Menstruace po porodu a antikoncepce

lucikq
2. kvě 2017

Ahoj, dokáže někdo poradit? Jsem tři měsíce po porodu, kojim a zatím nemenstruuji. Nechala jsem si předepsat HA, ale zatím jí neberu, je to tak, že když bych dobrala platíčko, dostanu automaticky menstruaci? Já si takhle prozatím užívám čas bez menzesu. Díky

tildav
2. kvě 2017

Ahoj,asi jak která žena.Kamarádky to měly různě.Menzes pak měly i neměly.

themis
2. kvě 2017

Je to různé. Já třeba dostala menstruaci až rok a půl po porodu. Antikoncepci ale neberu. Myslím, že je to i podle toho, jak často žena kojí.

ssandy
2. kvě 2017

Ja ji dostala hned v sestinedeli a pak dlouho nic, menstruacni cyklus se mi vratil az po vic nez roce od porodu a to porad kojim. Mezitim jsem i pulroku brala antikoncepci a pritom nemenstruovala. Myslim, ze je to individualni zalezitost.

terezapetrova
3. kvě 2017

@lucikq nevím jakou mas HA, treba Azalie ( nebo jak se to jmenuje) nebere se nepřetržitě? Ja tedy nebrala při kojení žádnou HA a cyklus mi vždy začal až po skončení kojení vždy cca 6-7 měsíců.

ladyhacek
3. kvě 2017

Já jsem po dobrání (nebo ještě před koncem?) začala menstruovat a to pravidelně.
Brala jsem HA nepřetržitě -jak se jmenovala už nevím) a přisuzuji to jí. Protože to byla velká náhoda a kojila jsem opravdu často. Ale třeba se pletu a dostala bych to stejně.
Každý to má ale jinak dostat to můžeš i nemusíš.

ajja87
3. kvě 2017

Ahoj,ja po šestinedělí začala brat HA - Azalii,ta se bere nepřetržitě, takže menstruaci nemáš,jen v nežádoucích účincích je, že se může objevit nepravidelné krvácení,to jsem měla na začátku přibližně týden,jak menzes a od te doby nic,beru už půl roku.

youngmommy97
14. kvě 2017

Kojila jsem jen 3 týdny. Menstruace 3 měsíce od porodu. Na další jsem si pockala další 4 měsíce. I před porodem jsem to měla dost rozhazene. Azalii jsem brala před a nyní jí plánuju brát znovu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru