icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

maarrtina
8. pro 2009

ahoj, holky, zdravím, mě dnes dorazila právě mrcha.
Kopi: 1DC, mi prosím napiš do tabulky.
Plánovala jsem,si, že když by to vyšlo tak by to byl krásný vánoční dáreček. ☹

aronek
8. pro 2009

pe.martino, ale mně i doktor řekl se klidně snažit hned. Pokud nebude tělo připravené tak se mimčo nechytne a špatně něco může být i za půl roku. Takže já vlastně dodržovala pokyny doktora 😉

aronek
8. pro 2009

maarrti, to je mi líto ☹

maarrtina
8. pro 2009

Snad příště, jsme od revize 6 měsíců a jaksi se nám nedaří, předtím jsem otěhotněla po 4 měsících.

pe.martina
8. pro 2009

aronek, no to je taky pravda ......... asi to necháme osudu a bude

pe.martina
8. pro 2009

Taky u vás tak leje, to je jak najaře a né 3 týdny před Vánocema 😖

aja.83
8. pro 2009

Maarti, to je mi líto. Vítej do klubu, taky už se snažíme 5 měsíců a nic. No tak zas musíme ještě počkat!

maarrtina
8. pro 2009

aja.83 jsně máš pravdu, hlavně se nevzdávat, třeba to výjde příště. 😉

ee.liska
8. pro 2009

ahojky 🙂
jejda nové dušičky, holky je mi to líto 😔
maarti, mrcha jedna... třeba to vyjde na nový rok 😉
holky já jsem 8 měsíců od revize a taky pořád nic 😒 a tento měsíc to určitě nevyjde protože jsme se netrefili do ovu

aronek
8. pro 2009

hlavně to nevzdávat a nestrácet naději 😉 podařilo se jednou, podaří se i po druhé. Každé tělo a duše potřebuje jiný čas na přípravu pro nový začátek 😉

aronek
8. pro 2009

Dotaz. Nejste některá ze Zlína? Vyhráli jsme tam dětskou vaničku a paní to nechce posílat a to máme tedy z ruky 😠

ee.liska
8. pro 2009

aronku, je nás tu pár od zlína 😎 a šarlotka je v 6tt 😀

pe.martina
8. pro 2009

Všem snažilkám držím palce ať se zadaří.

ee.liska
8. pro 2009

aronku, já jsem 16 km od zlína, klidně ti jí vyzvednu a pošlu 😎

aronek
8. pro 2009

eelisko, to by bylo supr 🙂 😀 😀 Stála nás 150kč a to bychom víc projeli. Zkusím na tu paní získat kontakt, mám ho doma, poslala bych ti ho i s mým a tobě bych to zaplatila i s poštovným a balným třeba na účet 😉

ikopretinka
8. pro 2009

Ahoj holky, no já zachvíli, za nějaký den beztak taky přibudu k mrchoviroze ☹ . My se snažíme 7 cyklů a nic. Předtím 6 cyklů než se povedlo.

Holky vy co jste se ptali kdy začít, já samovolně potratila v 17tt a Dr. mi říkala počkat tak 2 cykly, nejdéle 3. No a my začali hned po první MS a stejně prd.
Zkoumala jsem grafíky BT před tím prvním těhu a teď po revizi a zjistila jsem, že to možná těch 5 cyklů ani jít nemohlo. Rozpětí teplot před prvním těhu mám 0,9 tupňů, po revizi 5 cyklů jen 0,5 a teď poslední 2 cykly 0,8. Přijde mi to zvláštní a je fakt, že těch 5 cyklů jsem o MS skoro nevěděla a te´d ty dva cykly mi to přijde jako dřív, bolesti břicha, krvácení je jako dřív, ani moc ani málo, prostě je to divné. Třeba se právě u někoho to tělíčko dává dohromady déle a pokud některé z vás to trvalo taky kolem toho půl roku jako nám, je třeba možné, že to te´d po potratu bude i rok, kdo ví, to jen mé úvahy. 😕

zlababa07
8. pro 2009

Ahoj holky, Kopí, já tedy také prosím do tabulky dnes 1 DC, ale u mě je to paradoxně spíš radost, že dorazila, zas šlapu jak hodinky 😀
Jinak všechny moc zdravím a přeju pod stromeček to nejkrásnější překvápko 😵

katyna6
8. pro 2009

tak už jsem zase tady,ráno jsem se s váma ani nerozloučila,pač jsem zjistila,že jsem dnes obj k zubaři a trochu na to pozapomněla.ale aspoň u něj ok,jen mi naleštila zoubky.Na rtg jsem pro jistotu nešla,ale tenhle měsíc to taky nevidím moc optimisticky 😠
aji mám pocit,že koncem tydne povalím dolů za tebou,no co,aspoň ti tam nebude tak smutno 😉

zanet2009
8. pro 2009

jak tak čtu, tak nemáte moc pozitivní zprávičky 😢 to je po revizi takový problém otěhotnět? 😢

katyna6
8. pro 2009

ahojky zanet-s tím otěhotněním je to jak u koho,nekomu se podařilo okamžitě a někdo už má pár měsíců čekání za sebou.ale přejme nám všem hodně štěstíčka! 😉

zanet2009
8. pro 2009

já Vám všem taky samozřejmě přeji hodně štěstíčka a aby se zadařilo co nejdřív.

katyna6
8. pro 2009

tak já zase jdu kočky,musím dodělat oběd,odpo se ukážu,papa

pe.martina
8. pro 2009

Tak holky včera přišel manža domů ze školení s pořádnou chřipkou, takže místo aby se staral on o mě, tak je to přesně naopak.

zanet2009 asi bude lepší když se těď budeš soustředit na něco jiného, než myslet pořád na možné problémy a rychlé otěhotnění.

Já sama jsem se rozhodla, že se víc upnu na dodělání baráčku, ještě nám zbývají nějaké kosmetické úpravy a hlavně se těším na dovči, v březnu lyžovačka a v létě bych ráda aspoň na 14 dní k moři 😎. Myslím, že je to hodně i v psychice, čím víc něco chceš tím míň to jde 😒 takže když budeš mít trochu jiné myšlenky, tak to myslím půjde samo /aspoň tak si to maluju já 😀/

tercie
8. pro 2009

Ahoj kočky,tak jsem se sem konečně dohrabala. Chcíplo mi v krbu tak jsem musela všechno vyházet, vybrat popel, všude vyluxovat, no a pak jsem zjistila, že nemám čím zatopit, manža zapomněl nasekat špánky a já teda se sekyrou sekat nejdu. Ještě je tu teplo, odpo jed zpívat, tak si večer hezky roztopí on 😀

Jinak se musím pochlubit, jsem si dneska objednala jídelní set do kuchyně, s rozkládacím stolem a šesti židlema, bude to stát 11,5tis. což je super a budu tomít možná už příští týden!!! Když jsem volala, tak mají poslední kus na skladě, tož jsem měla z prdele kliku a štědrovečerní menu už spořádáme u novýho stolu 🙂 Mám radost 😅

A jdu dočíst 🙂

tercie
8. pro 2009

Kde jste kdo? Všechny spíte po obědě? 😀
Já si asi půjdu něco ukuchtit, ať tu nesedím jen tak naprázdno...

aja.83
8. pro 2009

Ahoj tercinko, to je supr, jak jsi nakoupila jídelní set. Vánoční večeře u nového stolu!

aja.83
8. pro 2009

Já jsem se nějak zažrala do vytváření vánočního přání, co budu posílat mailem. To byla aspoň užitečná pracovní náplň 😀

aronek
8. pro 2009

tak já doteď zase tvrdla na nějaké komisi ☹ Ale ve tři razím k domovu, tak to už vydržím 😀

tercie
8. pro 2009

Aji no vidíš, taky budu muet něco spáchat, dobrej nápad 😀

Aronku do tří to máš za pár 😉

Holky já nevim co si mám udělat k jídlu 😀

aronek
8. pro 2009

terci už aby to bylo, dnes mně to tu fakt nebere 😉