee
17. říj 2009

Ahojky Kaga. Téda ty už to máš fakt za pár,den po kelly 😉 S tím cvičením teď už neblbni a 17kg není moc(já fakt měla těch 20kg 😀 )
Jo bude tu zas nových miminek a to je dobře.
Já přijela před chvílí od táty,od jeho ženy jsem dostala mandlovku na dort,takže už nemusím shánět. Teď jen vymyslet jaký udělat.

kagatkaga
17. říj 2009

no cvičit to fakt nebudu 😉 😝 ...to snad radši půjdu žehlit 😵

Mury ted už se mi to píše, ale těch nervů kolem přiznávám nebylo málo, tak ti držím palečky at to ustojíš a ty bud v klidu....máš ještě do porodu času dost, i když nakonci to utíká 😕

murynka
17. říj 2009

kaga ty nervy znám 🙄 🙄 .....no 6tt 😀 😀 nevím zda je dost 😅 ale děkuju 😵 😵

měj se a ukaž se někdy 😵 😵

kagatkaga
17. říj 2009

já chodím jinak na těhu cvičení a to je oproti tomu DVD velký rozdíl....a jinak cvíčo v těhu doporučuju 😉

kerrie
17. říj 2009

kagat........já taky chodím na těhu cvičení a nemůžu si to vynachválit...........fakt paráda, taky všem doporučuju 🙂

kagatkaga
17. říj 2009

jo jo nervíky v těhu u mě fakt pracují, takže vím o čem píšu a vůbec to lehké se stěhováním nebylo, ale teprve si zvykáme.....jsme tam 14dnů....i když ted na víkend a někdy jsem doma.....přeci jenom to mám blíž do porodnice 😀

kagatkaga
17. říj 2009

jak často chodíš? já 1x týdně a je to příjemný, abych uplně nezlenivěla a nabrala sílu na miminko 🙂