icon

Dnes 40+5tt, před chvílí jsem vypila ricinový koktejl

denca1988
28. lis 2014

Ahoj baby,snáď zaberie...dala som 2 dc broskyňového džúsu,panáka domácej,panáka riciňáku....strašne sa modlím,v pondelok mám nástup na vyvolanie a hrozia mi císarským keďže nemám žiadne sťahy....otvorená na prst a čípek 1cm....lekárka povedala že pekne pripravené ....

drakenn
•
28. lis 2014

Ahoj, já to zkoušela. Ale dávala jsem decáka riciňáku, menší množsví mi nic nezpůsobilo.(zkoušela jsem myslím 2x) Přinejhorším se dobře vyprázdníš. 😉 Po vypití, asi do 4 hodin jsem utíkala za záchod a pak se mi rozjely krásně kontrakce..byly silné a nebyly nijak hrozně bolestivé.. držím palce!!

loafeer
•
28. lis 2014

Drzim pěsti, at zabere...Mně po něm u prvního odtekla voda a u druhého jsem pila 2x- vše připravené a nepomohlo...

uztotakbude
•
28. lis 2014

Já někde četla, že ten riciňák je nebezpečný...

loafeer
•
28. lis 2014

Ricinak je jen tezke porjimadlo, nic vic

denca1988
autor
•
28. lis 2014

Tak porad nic,uz som 3 hodiny po a furt nic ani len wecko;(

polaks
•
28. lis 2014

No dievčence,najviac pomáha sex! Odskúšané!Je to aj vedecky dokázané!Spermie majú látku,ktorá sa dáva aj pri vyvolávaní pôrodu!

petrusew
•
28. lis 2014

souhlasím s @polaks sex mi dokonce před porodem doporučovala doktorka v poradně v porodnici 🙂

polaks
•
28. lis 2014

Pri prvom pôrode som sa naivne nechala zavrieť do pôrodnice,lebo som bola po termíne,ako prvorodička som súhlasila s tým,že mi pôrod vyvolajú,no nepohlo strávila som dva týždne v pôrodnici,kde sa mi snažili pôrod vyvolať,dostala som 7 infúzii a 3 nejaké extra silné injekcie,no moje telo sa zaseklo a ostala som otvorená len na 2cm.Takže nakoniec to bola sekcia. Pri druhom tehu som tiež začala prenášať, a tiež ma chceli zavrieť do špitáľa,ale nedala som sa,zostala som doma,dali sme si poriadnu dávku sexu a ráno mi začala odtehať voda,večer bol drobec na svete.Tretie tehu som prenášla len deň,opäť zabral sex!

ija1
•
28. lis 2014

ja jsem zkousela sex o sto šest........a nic....... nepomohlo.......
na ricinak jsem nemela odvahu, tak doslo na vyvolani, ale nic strasneho to nebylo.......

denca1988
autor
•
28. lis 2014

Tak 5 hodin a porad nic;) asi som odolna;) a v pondeli caka vyvolanie...sex mi bohuzel nezabera

polaks
•
28. lis 2014

Tak šup,hore-dole po schodoch a ešte tanec by možno zabral,poriadne sa doma vyblázniť 😝

viktorkaa
•
28. lis 2014

@denca1988 Možná se skuste trochu uvolnit.tím že jste tak napnutá můžete to také brzdit..

denca1988
autor
•
28. lis 2014

@viktorkaa napnuta nie som vobec,do poslednej chvilky som bola uplne v poho,velmi aktivna...nesel vytah,sla po schodech do 9 se psem na rukach,uklizim denne,okna umyte....prochzk a nakupy a podobne tiez denne...proste som pred vyvolanim v nemocnici chcela vsetko vyskusat ale nic🙂 tak dufam ze aspon vyvolavacka zabere a nebudu musiet na cisar

denca1988
autor
•
29. lis 2014

Tak ricinovy zabral uzasne...o 15:00 som vypila...o19:00 prisli kontrakce a mala je na svete;) cas 23:43

terezapetrova
•
29. lis 2014

@denca1988 gratulaci Moc 🙂 holcicka nebo chlapeček ?

denca1988
autor
•
29. lis 2014

@terezapetrova mame Elisku;) 3600 a 51 cm dakujem moc

terezapetrova
•
29. lis 2014

@denca1988 to jsou supr míry 🙂 asi první děťátko? 🙂 a jáktoze ted nejspíš? 🙂

denca1988
autor
•
29. lis 2014

@terezapetrova ano prve...no mam takove bolesti ze to nejde spat;)))

aaababy
•
29. lis 2014

Je pekne cist ze v 19h nic a o par hodin pozdeji miminko to byl teda fofr 😀 uzijte si to miminko

kotito
•
29. lis 2014

@denca1988 gratuluji a fofr porod!!! Bezva! 😵

uztotakbude
•
29. lis 2014

@denca1988 Vždyť jste 19:47 psala a o kontrakcích ani muk. To jste tedy tajnůstkářka 🙂

denca1988
autor
•
29. lis 2014

@uztotakbude ja este nevedela ze su to kontrakce,myslela som ze prujem

uztotakbude
•
29. lis 2014

@denca1988 Aha 🙂 No tak to byl tedy průjem s hezkým výsledkem 🙂

terezapetrova
•
29. lis 2014

@denca1988 hm, bolesi brzy prehlusi všechny radosti okolo miminka neboj 🙂 posilam energii 🙂

drakenn
•
1. pro 2014

Gratuluji. Mám radost, že to zabralo!!