Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)

•
24. lis 2009sirrel no uvidíme,přiložila jsem mu nůž na krk s tím že budto se vzpamatuje a nebo příští týden si hledám bydlení.
0
Ahojte holky, dlouho jsem tu nebyla, jen o sobě dávám zprávu, že jsme zatím v pořádku. Sice jsme si asi týden poleželi v nemocnici, protože malému se chtělo na svět dřív,ale ted už se umoudřil🙂
Hlavně chci pogratulovat novopečené mamince Murynce k její nádherné Sofince!!!!A vám ostatním popřát hodně štěstíčka, držte se kočky a usmívejte se. Každá z nás se přeci jen dočká.
Hlavně chci pogratulovat novopečené mamince Murynce k její nádherné Sofince!!!!A vám ostatním popřát hodně štěstíčka, držte se kočky a usmívejte se. Každá z nás se přeci jen dočká.
Jinak holky mi byli na natáčení 3D dvd. Malá ukazovala, že je opravdu holčička 😃 , chtěla si zbaštit paleček u nožičky, pořád si ho strkala do pusinky. Už jsme si to dvd několikrát pouštěli, a musíme se tomu pořád smát.
Dr. nám řekla, že malá už má skoro kilo, je o týden napřed, takže mám počítat s porodem kolem 1.3. 🙂 VŠE JE JINAK OK.
Dr. nám řekla, že malá už má skoro kilo, je o týden napřed, takže mám počítat s porodem kolem 1.3. 🙂 VŠE JE JINAK OK.
ahojky holky jdu pozdravit x-) x-)
ráno jsme se věnovala manželovi a vařila a ted mě čeká halda prádla na žehlení :-p holky nebyla jsme zvyklá tak často prát a jen za dnešek to byli 4 pračky =-) :-p :-p síla...hlavně pro malou :-x
amynko moc děkuji x-) x-) tobě se to také krátí to je dobře x-) x-) držím palečky na hezky porod x-)
tercíku to je dobrý s tou soc.pracovnicí 😃 😃 😃
ráno jsme se věnovala manželovi a vařila a ted mě čeká halda prádla na žehlení :-p holky nebyla jsme zvyklá tak často prát a jen za dnešek to byli 4 pračky =-) :-p :-p síla...hlavně pro malou :-x
amynko moc děkuji x-) x-) tobě se to také krátí to je dobře x-) x-) držím palečky na hezky porod x-)
tercíku to je dobrý s tou soc.pracovnicí 😃 😃 😃
kellly malá je krásnučká. A s blinkáním, to ti řekli v nemocnici že je to mlíkem? Mě malej blinkal do 3 měsíců. Postýlku musel mít vypodloženou i v porodnici, a brkání neznám, pořád jen blinkal, napapal se a blinkal, prý neměl dovyvinutou klapku, nebo se přejedl a co bylo navíc to šlo ven. A je to krásnej klučina.
já teda sádlo nee...ale polévku...mňáááám...po té bych se utloukla 😃
Mistrová uklízeček??? 😃 Ale tak to máš pohodku u PC...to nepředpokládám že bys lítala s hadrem...což???I když se vsadím že někdy zaskočit je třeba potřeba
Ale jo celkem to jde.Jen mě teď krkli kluci od sousedů(oni jsou takoví vadnaví tak si s nima děcka nehrají) Vyhrožovali synovi a jeho kamošovi tím že na ně poštvou psiska...Oni fakt nejsou normální tak mám docela strach tak jsem to teď řešila s manžou po ICQ jako co s tím.Tak mi říkal že musíme odchytit jejich mamku a říct jí to.Že pokud se to bude opakovat tak to budem řešit rovnou s policajtama a nebo min.ve škole...jenže ju odchytit je kumšt...kvůli chlapům co je prohání nevíme kde se kdy potuluje :-|
A co ty jak se máš???Pracuješ na směny???
Mistrová uklízeček??? 😃 Ale tak to máš pohodku u PC...to nepředpokládám že bys lítala s hadrem...což???I když se vsadím že někdy zaskočit je třeba potřeba
Ale jo celkem to jde.Jen mě teď krkli kluci od sousedů(oni jsou takoví vadnaví tak si s nima děcka nehrají) Vyhrožovali synovi a jeho kamošovi tím že na ně poštvou psiska...Oni fakt nejsou normální tak mám docela strach tak jsem to teď řešila s manžou po ICQ jako co s tím.Tak mi říkal že musíme odchytit jejich mamku a říct jí to.Že pokud se to bude opakovat tak to budem řešit rovnou s policajtama a nebo min.ve škole...jenže ju odchytit je kumšt...kvůli chlapům co je prohání nevíme kde se kdy potuluje :-|
A co ty jak se máš???Pracuješ na směny???
Začni psát odpověď...

Odešli