icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

mari111
18. říj 2009

sirel , zerci kde ste strasidla moje? mame tu dobrou spravu, vstavejte strasidla a podte se radovat s farminky

mari111
18. říj 2009

no ani bych se nedivila kdyby neco koupila 😀 aronku

aronek
18. říj 2009

mari, můžeme se vsázek jestli ano, nebo ne a kdyžtak kolik toho nakoupí 😉 Tak jí ta neschopenka vyšla 😀

sarlotta
18. říj 2009

🙂))) tipuju jedno bodyčko minimálně🙂))))))))

if.v
18. říj 2009

mari, aspoň já tu jsem 🙂...to bys mohla ocenit 🙂

aronek
18. říj 2009

vzhledem k otmu, že je neděle, tak to bude mít těžké, ale tak tipuji, že něco zvládne koupit 😉
ahoj ifv, jak trávíš neděli?

farmarska
18. říj 2009

bu bubu strašidla jsem tu 😀 😀 ale jen na skok, mám tu tchánovce 😝 tcháník hraje šachy s manžou a tchýňka se šla podívat s Robertem na mnou předělanej pokojíček a já se tu cpu jednohubkama 😉
holky náhodou by jste se divily, dnes jsem na prtě nic nekoupila, byla jsem i s manžou a ten mi to nikdy nenechá všechno pořádně prohlédnout, furt někam chvátá.."bud to vem, nebo neber" 😀 takže já si to vychutnám spíš v tejdnu, až pojedu sama 😅 😉 😀
navíc dneska jsme fakt spěchali, bo jsme ještě museli nachystat oslavu, syn slaví desáte narozeniny 😵 😵 😵
teda slaví až 21.10., ale tak s jednou babičkou to slavíme ted a s tou druhou příští víkend 😝

farmarska
18. říj 2009

aron vedle jak ta jedle 😀 😀
to víš okolnosti tomu nepřály 😀 😀

holkýýý já mám takovou radost a uplně bulím , když čtu, jak mi tu všechny fandíte a přejete 😵 😵 😵 je to dojemný a já mám navíc asi pošušmaný hormóny 😀

aronek
18. říj 2009

farmi zklamala jsi 😀 čekala jsem minimálně nějakou maličkost 😉 Hezky si užijte oslavu 😉

aronek
18. říj 2009

farmi já tě taky oplakala 😢 😀 😀 😀 😀

if.v
18. říj 2009

Mari, dneska jsem sedla k vyšívání, malá sedí u počítače a manžel odjel na týden pryč... Farminko, manžel už to ví?

mari111
18. říj 2009

if ocenuji ze si tu neboj 😵 Farmiku tak synkovi vse nejlepsi a jak se drzis pred tchanovcami? predpokladam ze jim to jeste nechcete rict 😉

mari111
18. říj 2009

teda vysivas,jo. ja potrebuju prisit zip na kabat bo nebudu mit v cem jit zitra do rachoty jen mi pritelak musi spravit masinku sici

if.v
18. říj 2009

tak tam Mari dej knoflíky 🙂 nebo cvočky 😀

murynka
18. říj 2009

farmi 😀 😀 také jsme tě oplakala štěstím 😵 😵 😵

katy 😒 to mě mrzí tedy...... ☹ ☹

sirella
18. říj 2009

ahojky holky...přišla jsem jen nakouknout 🙂

Farmi...to je výborná zpráva...hned mám krásnější den 🙂 Moc moc gratuluju

Mari:díkas za noční podporu 😉 dost jsem depkařila a tys mi pomohla...manža se vrátil z karet celkem ok...jen mírně piclý....říkal že dá na měsíc pokoj tak uvidíme 😀Příští víkend je můj tak pojedem asi na chajdu na ryby 🙂těším se už teď jak malé děcko

mizím "hodovat"...máme hody tak musím s prckem na kolotoče.Mějte se tu hezky...ahojky

ikopretinka
18. říj 2009

Farmi moooooooocccccccc blahopřejuuuuuuuuu a držím palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😉 😵

mari111
18. říj 2009

sirel nemas za co dekovat 😉 hlavne ze uz mas lepsi naladu 🙂 uzi si hody

kopa
autor
18. říj 2009

FARMINKO,
Moc,moc gratuluji ke // 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 držím palečky,abyste to s mímem dotáhli dokonce 😵 😵 😵 😉

if.v
18. říj 2009

ahoj Kopi

kopa
autor
18. říj 2009

Vidíš,že by ti pomohl ten tvůj sexy rajcovní obleček??? 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎
Tak a hnedka máš ten nejúžasnější vánoční dárek 😎 a dárek na svoje narozky,no paradááááááá 😀 Uplně mě to tu rozbrečelo radostííííí 😅 😵
už chci taky // 😅

venuska
18. říj 2009

Ahojky,

Farmi, co to vidím??? GRATULUJI ke dvoum // 🙂 Normálně mam i za tebe velkou radost. Jupííííí. Hlavně, ať vše vydrží do konce. 🙂 🙂 🙂 Moc ti to přeji 🙂
Hlavně se šetři.

kopa
autor
18. říj 2009

Ahoj Ivčo,
včera jsem četla,jak jsi psala že tě to vzalo víc než mě(to že jsem nebyla těhu).Tenhle měsíc už snad budu v klidu a bez nervůů 😅

kopa
autor
18. říj 2009

My jsme byli dopoledne u synovce.To byla schow 😀 😀 😀 Synoveček vzal obrovskej mop a dělal,že vytírá 😀 😀 normálně to okoukal od táty.Potom mi ukazoval na zdi že má žirafu a krokodýla. 😀 😀 a potom jsme si spolu myli ruce 😎 byli jsem tam 3 hodinky.Pak ještě ukazoval jak umí hezky hajat 😀

if.v
18. říj 2009

no jo Kopi, já už na to málem sázela...tak nějak mi přijde, že byla se // na řadě Farminka a ty a pak teprve až vy budete těhulky, tak budu i já 🙂 . Prostě mám ten pocit..tak mě nenech dlouho čekat, jo?

mari111
18. říj 2009

ahoj kopiku, jak se mas? sis synovecka uzila co 🙂

mari111
18. říj 2009

tercinko kdepak si? halooooooooo ty hajas?

if.v
18. říj 2009

týjo holky, já se do toho vyšívání po letech dnes ponořila...fakt relax a hlavně změna proti pletení 😀 . Jste tu některá taky tak pošahaná do ručních prací?

kopa
autor
18. říj 2009

Mari mám se dobře 😉 Ted jsme si udělali čajíka a máznem si chlebíka s marmeládou 😵
Ivčo no pokusím se 😅 😅 musím být v pohodě 😅

if.v
18. říj 2009

mari, Tercinka zase vyspává, aby mohla potom bubákovat do 2 ráno 😎