Zjistila jsem, že jsem těhotná 8 týdnů po porodu
Ahoj holky mate nejake zkusenosti s otehotnenim hned poporodu? Rozmislim se zda si dite nevhat ci ne. Manzel to rozhodnuti nechal name a me to uz 3 dny neda spat tak se jdu poradit svama. Prosim o radu a zkusenosti. Za kazdy nazor dekuji. Mame malou holcicku Terezku a mam strach ze bude chudacek zanedbavana. Ze nani nebude tolik casu. A jak je to pak s kocarkem? atd? dekuji za rady. Marketa Demelova
@marketademelova ahoj koukala jsem, že si se už rozhodla a myslím, že to bude super. Naprosto tě chápu, že je to šok a nejistota, ale musím říct, že v mém okolí je hned několik dětí si tak blízko. Manžel je se svým bratrem přesně do roka a do dne. Naši sousedi mají holčičky taky do roka - ti si to tak i plánovali. Kamarádka má děti 15 měsíců od sebe - taky neplánovaně a taky moc zvažovali. Všichni se shodnou na tom samém - první rok nebyla legrace - museli se otáčet dost oba, ale od toho roku se děti krásně vyhrají, jsou si nej. kamarády a vydrží to snad na celý život. My chtěli děti taky rychle po sobě a koukej - snažili jsme se 3 roky. Neboj počkej na první pohyb v bříšku a už žádné pochyby nebudou. Moc držím pěsti

myslím si,že bys to určitě zvladla...zdá se to až přiliš těžké,ale v praxi to nebude tak hrozné 😉