icon

39+0tt. Co je účinné, aby mimi vyšlo dřív?

tyynka1
5. pro 2016

Ahoj mamci zbývá mi 7 dný do porodu, nevíme co pomoc? vyzkoušela jsem uplně všechno ale nic, 🙂 už jsem jak magor,
nemužu se vyspat prej ze spaní hejkám bolesti, :( poradí te mi co je učiné aby mimi vyšlo dřív na svět nechci přenášet nebo tak neco, 🙂 poradi te mi? děkuji

soyevita
5. pro 2016

@tyynka1 Do porodu Ti zbývájí klidně i 3týdny.Není nic divného v Tvém věku rodit ve 42.tt
Miminko nevyháněj,moc dobře ví,kdy má přijít na svět.Kdy je zralé a připravené.Ještě budeš vzpomínat,jak to bylo fajn,když bylo v břiše.

olusik87
5. pro 2016

@tyynka1 ja som na tom podobne , a hlavne ma šialene svrbí brucho , čo som predtým nepoznala , ale hold to musíme nejak vydržať , to už dáme

tyynka93
5. pro 2016

@olusik87 taky už nic nevydržim bolesti 😔😔😔

hz
5. pro 2016

@tyynka1 ja jsem ve 38.tt a mam toho docela uz plny brejle, navic dvouletak na krku. Dnes jsem se ptala doktorky, jak popohnat porod-pry vecer neplnit streva a hodne pohybu, chuze a samozrejme sex. Taky bych uz nejradeji rodila, ale zaroven se nejak bojim, tak to necham zatim volne, jak to ma byt...jsem rada, ze dycham..

verusky
5. pro 2016

co zkusit ricinovy napoj? je pouzila u tretiho a ctvrteho porodu 🙂 ale mimi uz musi byt nachystane... u tretiho tyden po TP, u ctvrteho jeste pozdeji 🙂 (takze spis to bylo misto vyvolani, ktereho se bojim, jak cert krize (druhy porod ☹).

katkasikula
5. pro 2016

@verusky z čeho se ten nápoj dělá já už jsem bezmocná a na vyvolání se necítím... děkuji 🙂

bekyc
5. pro 2016

Já pila čaj ze zázvoru, hřebíčku a škořice, musí se to prej pít aspoň 3 dny. Už druhý den mi to nechutnalo, ale dá se to vydržet. Čtvrtý den jsem si ráno dala maliník, pak cvičila s aniballem, dlouhá procházka, snědla jsem plechovku ananasu, masáž hráze, večer vana, červené víno, sex, pár cviků jógy. V noci jsme jeli. 😀

soyevita
5. pro 2016

@katkasikula Dej si ho den před tím,než si Tě pozvou na vyvolání.Protože když není mimi připravené,nepomůže.U Tebe to ale může být každným dnem

verusky
5. pro 2016

@katkasikula tak si to tam prostuduj (jak radila soyevita), ja si ho delala- namixovala jsem merunkovy kompot a 3dcl kompotu, 30ml slivovice, 30ml ricinoveho oleje. mozna staci i 2dcl kompotu, ala radsi se tam jeste podivej 🙂 je pravda, ze u posledniho jsem delala pred terminem a nepomohlo, az pred vyvolanim pomohlo. merunky dulezite kvuli drasliku 🙂 jo a jak je z toho pry "behavka", tak ja nic, ja sla na zachod vzdy jen jednou a pak rodila (za par hodin) bez klistyru. drzime palce...

tyynka93
5. pro 2016

Od babský raf jsem zkoušela úplně všechno, co jsem vyčetla, ale nic už fakt Nedávám 😔 padám na hubu 😔😔😔

verusky
5. pro 2016

@tyynka93 tak holt v tehle dobe padame kazda... ale jednou to prijde... vydrz... ja si kreslila mandaly pro miminko 🙂

astyna
6. pro 2016

@verusky

No to je slusny cloumak,uz podle mnozstvi te slivovice. To musi porodit kazda.

nikkimakri
8. pro 2016

Nedelala bych nic, může to víš ublížit...miminko samo nejlépe ví, kdy se vydat na cestu 🙂 V klidu počkej až se prďolka rozhodne sám, má ještě čas...já se také nemohla dočkat a nakonec se narodil o tolik dřív až byl měsív v inkubátoru ☹ Ale u nás to byla jiná situace, nicméně já bych nedělala nic.