39+0tt. Co je účinné, aby mimi vyšlo dřív?
Ahoj mamci zbývá mi 7 dný do porodu, nevíme co pomoc? vyzkoušela jsem uplně všechno ale nic, 🙂 už jsem jak magor,
nemužu se vyspat prej ze spaní hejkám bolesti, :( poradí te mi co je učiné aby mimi vyšlo dřív na svět nechci přenášet nebo tak neco, 🙂 poradi te mi? děkuji
@tyynka1 ja jsem ve 38.tt a mam toho docela uz plny brejle, navic dvouletak na krku. Dnes jsem se ptala doktorky, jak popohnat porod-pry vecer neplnit streva a hodne pohybu, chuze a samozrejme sex. Taky bych uz nejradeji rodila, ale zaroven se nejak bojim, tak to necham zatim volne, jak to ma byt...jsem rada, ze dycham..
co zkusit ricinovy napoj? je pouzila u tretiho a ctvrteho porodu 🙂 ale mimi uz musi byt nachystane... u tretiho tyden po TP, u ctvrteho jeste pozdeji 🙂 (takze spis to bylo misto vyvolani, ktereho se bojim, jak cert krize (druhy porod ☹).
@verusky z čeho se ten nápoj dělá já už jsem bezmocná a na vyvolání se necítím... děkuji 🙂
Já pila čaj ze zázvoru, hřebíčku a škořice, musí se to prej pít aspoň 3 dny. Už druhý den mi to nechutnalo, ale dá se to vydržet. Čtvrtý den jsem si ráno dala maliník, pak cvičila s aniballem, dlouhá procházka, snědla jsem plechovku ananasu, masáž hráze, večer vana, červené víno, sex, pár cviků jógy. V noci jsme jeli. 😀
@katkasikula Dej si ho den před tím,než si Tě pozvou na vyvolání.Protože když není mimi připravené,nepomůže.U Tebe to ale může být každným dnem
@katkasikula tak si to tam prostuduj (jak radila soyevita), ja si ho delala- namixovala jsem merunkovy kompot a 3dcl kompotu, 30ml slivovice, 30ml ricinoveho oleje. mozna staci i 2dcl kompotu, ala radsi se tam jeste podivej 🙂 je pravda, ze u posledniho jsem delala pred terminem a nepomohlo, az pred vyvolanim pomohlo. merunky dulezite kvuli drasliku 🙂 jo a jak je z toho pry "behavka", tak ja nic, ja sla na zachod vzdy jen jednou a pak rodila (za par hodin) bez klistyru. drzime palce...
Od babský raf jsem zkoušela úplně všechno, co jsem vyčetla, ale nic už fakt Nedávám 😔 padám na hubu 😔😔😔
Nedelala bych nic, může to víš ublížit...miminko samo nejlépe ví, kdy se vydat na cestu 🙂 V klidu počkej až se prďolka rozhodne sám, má ještě čas...já se také nemohla dočkat a nakonec se narodil o tolik dřív až byl měsív v inkubátoru ☹ Ale u nás to byla jiná situace, nicméně já bych nedělala nic.

@tyynka1 Do porodu Ti zbývájí klidně i 3týdny.Není nic divného v Tvém věku rodit ve 42.tt
Miminko nevyháněj,moc dobře ví,kdy má přijít na svět.Kdy je zralé a připravené.Ještě budeš vzpomínat,jak to bylo fajn,když bylo v břiše.