Doporučily byste mi prosím nějaký dobrý břišní pás?

mrkvickaaa
31. črc 2015

Doporučily byste mi prosím nějaký dobrý břišní pás? Po porodu mi zůstala šílená diastáza (rozestup břišních svalů), potřebuji to něčím zpevnit. Měřím 177 cm. Děkuji.

melodygirl
31. črc 2015

Nevím, zda-li na diastázu pomůže břišní pás. Nejlepší je kineziotape od zkušeného fyzioterapeauta, především začít cvičit šikmé břišní svaly.

mery96
31. črc 2015

Břišní pás je spíše prevence kýly, aby po operaci se nerozjela operační rána na břiše. Na rozestup bych spíše upřednostňovala cvičení brisnich svalů, popř.zkusit tejpovani u školeného fyzioterapeuta 🙂

rencatupa
29. lis 2015
Uživatel rencatupa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rencatupa.

Ahoj, já jsem po porodu používala pás značky Carriwell, stál kolem tisícky no opravdu byl dobrý, nepařila jsem se v něm a účel plnil takže já bych šla do něj znovu. Objednávala jsem ho přes eshop Funbaby 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru