Co dát manželce za dárek k narození druhého dítěte?
Mohl bych vás poprosit o názor, radu, námět, co dát manželce za dárek k narození druhého dítěte 😉 Co by ženě udělalo radost. (Vím, že mojí ženu neznáte, ale je to myšleno tak co by udělalo ženě dle vás obecně radost). Samozřejmě finanční možnosti mi neumožňují dary v podobě jachty atd..., ale seriózně se bavme o daru cca 20.000,-
@smallinka To co píšeš se přeci s tím co píšu já navzájem nevylučuje ne 😉 ? To že muž doma pomáhá, hraje si s dětma, přebaluje a všechno dál co jsi vyjmenovala by snad mělo být v každym vztahu 😅 Já nevim, mě pořád přijde že se tu chlapi "chválej" za věci který jsou v rodinnym životě sdílenou samozřejmostí. Ty děti jsou jeho, tak s kym by si měl hrát. Domácnost taky. Doma dělá co chce dobrovolně podle toho jak je unavenej, třebas uvaří na další den a vytře podlahu zatímco já koupu děti a uspávám nebo naopak. Vždyť tim ušetří čas nám oběma, až budou děti v postýlkách můžeme se spolu koukat na film. To že mi muž kupuje šperky nebo jiný dárky nenaznačuje že se dře v práci a doma nedělá nic, potažmo doma vůbec není 😉 Naštvaná že utrácí za dárek pro mě fakt nejsem, vždyť mi chtěl udělat radost. A potřebnejch věcí do baráku bude třeba pořád, děti zas tak často na svět nevítám 😵 Takže já zakladateli tématu jednoznačně držim palce a jeho ženě přeju milujícího velkorysýho muže, těch není nikdy dost 😉
já ty dárky fakt nepotřebuji 😉 ať si každý dělá co chce, když chce koupit manželce zlato - tady reaguji na zakladatele diskuze za 20 tis. - což mě přijde teda hodně přehnané, tak ať si jí to koupi, je to jejich věc. Já jen že mě by to rozhodně neudělalo radost. Nechci být zlá, ale kolikrát ty chlapy si ty ženský tak trochu tímto kupují..... přece vděk se nemusí projevovat materiálně ne? tak potom to ten chlap asi jinak neumí.....
No comment 😝 Dárky se nepotřebují, dárky se dávájí a přijímají. To jestli je dvacet tisíc hodně nebo málo je úplně vedlejší, nechápu proč částku hodnotíš a ještě nesmyslně osočuješ všechny muže co kupují svejm ženám dárky že si je kupují bo to jinak neumí 😕 Vcelku smutný.
Ahoj, já dostala před 6 lety za dceru briliantové náušnice z bílého zlata ( protože všechny paragony máme schované tak cca za 15tisíc ) a v létě určitě dostanu za syna něco v podobném duchu.
Přišlo mě to od manžela moc hezké a pozorné, rozhodně to udělalo radost a je to něco co dcera podědí.
Myslím, že to je od chlapů super nápad a není to nějaké kupování nebo vyrovnávání nějakých nesrovnalostí ve vztahu. Takže za mě něco co má stálou hodnotu, pokud chceš investovat 20 tisíc tak šperk s briliantem ze zlata.
Tak ať uděláš radost!!!
Tak já k prvnímu synovi dostala řetízek s přívěškem a k 2. synovi nic, tedy vlastně dostala 😒 odchod manžela.
@achjonetusim mam zcela stejny nazor🙂
Já za narození dcery dostala zlatý řetízek 🙂
Za porod jako takovy jsem nedostala nic a VUBEC mi to nevadi. Manzel mi totiž umoznil mit u porodu dulu a ta stala dost penez (super investice) + byl s nami po porodu 20dni doma z prace. To pro me osobne bylo nejkrasnejsi co pro me mohl udelat a stále v tom pokracuje svou pozornosti a laskou 😵
@princikovi Manžel mi za první koupil zlaté naušnice, za druhé plánuje nechat udělat k těm naušnicím do sady přívěšek na krk s řetízkem.
Ty naušnice jsem ani nečekala a teď už mi to rovnou řekl, jestli s tím souhlasím 🙂
@achjonetusim nikoho neosočuji. jen jsem napsala svůj názor do této diskuze, stejně jako ty. chápu, ale že v dnešní materiální době si lidé neumí představit život bez věcných darů....... já jo. jsou pro mě důležitější věci a rozhodně je nepovažuji za samozřejmost.
@janinek Syn dostal od tetky zlatý řetízek s přívěskem, když se narodil - začal ho nosit před 4. narozkama, dřív ho nechtěl... 😉
A dcerka dostala od tetky naušničky a od dědy řetízek s přívěskem a ještě jedny naušničky od mé maminy - klasika no.
Takže jestli chcete koupit něco synovi, tak řetízkem nic nezkazíte myslím si 🙂 hodinky bych mu nekupovala vzhledem k záruční lhůtě, kterou byste neměli v budoucnu možnost využít, kdyby něco 😉
@janinek taky bych brala hodinky 😀 aktuálně nemám asi 3 roky ? 😀
Jako, já třeba nejsem nějaký materialista... ale protože mám alergii na ty různé kovy - nikl - tak bych uvítala hodinky zlaté 😵 😵 ale na to enmám tak majetného manžela, ale kdyby mi někdy daroval takové hodinky 😵 byla bych za ně moc vděčná 😵
@ojika krásný přívěšek - originální
@smallinka určitě máte pravdu, penězi se nedá vše nahradit, manželku si tímto nekupuji, to opravdu ne. V domácnosti pomáhám s dcerkou si hraji (teď budu nařčen, že se chválím) 😎 nemělo to být vnímáno jako kupování si vděku. Prostě chápu narození dítěte jako událost, kterou člověk zažije párkrát za život a můžu říct, že narození dcery byl pro mě ten nejkrásnější den. Ano do baráku je pořád co kupovat, ale hold to vnímám jinak, raději si odpustím dovolenou u moře, do hospody nechodím, nekouřím takže ušetřené peníze rád investuji do takového dárku, který bude památkou na ten nádherný nezapomenutelný den
@princikovi Tak manžel taky nekouří, do hospody nechodí, sportujeme, na dovolenou až budou děti větší..........k tomu daru no každý má svůj životní styl. Tak snad jste tu našel aspoň nějakou ispiraci...
@princikovi ,.....................důležité je,aby ten dárek udělal radost Vám oběma 🙂
Vzpomínky jsou tím nejcenějším,co Vám zůstane,aniž byste si je museli připomínat šperky a jinými drahocenostmi.Já třeba nemám teď čas moc vzpomínat,protože ty vzpomínky teprve tvořím s manželem i dětmi.Ale až jednou zestárneme a děti nám vylétnou z hnízda,budeme rádi,když si budeme moct na všechno hezké zavzpomínat 🙂
Konik nikdy nezklame.
@princikovi Me jeste napada, ze treba ja ten retizek moc nenosim, protoze nejdriv mi za nej mala tahala, pak jsem po operaci nosila satky a rolaky. A ted zase mimino. Ty hodinky bych snad nosila vic. Ja mam darky rada. Vzdy si vzpomenu, kdo mi je kdy dal. Ted treba nosim nausnice z dovolene, ktera se mi vzdy pripomene. Kdyz oblikam deti do darovanych veci, vzdy si na dotycne vzpomenu.
@princikovi za syna jsem dostala šálu Louis Vuitton
http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/products/mono...
Za dceru perly - sadu náušnic a náhrdelníku
http://www.leola.cz/
Manžel byl u porodu a pak ihned po něm s nami mesic doma. Nejlepší darek pro maminku!!! Po 2 mesicich - na me narozeniny- Me manzel pod zaminkou nakupu, jako kazdou sobotu, vzal vybrat za miminko prstynek se 3 kaminky - jsme jiz 3 🙂 Na nem mam napsano jmeno dcery. Prsten dcerka dostane ode me, az ji bude 18. 🙂
Myslím, že by jí mohlo udělat radost něco milého a jemného ❤ Každá žena je trochu jiná a každé by asi udělalo radost něco trochu jiného. Mně osobně by určitě potěšila čerstvá kytice květin 🌷 a něco z těchto dárků k tomu: https://www.antorini.cz/collections/darky-pro-zeny (mají krásné dárkové balení) a myslím, že by bylo hezké k tomu připojit věnování, na kterém by bylo napsáno něco milého, co si bude moci schovat na památku 🌹

@princikovi my to ted take resime, ale z jineho uhlu. K narozeni prvni dcery jsem dostala tiffany srdicko na retizku a dcera to same mensi. Jenze druhy byl syn. Plan byl, ze kdyby holka, zase vezmeme obema neco tam. Ale s klukem nevime, co vybrat jemu. Pro sebe me ted napadaji hodinky. Ale jestli i jemu? Takhle dopredu? Dceri je dva a pul a na foceni ji uz ten retizek davame. Muzsky sperk jako hodinky, knoflicky, sponka do kravaty se uzije za dlouho.