Dula Praha - koho doporučíte?

hanka_333
13. kvě 2019

Maminky, uvítám doporučení na dobrou dulu působící v Praze. Nejde mi o to, absolvovat porod doma nebo při během čekání na porod zažít třeba nějaké speciální masáže. Jen mi prostě jde o to, mít ve velké pražské porodnici k ruce někoho, kdo ví dost o porodu a bude na mojí straně. Předem díky za doporučení.

jednaholkaa
13. kvě 2019

@hanka_333 Ja jsem mela u porodu Olgu Krajíčkovou, byla jsem spokojena 🙂

olga_
13. kvě 2019

Doporučuji Adélu Lančovou nebo Martinu Šebestovou. Obě jsou úžasné.

hanka_333
autor
14. kvě 2019

@olga_ Vyzkoušela jste obě?

olga_
14. kvě 2019

@hanka_333 "Vyzkoušela" zní divně, ale ano. U prvního porodu byla dula Adéla, u druhého s dvojčaty Martina, která dělá také LP a spoustu věcí kolem miminek.

hanka_333
autor
14. kvě 2019

@olga_ Díky za rychlou odpověď. Máte pravdu, "vyzkoušela" asi není nejlepší slovo. Já zatím trochu tápu, podle čeho vlastně dulu vybrat. Zatím nemám žádnou praktickou zkušenost. Když máte srovnání, v čem se přístup těchto dvou dul lišil?

ireniq
15. kvě 2019

@hanka_333 není to úplně k věci, protože žádnou konkrétní dulu nedoporučím, ale určitě hodně udělá nezávazné osobní setkání, také jsem plánovala rodit s dulou, s jednou hodně doporučovanou jsem se sešla a i když to byl moc příjemný a obohacující rozhovor, tak jsem si uvědomila, že s ní a vlastně obecně s žádnou dulou rodit nechci... Takže doporučení jsou jistě důležitá, ale nakonec záleží na tom, jestli mezi vámi "přeskočí jiskra"... (někdy i to první setkání je placené jakože poradenství, ale žádná horentní částka)

hanka_333
autor
15. kvě 2019

@ireniq Ano, nezavazne setkani mam v planu. Taky si presne nejsem jista, zda je dula pro me to prave. Ale laka me to, hlavne mit pohodovejsi porod v doprovodu nekoho, kdo vse dobre zna. A kvuli cemu jste usoudila, ze dula nebude to prave?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru